Zatraži besplatne ponude za kamin u Solinu


Već 907 korisnika iz Solina pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih ponuđača kamina Solin, 2021

GRAĐA d.d.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
100+
Broj zaposlenih

Usluge: plinski kamini, ugradbeni kamini, kamini na bioetanol, kamini na drva, kamini, elekrični kamini, kamini na pelete, izrada kamina, kamini za centralno grijanje.

Zatraži ponudu

MITELLA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: dizalice topline, visokotemperaturna dizalica topline, elekrični kamini, bojleri za centralno grijanje, prijenosne klime, dizalica topline zrak voda, solarni sustavi, solarne elektrane, peći za grijanje, peći na pelete, toplinska pumpa zrak voda, kamini, montaža centralnog grijanja, plinske peći, izrada kamina, montaža klime.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
50+
Broj zaposlenih

Usluge: plinski kamini, postavljanje vodovodne instalacije, kamini, pvc podovi, vinil podovi, elekrični kamini, vodovodne instalacije, kamini za centralno grijanje, postavljanje parketa, vodoinstalaterski radovi, odštopavanje odvoda, kamini na pelete, podne obloge, vodoinstalateri, postavljanje laminata, sanacija parketa.

Zatraži ponudu

Usluge: plinski kamini, kamini za centralno grijanje, kamini na drva, kamini, ugradbeni kamini, kamini na bioetanol, izrada kamina, elekrični kamini, kamini na pelete.

Zatraži ponudu

DVA, d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu

Usluge: plinski kamini, kamini na bioetanol, kamini za centralno grijanje, kamini, kamini na pelete, elekrični kamini, izrada kamina, ugradbeni kamini, kamini na drva.

Zatraži ponudu

TEA PHARIA, d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni kamini, izrada kamina, kamini na bioetanol, kamini na drva, kamini, kamini za centralno grijanje, elekrični kamini, kamini na pelete, plinski kamini.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Solinu

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.