Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Metkoviću

20 izvođača u blizini

Već 209 korisnika iz Metkovića pronašlo je izvođača na trebam.hr

8 najboljih servisa za čišćenje Metković, 2021

1 završen projekt s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Zoran J. , prije 4 mjeseca

Sve najbolje i super tim. Preporučavam servis Bljesak.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje okućnice, obrt za čišćenje, uređenje vrta, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, uređenje dvorišta, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

CLOCK d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

PERFECT GROUP d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.