6 ponuda za kamin na pelete s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Željka M. , Zadar

Prije smo se grijali na drva i prilikom selidbe u novu kuću smo se odlučili za kamin na pelete. Manje brige oko nabave, urednije i povoljnije. Našli smo izvođača preko Trebam.hr i jako smo zadovoljni učinkovitosti kamina kao i samim radovima.

5,0
Boban L. , Županja

U tijeku je renoviranje stare obiteljske kuće. Najveća stavka je bila odabrati način grijanja. Bilo je toliko opcija i mogućnosti da nisam znao više ništa. Obratio sam se Trebam.hr i olakšao proces. Izvođači su mi se javili. Nije bilo lako odlučiti se, cijene su bile približno jednake kao i ponuda tako da sam na kraju odabrao izvođača čiji mi je termin najviše odgovarao. Kamin na pelete je definitivno odabir bez greške.

5,0
Branislav B. , Slunj

Imao sam jednu firmu s kojom sam imao iskustva međutim u međuvremenu su zatvorili. Jako sam skeptičan s izvođačima ali recenzije preko Trebam.hr su me ohrabrile. Izvođač je bio ljubazan,objasnio mi sve stavke oko kamina na pelete. Ugrađen je u roku i super izgleda.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za kamine na pelete u Hrvatskoj

Nedavni upiti za kamine na pelete

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)