Zatraži besplatne ponude za kamin u Krapini

29 izvođača u blizini

Već 581 korisnika iz Krapine pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih ponuđača kamina Krapina, 2021

2 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

AC MONT d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Anja S. , prije 3 mjeseca

Sve super.

20+
Godina na tržištu

Usluge: servis plinske instalacije, ugradbeni kamini, elekrični kamini, kamini na pelete, izrada kamina, kamini, plinski kamini, kamini za centralno grijanje, plinoinstalater, servis plinskog bojlera, plinske instalacije, kamini na bioetanol, kamini na drva, ­postavljanje plinske instalacije.

Zatraži ponudu

gama profit d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Romeo S. , prije 1 godinu

Izvođač je posao obavio po dogovoru na vrijeme i zadovoljavajućom kvalitetom.Sve je prihvatljivo.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: adaptacija stana, soboslikarski radovi, ličilački radovi, ugradbeni kamini, kamini na pelete, knauf radovi, preuređenje stana, kamini, renoviranje stana, bojanje zidova, kamini na bioetanol, bojanje škole ili vrtića, postavljanje knaufa, knauf majstor, kamini za centralno grijanje, bojanje fasade.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
20+
Broj zaposlenih

Usluge: pokretna klima, dizalica topline zemlja voda, izrada kamina, električno podno grijanje, montaža centralnog grijanja, bojleri za centralno grijanje, podno grijanje, ugradnja podnog grijanja, centralno grijanje na drva, solarni paneli, prijenosne klime, solarne elektrane, multi split klima, centralno grijanje na plin, solarni kolektori, toplinska pumpa voda voda.

Zatraži ponudu

MALKOR PROMET d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: elekrični kamini, kamini na drva, kamini, kamini na bioetanol, kamini za centralno grijanje, izrada kamina, kamini na pelete, plinski kamini, ugradbeni kamini.

Zatraži ponudu

VI-FRA j.d.o.o

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: izrada kamina, kamini, kamini na drva, kamini za centralno grijanje, elekrični kamini, kamini na pelete, kamini na bioetanol, ugradbeni kamini, plinski kamini.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: plinski kamini, ugradbeni kamini, izrada kamina, kamini na bioetanol, kamini, elekrični kamini, kamini na drva, kamini na pelete, kamini za centralno grijanje.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Krapini

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.