6 ponuda za kamin za centralno grijanje s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Jadranka B. , Slatina

Uveli smo centralno grijanje u kući i došlo je vrijeme za odabir kamina. Nismo bili upućeni koja jačina, model ili bilo što. Izvođači su nam poslali prvo okvirnu ponudu, kasnije smo se čuli za preostale detalje te su nam ponudili najbolje moguće rješenje. Hvala Vam na uslužnosti.

5,0
Mladen G. , Sinj

Htio sam obični kamin odnosno kotao za centralno grijanje dok je supruga htjela i da se uklopi u naš prostor. Obratili smo se Trebam.hr za ponude, preporučili su nam par izvođača. Imali su individualni pristup s ponudom što nam se jako svidjelo i odabrali smo ih. Kvaliteta kamina opravdava cijenu.

5,0
Veljko S. , Omiš

Ogroman je izbor kamina za centralno grijanje. Gospodin mi je ponudio 3 opcije, objasnio razine kvalitet i što dobijam ukoliko izaberem bilo koji od ponuđenih kamina. Iskreno sam zahvalan jer nije mala investicija.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za kamine za centralno grijanje u Hrvatskoj

Nedavni upiti za kamine za centralno grijanje

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)