Ocjene

5.0 / 5
Ksenija K. R. - 02.12.2019
Izvođač je odlično obavio dogovoreni posao pa smo ga angažirali već više puta.
Sve je obavljeno prema dogovoru.
4.0 / 5
Bruna B. - 12.07.2019
Posao obavljen prema dogovorenom vremenskom roku; Držali su se definirane cijene-koja bi mogla biti i malo pristupačnija ;)
Više pažnje posvetiti detaljima.
5.0 / 5
Jasmina M. - 16.04.2019
Sve pohvale odrađeno i više nego nego smo mogli zamisliti, posao obavljen u roku.Sve preporuke. Detaljno do svakog kutka!
5.0 / 5
Stjepan M. - 01.04.2019
Vrlo susretljivi, našli se u gradu radi ključeva. Stan vrlo dobro očišćen, nemam konkretnih zamjerki. Stan je nakon čišćenja još 4 dana mirisao.
4.7 / 5
Marijana M. - 17.03.2019
Došli su i prije dogovorenog vremena, nisam ih osobno upoznala no susjedi kod kojih sam ostavila ključ su rekli da su bili jaki ljubazni. Donijeli su svu opremu sa sobom, uključujući i pribor i deterdžente. Stan je bio dobro pociscen, ne baš detaljno no neke stvari nisam napominjala, a vjerujem da su i bez toga imali dovoljno posla. Ostali su i duže no nisu ništa ekstra naplatili.
Primijetila sam da se u stanu pušilo, nije da i ja ne zapalim koju u stanu ali radim to na prozoru. A i bio bi ljepši dojam da me, kada sam ušla u stan, zapuhnuo miris čistoće, a ne cigareta.
Poštovanje,mi se ispricavamo radi cigareta,moja greska,drugi put cemo korigirat malo cijenu,hvala
4.0 / 5
Zrinka L. - 01.03.2019
Ljudi su došli u dogovoreno vrijeme i ekspresno odradili posao. No, dio su u brzini preskočili, dio je bio dosta loše očišćen, iako je inicijalno bilo rečeno da treba sve detaljno počistiti. Pod je očajno očišćen i to s nečim sto se nikako ne da oprati.
Poraditi na temeljitosti i sredstvima s kojima čiste pod.
poštovani,neznam da pronto za podove,za laminat ostavlja neke masne flekove.jedino,nasa pogreska moze biti da dijelatnice nisu dobro oćistile pod,nakon uzasnog stanja u Vasem stanu,ali zasto nas niste vratili ili nazvali tijekom slj.radnog dana,da ispravimo gresku,nego tek nakon mj.dana napisali komentar. hvala Vam puno,i lp
3.0 / 5
Martina V. - 29.06.2019
Cijena je ok obzirom na cijene drugih servisa.
Čistilo se nakon krečenja i loše je odrađeno. Nisu pomicali stvari koje je trebalo pomaknuti se bi se očistilo te je primjerice na lusteru, ispod cipela i ležaja ostalo prljavo.
hvala na ukazanoj gresci,naše dijelatnice su dosle popraviti o svojem trosku,što je škola i za njih i za nas..
3.3 / 5
Sandra G. - 29.06.2019
Vlasnici obrta izuzetno pristupačni, spremni za dogovor nakon što su prijavljeni propusti.
Posao nije obavljen sukladno dogovorenim terminima. Djelatnica obrta je polovično obavila ugovoreni posao čišćenja.
lp.jako nam žao zbog nastale situacije,ali uspijeli smo popraviti.hvala
1.3 / 5
Donatella B. - 16.06.2019
Čišćenje je trajalo 3 dana, pola stana ne bi bilo očišćeno da nisam dodatno inzistirala (stol, stolice, elementi, pranje poda,oprano samo pola prozora a sve naplaćeno!!)
LP.Ja se ne sijećam stana koji se odradjivo 3 dana,da su se neke stvari spolovice uradile itd.Uostalom,i ne sijećam se da smo mi uopće i suradjivali.Ipak imamo kvalitetne i odgovorne dijelatnice,i stojimo iza svojeg posla,ali ovakvo pljuvanje ne dozvoljavamo nikako. Ruku na srce,svima nama se dogodi propust,ima doista da neke stvari nenamjerno preskocimo,ali da ostavimo pola prozora ili slićno nedovršeno,nemoguće. hvala na komentaru,ali ovaj komentar je bio vjerovatno za neki drugi servis,a ne naš...lp
5.0 / 5
Kukec d.o.o.. - 07.10.2019
Odlična usluga.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu