Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Orebiću

29 izvođača u blizini

Već 216 korisnika iz Orebića pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih servisa za čišćenje Orebić, 2021

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

4,7
Sandra O. , prije 1 mjesec

Sa uslugom servisa Krpica sam jako zadovoljna. Preporučavam.

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje vrta, uređenje dvorišta, uređenje okućnice, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Zoran J. , prije 5 mjeseci

Sve najbolje i super tim. Preporučavam servis Bljesak.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

PJEGICA j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Anita P. , prije 6 mjeseci

Za usluge čišćenja smo odabrali firmu Pjegica j.d.o.o. Jako smo zadovoljni krajnjim rezultatom. Preporučavamo.

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Orebić

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 80

Poštovani, povremeno je potrebno čišćenje. Kuća se nalazi u Borju Orebić ,Stan je 50 m2 u srednjem nivou kuće, ima manji od 30 m2 -adresa kuće (ulica, broj), -Milorad Antunovic -Borje 2a -izmedju Postupa i Podobuca -Plocice i parket/50 m2 stan i ima manji od 30 m2 Htjela bih povremena čišćenja i generalna kad nikog duže nema da se unaprijed očisti. Hoćemo naći nekog za čišćenje, a da unaprijed par dana preciziramo dan i vrijeme. Ja sam trenutno Van Hrvatske, ali sam sljedece nedjelje tamo u kuci, molim kontakt mailom S postovanjem