Zatraži besplatne ponude za kamin u Rijeci

11 izvođača u blizini

Već 10.388 korisnika iz Rijeke pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih ponuđača kamina Rijeka, 2022

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: peći na pelete, klime, ugradnja klime, inverter klima, prijenosne klime, multi split klima, kamini na bioetanol, plinske peći, peći na drva, kamini na pelete, elekrični kamini, izrada kamina, kamini na drva, peći, pokretna klima, montaža klime.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: vodoinstalaterski radovi, montaža radijatora, centralno grijanje na struju, peći, ugradnja kamina, bojleri za centralno grijanje, plinske peći, solarni kolektori, elekrični kamini, peći na pelete, centralno grijanje na drva, postavljanje vodovodne instalacije, kamini, solarni sustavi, solarni paneli, kamini na drva.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini na pelete, kamini na bioetanol, kamini, plinski kamini, izrada kamina, ugradbeni kamini, renoviranje stana, kamini za centralno grijanje, adaptacija stana ključ u ruke, kamini na drva, preuređenje stana, elekrični kamini, adaptacija stana.

Zatraži ponudu

MARITERM d. o. o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
40+
Broj zaposlenih

Usluge: solarni kolektori, kamini za centralno grijanje, bojleri za centralno grijanje, dizalica topline voda voda, kamini na drva, centralno grijanje na drva, ­postavljanje plinske instalacije, montaža radijatora, centralno grijanje na struju, peći na drva, solarne elektrane, toplinska pumpa voda voda, kamini na bioetanol, dizalice topline, plinoinstalater, kamini na pelete.

Zatraži ponudu

KAMIN STUDIO d. o. o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini na bioetanol, kamini, ic grijanje, elekrični kamini, kamini na drva, infracrveni paneli, kamini za centralno grijanje, ugradbeni kamini, izrada kamina, plinski kamini, kamini na pelete, ic paneli.

Zatraži ponudu

mgs kamin j. d. o. o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni kamini, kamini na drva, elekrični kamini, izrada kamina, kamini, kamini za centralno grijanje, kamini na pelete, plinski kamini, kamini na bioetanol.

Zatraži ponudu

DANIJEL d. o. o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu

Usluge: plinski kamini, kamini, ugradbeni kamini, kamini na drva, kamini na bioetanol, elekrični kamini, kamini na pelete, kamini za centralno grijanje, izrada kamina.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini za centralno grijanje, kameni zidovi, ugradbeni kamini, kameni podovi, plinski kamini, klesarstvo, kamini na drva, nadgrobni spomenici, klesari, elekrični kamini, kamini na bioetanol, kamini, izrada kamina, kuhinjske radne ploče od kamena, kamene stepenice, kamini na pelete.

Zatraži ponudu

LID, d. o. o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini na pelete, plinski kamini, kamini na bioetanol, plinske peći, kamini, kamini na drva, peći na drva, elekrični kamini, peći, peć za centralno, izrada kamina, kamini za centralno grijanje, ugradbeni kamini, peći na pelete.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada kamina, kamini na pelete, elekrični kamini, kamini, kamini na drva, kamini za centralno grijanje, plinski kamini, kamini na bioetanol, ugradbeni kamini.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Rijeci

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.