Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Metkoviću

31 izvođač u blizini

Već 334 korisnika iz Metkovića pronašlo je izvođača na trebam.hr

17 najboljih servisa za čišćenje Metković, 2022

9 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Zoran J. , prije 1 godinu

Sve najbolje i super tim. Preporučavam servis Bljesak.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Tomislav S. , prije 2 mjeseca

Brzo i kvalitetno obavljeno. Sve pohvale.

4,7
Sandra O. , prije 11 mjeseci

Sa uslugom servisa Krpica sam jako zadovoljna. Preporučavam.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje okućnice, uređenje dvorišta, uređenje vrta, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Sandra T. , prije 9 mjeseci

Anitu sam angažirala za čišćenje. Jako simpatična i brza. Mogu ju samo pohvaliti. Preporučila sam je i drugima.

Hvala lipa od srca želim

5,0
Hrvoje F. , prije 1 mjesec

Brzina

Hvala lipa od srca

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje vrta, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, uređenje okućnice, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, uređenje dvorišta, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

CLOCK d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

EKO NERETVA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje vrta, uređenje dvorišta, uređenje okućnice.

Zatraži ponudu

PERFECT GROUP d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

AS ŠUNJIĆ j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.