Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Novo Čiče
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 200
Vecina povrsina je prirodni parket, kupatila plocice. Par povrsina su uljano ili vosak drvo, ostalo klasika iveral. Od ostalog namjestaja trosjed koza, ostalo platnom pokrivene stolice (kuhinja, sobe). Ima par soba s visokim stropom. Ima 10-15 m2 zidne povrsine cigle koja je nezgodna za cistiti, treba skinuti prasinu s nje. Lokacija je Donje Podotocje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
U stanu nitko nije bio 2 godine i treba ga kompletno ocistiti. Prašina,kamenac sa kade i pločica, sanitarni cvor i kuhinju kompletno dovesti u red. Ako postoji mogucnost kemijskog ciscenja namjestaja unutar stana trebalo bi i jednu veliku kutnu garnituru oprati. I stan ce isto tako biti ofarban pa mozda tu i tamo koja kap farbe (inzistirat cu da zastite namjestaj i podove ali uvijek im malo pobjegne). Isto tako naravno oprati podove i prozore. Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 100
Radi se o stanu, novom, odlično odrzavanom. Sastoji se od hodnika, kuhinje i dnevnog boravka, dvije vece sobe i jedne male sobice, dvije kupaone i jednog toaleta. Čiscenje bi obuhvaćalo redovno održavanje (usisavanje, pranje podova, brisanje prašine, čišćenje sanitarija), eventualna dodatna čišćenja po dogovoru.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Nuštar
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 110
Postovani, na odrzavanju sam trudnoce i hitno mi treba kvalitetna usluga ciscenja kuce posebno jer imam malo dijete. Trazim nekog jako pedantnog i urednog jer sam i sama perfekcionista tako da ne zelim osrednju je uredna i cista, potrebno je samo takvom i se da cete me kontaktirati uistinu mi je potrebna pomoc. Unaprijed zahvaljujem i srdacan pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Poštovani, hitno bi trebali generalno zahtjevnije čišćenje dvosobnog stana u Zagrebu-Knež nije dugo korišten i postavljane su nove pločice u kuhinji i bi očistiti zidne i podne pločice u kuhinji i kupaoni ,sve druge podne površine , kadu, umivaonik, (wc je novi),vrata, prozore ,karniše, balkončić.Očistiti ormare (osim kuhinjskih-novi),stolove,stolice.Od kućanskih aparata samo štednjak s pećnicom (ostalo je novo) I čišćenje jednog malog dvosjeda te taburea. L.p.
Knjigovodstveni servisi, Računovodstveni servis - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: obrt
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 30
Broj primljenih računa / mjesečno: 15
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani/a, molim ponudu sa i bez PDV-a, za usluge računovodstva za paušalni obrt najniže porezne kategorije. Otvaram obrt za djelatnost poduke i savjetovanja. Aktivnosti koje provodim su individualna savjetovanja, radionice sa školarcima u suradnji s drugim udrugama, firmama, obavljam usluge prijevoda. Navedene aktivnosti prije sam obavljala preko autorskih i ugovora o djelu. Preferiram usluge na koje ne moram plaćati PDV. Važno mi je da se mogu obratiti računovođi s pitanjima i da se mogu osloniti da će sva obavezna davanja biti plaćena na vrijeme. Prednost dajem računovodstvenim servisima koji posluju s paušalnim obrtima, s naglaskom na poslove psihološkog savjetovanja i poduke, te onima koji nisu u sustavu PDV-a. Zahvaljujem, lijep pozdrav, Laura Marković .
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 50
Na 6 lokacija po Zagrebu imamo samoposlužne praone rublja, treba ih 2 puta dnevno očistiti ( u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima). Čišćenje traje od 15-40 min po praoni ( zavisi o vremenskim uvietima i gužvi). Čiščenje se sastoji od brisanja poda (keramike), brisanje perilica (sve od inox), stola za slaganje robe, stolica, ispraznit kante ta smeće. Možete pogledati naše praone na www.q-laundy.hr S poštovanjem,
Knjigovodstveni servisi, Računovodstvo - Beli Manastir
Beli Manastir
Pravni oblik tvrtke: obrt
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 5
Broj primljenih računa / mjesečno: 0
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Ne
Pausalni sam nik gdje nemem potrebu za uslugama knjigovodstva vezano za samo poslovanje (vezano za racune i izvjesca), nego nakon sto cu zaposliti djelatnika (od 1.9.) imam potrebu za uslugama knjigovodstva vezano za djelatnika (obracun place i ostali zakonom propisani obrasci i taskovi). Molim ponudu.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Severin na Kupi
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 300
Naš objekt, , se nalazi u Severinu na Kupi. Tražimo čiščenje poslije najmova i programa koje mi vodimo. Nekad je 2 puta mjesečno, nekada 1 put mjesečno, ovisi koliko često imamo najmove. Fleksibilni smo koji dan, samo da je sve čisto prije idućeg najma. Čiščenje uključuje 3 kupaone, 4 sobe, ulaz i veliki dnevni boravak i kuhinja/blagovaona za 40. Sve površine i pod, školjke, tuš kabine i vanjske površine elemenata u kuhinji. Imamo sve opreme, usisavać, sredstava za čiščenje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 70
Pozdrav . Imamo 3 apartmana koji su 22-27 m2 Prema potrebi potrebna nam je usluga ali je to prosjećno za svaki apartman barem 2-3puta tjedno. Obzirom da imamo apartmane već godinu dana znamo da je za njih potrebno cca 45 minuta do sat vremena za njihovo čišćenje. Možda vam treba taj podatak. Apartmani su novi, dva na staroj trešnjevci i jedan u Utrinama (Selska Baštijanova je okvirna lokacija i Utrine kod placa) Molim Vas pošaljite mi ponudu ili nazovite na gore navedeni telefon lp


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu