Zatraži besplatne ponude za kamin u Rijeci

10 izvođača u blizini

Već 8.407 korisnika iz Rijeke pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih ponuđača kamina Rijeka, 2021

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: peći, pokretna klima, inverter klima, multi split klima, ugradnja klime, klima uređaj, kamini, plinske peći, peć za centralno, izrada kamina, kamini na pelete, elekrični kamini, kamini na bioetanol, peći na drva, servis klime, prijenosne klime.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu

Usluge: vodoinstalaterski radovi, centralno grijanje na drva, montaža radijatora, peći na drva, montaža centralnog grijanja, peći za grijanje, plinske peći, solarni sustavi, kamini na pelete, peći, centralno grijanje na struju, vodoinstalateri, kamini za centralno grijanje, solarne elektrane, solarni kolektori, kamini na bioetanol.

Zatraži ponudu

MARITERM d. o. o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
30+
Broj zaposlenih

Usluge: solarni sustavi, plinski kamini, peći za grijanje, dizalice topline, kamini na bioetanol, centralno grijanje na struju, plinske instalacije, centralno grijanje na drva, montaža radijatora, peć za centralno, solarno grijanje, dizalica topline zrak voda, kamini, toplinska pumpa voda voda, ­postavljanje plinske instalacije, izrada kamina.

Zatraži ponudu

KAMIN STUDIO d. o. o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: ugradbeni kamini, izrada kamina, kamini na pelete, kamini, kamini na bioetanol, kamini na drva, plinski kamini, kamini za centralno grijanje, elekrični kamini.

Zatraži ponudu

mgs kamin j. d. o. o.

 
0 ocjena

Usluge: ugradbeni kamini, kamini na bioetanol, kamini na pelete, elekrični kamini, kamini za centralno grijanje, plinski kamini, izrada kamina, kamini na drva, kamini.

Zatraži ponudu

LB - KOM, d. o. o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada kamina, kamini na drva, elekrični kamini, kamini za centralno grijanje, ugradbeni kamini, kamini na pelete, plinski kamini, kamini, kamini na bioetanol.

Zatraži ponudu

DANIJEL d. o. o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini na drva, kamini za centralno grijanje, ugradbeni kamini, kamini na bioetanol, kamini, kamini na pelete, izrada kamina, plinski kamini, elekrični kamini.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: plinski kamini, klesarstvo, ugradbeni kamini, nadgrobni spomenici, kamini na drva, kuhinjske radne ploče od kamena, kamini na bioetanol, kamene stepenice, kameni podovi, kamini na pelete, kamini, kamini za centralno grijanje, elekrični kamini, kamene klupčice, klesari, izrada kamina.

Zatraži ponudu

LID, d. o. o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada kamina, kamini na drva, kamini, plinske peći, kamini za centralno grijanje, kamini na bioetanol, peć za centralno, kamini na pelete, peći na drva, peći na pelete, elekrični kamini, plinski kamini, ugradbeni kamini, peći.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: elekrični kamini, izrada kamina, kamini na pelete, kamini za centralno grijanje, kamini na bioetanol, plinski kamini, kamini na drva, kamini, ugradbeni kamini.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Rijeci

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.