Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Dubrovniku

42 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 1.875 korisnika iz Dubrovnika pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih servisa za čišćenje Dubrovnik, 2022

2 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,0

5,0
Zoran J. , prije 1 godinu

Sve najbolje i super tim. Preporučavam servis Bljesak.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

ADATTO d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Dubrovnik

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 100

Poštovani treba mi servis za čićenje apartamana u starom gradu u Dubrovniku. Sezonski tip poslovanja, sada bih što prije a tokom turističke sezne svaka 2-3 dana. Radi se o o 2 stana. Prvi je od od 60m2. Nalazi se u ulici Nikole Božidarevića. Drugi stan je od 90m2. Nalazi se na adresi Palmotićeva 5. Molim Vašu ponudu Hvala,lp

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 40

Poštovani, za apartman koji se nalazi u Dubrovniku (Montovjerne) i koji se nudi turistima tokom sezone potrebno je: - čistiti apartman - pospremiti ga za iduće goste - mjenjati plahte i ručnike, i ih oprati i ispeglati za slijedeće goste - smjena je od 2 dana do 7 dana (ovisi o gostima). Molim ponudu, Hvala.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 300

Poštovani, Javljam se iz tvrtke d.o.o., bavimo se dnevnim iznajmljivanjem apartmana. I trenutno u Dubrovniku imamo 40 apartmana. Naime, izvan sezone radimo samo sa kapacitetom 10 apartmana koji se nalaze u starom gradu. Tražimo čistačice koje će se brinuti za tih 10 apartmana izvan sezone. Naime, osim čišćenja apartmana, ukoliko se dogovorimo, koristili bismo i usluge pranja posteljine i generalnih čišćenja, ukoliko takva usluga postoji u tvrtci. Više o nama možete naći na našoj web stranici www.irundo.com Nadam se pozitivnom odgovoru. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte. Lijep pozdrav, Marina Čondrić

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 200

Radi se o pet učionica različitih kvadratura, dva manja ureda i dva wc-a. Trebala bi nam usluga jedan puta dnevno po jedan i pol sat, nastavnim danima od ponedjeljka do petka . Budući da je nastava organizirana u dvije smjene, u tjednu kad je nastava ujutro trebalo bi čišćenje od 12,30 do 14,00 sati, a u tjednu kad je nastava popodne od 18,30 do 20,00 sati. U školskoj zgradi djeluju spremačice koje odžavaju zgradu, nama treba samo pospremanje učionica nakon održavanja nastave - eventualno pomesti, razračiti, proći klupe, izbaciti smeće i prekontrolirati urednost wc-a. Prekontrolirati jesu li prozori uredno zatvoreni i pogašeni aparati - klime, projektori, računala i svjetla. Možete li nam poslati što prije ponudu za ovakvu vrstu usluge tijekom cijele školske godine počevši od 10. rujna? Zgrada je na, Montovjerni Iva Vojnovića - Obrtnička škola.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 70 m2

komunikacija putem e-maila Pozdrav - meni trebaju usluge u Dubrovniku ili na kraju kolovoza ili na pocetku rujna. Takodjer - najvaznije ce biti da ispraznim stan i podrum - dali radite i odvoz stvari (podrum je pretrpan a ima puno i u stanu onoga sto ne treba). Stan je dvosobni oko 70 kvadrata (kupaonica odvojeno od WC-a). Takodjer za ciscenje - dali radite cijenu po dogovoru ili po satu i koliko ljudi dodje (dvoje ili jedan)? Kakve su cijene? Hvala Vam na odgovorima. S postovanjem,