Zatraži besplatne ponude za kamin u Dicmu


Već 139 korisnika iz Dicma pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača kamina Dicmo, 2022

TOPLINA d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu

Usluge: podno grijanje na struju, kamini na pelete, kamini na bioetanol, postavljanje podnog grijanja, električno podno grijanje, ugradbeni kamini, izrada kamina, elekrični kamini, plinski kamini, ugradnja podnog grijanja, kamini za centralno grijanje, kamini na drva, podno grijanje, kamini.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini, kamene stepenice, kamini na drva, kameni zidovi, klesarstvo, ugradbeni kamini, kameni podovi, elekrični kamini, kuhinjske radne ploče od kamena, plinski kamini, kamene klupčice, klesari, kamini na bioetanol, izrada kamina, kamini za centralno grijanje, kamini na pelete.

Zatraži ponudu

GRAĐA d.d.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
100+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini za centralno grijanje, ugradbeni kamini, kamini na drva, plinski kamini, kamini na bioetanol, izrada kamina, elekrični kamini, kamini na pelete, kamini.

Zatraži ponudu

MITELLA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: dizalica topline voda voda, toplinska pumpa zrak voda, izrada kamina, peći za grijanje, montaža klime, toplinska pumpa voda voda, solarni kolektori, solarni sustavi, bojleri za centralno grijanje, peć za centralno, dizalica topline zemlja voda, kamini na bioetanol, ugradnja kamina, plinske peći, kamini na pelete, servis klime.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Dicmu

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.