Zatraži besplatne ponude za kamin u Zaboku

29 izvođača u blizini

Već 537 korisnika iz Zaboka pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih ponuđača kamina Zabok, 2022

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

AC MONT d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Anja S. , prije 1 godinu

Sve super.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: plinske instalacije, ugradbeni kamini, izrada kamina, elekrični kamini, kamini na pelete, kamini na bioetanol, kamini za centralno grijanje, kamini, servis plinskog bojlera, servis plinske instalacije, ­postavljanje plinske instalacije, kamini na drva, plinski kamini, plinoinstalater.

Zatraži ponudu

gama profit d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Romeo S. , prije 1 godinu

Izvođač je posao obavio po dogovoru na vrijeme i zadovoljavajućom kvalitetom.Sve je prihvatljivo.

5+
Godina na tržištu

Usluge: renoviranje stana, ličilac, soboslikari, ugradbeni kamini, elekrični kamini, postavljanje knaufa, adaptacija stana ključ u ruke, kamini na bioetanol, adaptacija stana, soboslikarski radovi, kamini na drva, bojanje zidova, knauf majstor, spušteni stropovi, kamini, bojanje škole ili vrtića.

Zatraži ponudu

SERVISI PRPIĆ d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Jelena N. , prije 2 godine

Pohvale. Super su.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: plinoinstalater, kamini za centralno grijanje, servis plinskog bojlera, izrada kamina, kamini na bioetanol, servis plinske instalacije, plinske instalacije, ­postavljanje plinske instalacije, kamini na drva, elekrični kamini, kamini na pelete, ugradbeni kamini, plinski kamini, kamini.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini za centralno grijanje, ugradbeni kamini, kamini na pelete, kamini na drva, kamini na bioetanol, izrada kamina, plinski kamini, elekrični kamini, kamini.

Zatraži ponudu

ZAGORKA d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
30+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada kamina, kamini, plinski kamini, kamini na bioetanol, elekrični kamini, kamini na drva, kamini na pelete, ugradbeni kamini, kamini za centralno grijanje.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
20+
Broj zaposlenih

Usluge: klime, toplinske pumpe, kamini na pelete, podno grijanje, ugradnja kamina, centralno grijanje na plin, električno podno grijanje, ugradnja podnog grijanja, montaža radijatora, solarno grijanje, montaža klime, solarni sustavi, inverter klima, peći za grijanje, solarni paneli, dizalice topline.

Zatraži ponudu

MALKOR PROMET d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada kamina, plinski kamini, kamini na bioetanol, kamini na drva, kamini, kamini na pelete, elekrični kamini, kamini za centralno grijanje, ugradbeni kamini.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Zaboku

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.