EKO ČIŠĆENJE SJAJ, OBRT ZA ČIŠĆENJE, VL. MARIJAN FUNTAK

Novi Marof
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Broj zaposlenih
5,0
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku EKO ČIŠĆENJE SJAJ, OBRT ZA ČIŠĆENJE, VL. MARIJAN FUNTAK

Ocjene

5,0
Tatjana Z. , prije 4 godine

Jako sam zadovoljna. Bili su relativno brzi, ugodni i nenametljivi te su napravili ono što se tražilo od njih.

Usluge: Čišćenje stanova, Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda, Dezinfekcija prostora, Agencije za čišćenje, Čišćenje apartmana, Čišćenje poslovnih prostora, Obrt za čišćenje

Drugi izvođači u blizini mjesta Novi Marof

Druge usluge u Varaždinu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 82

Čišćenje nakon adaptacijskih radova treba obuhvatiti čišćenje kompletne stolarije (vrata 10kom, pvc prozori 6kom, štokovi), 3,5m duge kuhinje (gornji i donji elementi+pult, iznutra, izvana), usisavanje i pranje podova ukupne površine ca 51m2 (parket 16m2, ker. pločice 35m2), čišćenje sanitarija (wc, kupaonica). Čišćenje obaviti standardnim sredstvima tj. ne treba sterilizacija prostora.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 50

Poštovani, molila bih vas ponudu za generalno čišćenje stana, koji bi uključivao sljedeće: - kompletno čišćenje kupaonice, uključujući uklanjanje kamenca sa sanitarija i tuš kabine, pranje pločica i čišćenje prašine - čišćenje prašine s polica i ispod namještaja u ostatku stana - čišćenje parketa i pločica u ostatku stana - brisanje/pranje površina (stolova, kuhinjskih površina, itd.) - pranje prozora (jednog u spavaćoj sobi i staklene stijene u dnevnoj sobi) - pranje pločica na balkonu Unaprijed hvala! Lijep pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 100

Radi se o polunapuštenoj kući u kojoj nitko nije obitavao skoro pa 10 godina, te se svojevremeno pretvorila u odlagalište otpada. Radi se o glomaznom i sitnom otpadu te nakupinama drva i raznih građevinskih materijala. Bilo bi poželjno imati kombi radi odvoza većih komada, te višestruki tim radi efikasnosi.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 29

Stan je iseljen, saniran od potresa, nema namjestaja niti tepiha. Potrebno je brisanje podova, ciscenje prozora i okvira, brisanje/ciscenje vrata i okvira te kuhinjskih elemenata. Nema pecnice, niti frizidera. Napomena: najproblematicnija je kupaona i kamenac u kadi i wc-u kao i, kamenac u perilici za rublje.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 82

Čiščenje apartmana u Puli nakon odlaska turista. - usisavanje podova - pranje podova - čiščenje kupaonice i wc-a, dezinfekcija sanitarija - mijenjanje, namještanje i pranje posteljine - brisanje ogledala - iznošenje smeča - uklanjanje paučine - brisanje kuhinjskih elemenata Gosti morajo izači iz stana do 10.00 sati (check-out). Novi gosti dodu poslije 14.00 sati (check-in). Molim za vaše ponude. Lep pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 100

Potrebno je dubinsko generalno ciscenje stare kuce koja se sastoji od dnevnog bravka sa trpezarijom i malom kuhinjom, 1 spavaca soba, 1 kupatilo , mali hodnik i ostava te vanjski dio koji je jedna veca veranda. Nakon generalnog ciscenja , ukoliko zadovoljni , zainteresirani smo za ciscenje jednom tjedno. Hvala!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 38

Potrebno generalno čišćenje stana iz kojeg je iseljeno i treba ga pripremiti na nove stanare. Postojeći namještaj u sobi, kuhinji i kupaonici je prazan. Potrebno je kompletno oprati kupaonicu i namještaj u njoj, spavaću sobu (također obrisati ormare), dnevni boravak (obrisati prašinu sa polica), kuhinju (oprati elemente, pećnicu i hladnjak iznutra i izvana), pranje prozora i štokova na vratima, te pranje balkona (6m2....uključenih u tih 38m2).

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 75

Poštovani, molim vas ponudu za čišćenje stana od 75m2. Stan je u dosta zapuštenom stanju i treba mu "generalka", tj. potpuno čišćenje: prašina, podovi, prozori, vrata, tepisi, zavjese, police, kuhinja, kupaonica... Zanima me možete li ponuditi sve to i kolika bi bila cijena. U redu mi je i ako neke stvari ne čistite (npr. tepihe i zavjese mogu zasebno odnjeti na pranje). Molim vas, svakako napišite što je uključeno u vašu cijenu. Lokacija Vrbik.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 100

Trebam čišćenje nakon radova u kupaonici i kuhinji (podovi, pranje prozora i brisanje prašine) u jednom stanu u Osijeku. To ću trebati kroz 10tak dana. Molim cijene. U kući u Pleternici kod Požege trebam generalno čišćenje kuće u prvom tjednu kolovoza (između 1. i 10. kolovoza) po mogućnosti da je osoba s onog područja. Molim cijene!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 30

U stanu je kuhinja cca 2,5 metra; treba ocistiti sve kuhinjske elemente od masnoce, kao i plocice; kuhinjske elemente iznutra, frizider, kupaonicu od poda do stropa u kojoj je lavabo, tus kabina i wc. Treba ocistiti 2 radijatora, klima uredaj u kuhinji oprati izvana, stol i 4 stolice kao i regal u dnevnom boravku, ukratko treba napraviti generalku kuhinje i kupaonice, dok ostalo treba obrisati prasinu.