Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Vrgorcu

50 izvođača u blizini

Već 154 korisnika iz Vrgorca pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih servisa za čišćenje Vrgorac, 2022

10 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Sandra T. , prije 8 mjeseci

Anitu sam angažirala za čišćenje. Jako simpatična i brza. Mogu ju samo pohvaliti. Preporučila sam je i drugima.

Hvala lipa od srca želim

5,0
Hrvoje F. , prije 10 dana

Brzina

Hvala lipa od srca

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Zoran J. , prije 1 godinu

Sve najbolje i super tim. Preporučavam servis Bljesak.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Tomislav S. , prije 1 mjesec

Brzo i kvalitetno obavljeno. Sve pohvale.

4,7
Sandra O. , prije 9 mjeseci

Sa uslugom servisa Krpica sam jako zadovoljna. Preporučavam.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje okućnice, uređenje dvorišta, uređenje vrta, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

PJEGICA j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Anita P. , prije 1 godinu

Za usluge čišćenja smo odabrali firmu Pjegica j.d.o.o. Jako smo zadovoljni krajnjim rezultatom. Preporučavamo.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.