6 ponuda za izradu kamina s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Dunja K. , Vukovar

Kako smo odlučili renovirati kuću, suprug i ja smo se odmah složili oko jedne stvari, a to je izrada kamina. Veliki je prostor i trebali smo veliko ložište. Od pustih ponuda na internetu nismo znali kako dalje i obratili smo se Trebam.hr. Tu cijela briga staje. Dobili smo par preporuka izvođača i odabrali jednog. Ljubazno nam je sve skicirao i objasnio te se brzo krenilo u izradu kamina. Vrhunska usluga.

5,0
Tereza P. , Drniš

Dan nakon poslanog upita su mi se javili s ponudom. Dogovorili smo se za izlazak na teren, pogledali su sve, ljubazno mi objasnili sve prednosti i mane kao i rješenja za to. Odmah smo dogovorili početak izrade kamina. Napravljen je točno po mojim željama. Moja preporuka svima.

5,0
Zdravko N. , Glina

Odabrao sam izvođača preko Trebam.hr. Super usluga, od prvog kontakta, dobivanja kontakata i ponuda. Dalje je bilo na meni. Odabrao sam izvođača za izradu kamina koji mi se činio siguran i pouzdan. Nisam pogriješio, sve je napravio u roku, testirao kamin i super mi je što imam garanciju.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za izradu kamina u Hrvatskoj

Nedavni upiti za izradu kamina

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 40 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Zanima me ponuda za izradu kutnog kamina. Stan se nalazi u Zadru u stambenoj zgradi (6. kat, ima lift). U prilogu dostavljam nacrt trenutnog stanja sa dimenzijama te slike postojećeg dimnjaka sa dimenzijama. Ukoliko imate nešto što bi se moglo uklopiti u trenutne dimenzije javite ili svakako pošaljite prijedlog koje bi prethodne radnje (u vidu dogradnje zida/dimnjaka, rušenja, izrada knauf zidova itd.) imali prije nego možemo uklopiti nekakav kamin iz vaše ponude.