10 najboljih knjigovodstvenih servisa Rijeka

Cijena je bila objektivna, bila je na raspolaganju sa savjetima odmah, još prije nego sam ju odabrala. Tek smo počeli surađivati, ali očekujem da će tako biti i dalje.
Praznici d.o.o.. (. I. S. ).
5.0 | 2 ocjene
AESTUS d. o. o., Rijeka
Vrlo pristupačni i profesionalni.
Pilot m. j.
5.0 | 1 ocjena
VAR - G4 d. o. o., Rijeka
Čista petica.
BAGARMIRAČ
5.0 | 1 ocjena
ZORA d. o. o., Čavle
5+
Ac P.
Sve najbolje o ovom knjigovodstvu. Jako su diskretni, lijepo objašnjavaju. Držali su se dogovorene cijene, pomogli su nam oko posla, itd.
Građevinski r. L.
5.0 | 1 ocjena
ALMANAH d. o. o., Rijeka
Zadovoljan sam s ponudom za vođenje računovodstva koju sam dobio od tvrtke Almanah. Također su mi pomogli sa papirologijom za otvaranje firme i pogurali da se firma što prije otvori kako ne bih izgubio pravo na financijsku potporu od HZZ-a. Topla preporuka.
Web R. S.
5.0 | 1 ocjena
ORKUS d. o. o., Dražice
Mi tek otvaramo obrt i gospođa Ljerka, vlasnica, nam je puno pomogla u tome što se tiče trčanja po šalterima i sakupljanja papira. Što god ne znamo, lijepo nam objasni, a to nam najviše treba da imamo nekog na koga možemo računati. Ja vjerujem da kad krenemo s poslom da će svoj posao obavljati kvalitetno i poštivati rokove. Cijena im je bila malo veća nego ostalima, ali je fiksna bez obzira koliko ulaznih/izlaznih računa ili zaposlenih imali, dok kod drugih cijena usluga varira ovisno koliko posla imate.
CODA
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.