6 ponuda za kamin s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Helena D. , Đurđevac

Odabir kamina mi je bila jako bitna stavka jer se nalazi u centru prostorije i znala sam koliko će pogrešan odabir utjecati na estetiku. Uz to je trebalo odabrati pravi kamin koji je kvalitetan. Izvođač je imao širok asortiman tako da mi je bilo od velike pomoći uz stavku da me uputio u karakteristike i dao savjete.

5,0
Ante P. , Gospić

Tražio sam kamin za roditelje. Najbitnija mi je bila sigurnost i funkcionalnost. Izvođač se pobrinuo za sve do najsitnijih detalja oko provjere preduvjeta za ugradnju kamina, same montaže, savjeta prilikom korištenja. Stvarno sam zahvalan.

5,0
Una J. , Lopar

Želim pohvaliti odabranu tvrku zbog izuzetno profesionalnog odnosa, posebno ekipe koja je došla ugraditi kamin. Radilo se na otoku što je većini inače problem. Kvalitetan rad, profesionalan odnos i savjeti i izuzetno ljubazan odnos od strane djelatnika uistinu me ugodno iznenadio i zavrjeđuje svaku pohvalu.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za kamine u Hrvatskoj

Nedavni upiti za kamine

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)