6 ponuda za električni kamin s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Lada O. , Solin

Imali su stvarno raznoliku ponudu električnih kamina. Bila sam jako neodlučna pa su me savjetovali, uputili u prednosti par kamina. Odabrala sam jedan i jako sam zadovoljna kako figura u prostoru.

5,0
Silvija K. , Samobor

Odabrali smo električni kamin koji smo postavili na zid poput slike. Precizno su ga montirali. Kompletno je promijenio izgled prostora. Hvala izvođačima na ljubaznosti.

5,0
Dana M. , Požega

Prezadovoljni smo električnim dimnjakom, ne samo estetski nego i funkcionalno. Odabrali smo ugradbeni zidni. Selili smo se brzo iza toga i lako smo ga prebacili na drugu adresu i montirali.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za električne kamine u Hrvatskoj

Nedavni upiti za električne kamine

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 40 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Zanima me ponuda za izradu kutnog kamina. Stan se nalazi u Zadru u stambenoj zgradi (6. kat, ima lift). U prilogu dostavljam nacrt trenutnog stanja sa dimenzijama te slike postojećeg dimnjaka sa dimenzijama. Ukoliko imate nešto što bi se moglo uklopiti u trenutne dimenzije javite ili svakako pošaljite prijedlog koje bi prethodne radnje (u vidu dogradnje zida/dimnjaka, rušenja, izrada knauf zidova itd.) imali prije nego možemo uklopiti nekakav kamin iz vaše ponude.