Zatraži besplatne ponude za kamin u Zadru


Već 4.550 korisnika iz Zadra pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača kamina Zadar, 2021

2 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,7

VEDRAN COMPANY d.o.o.

4,7
2 ocjene
5,0
Alen P. , prije 12 mjeseci

Sve je bilo prema dogovoru i zadovoljan sam izvedbom i kvalitetom radova i cijenom. Vrhunska kvaliteta i usluga. Preporučam VEDRAN COMPANY d.o.o.

Samo malo bolju komunikaciju između središnjice tvrtke i djelatnika na terenu ali to je sitnica koja nije bila toliko primjetna u samom kraju izvođenja radova.

4,3
Tomislav V. , prije 2 godine

Izvođač je odradio posao u dogovorenom roku.

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: montaža klime, inverter klima, pokretna klima, prijenosne klime, klima uređaj, servis klime, multi split klima, klime, ugradnja klime.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini na drva, odštopavanje odvoda, prijenosne klime, plinski kamini, ugradbeni kamini, vodoinstalaterski radovi, visokotemperaturna dizalica topline, vodoinstalateri, preuređenje kupaonice, montaža klime, izrada kamina, servis klime, kamini za centralno grijanje, dizalica topline voda voda, renoviranje kupaonice, toplinske pumpe.

Zatraži ponudu

VODA ART d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: solarne elektrane, energetski certifikat, bojleri za centralno grijanje, kamini na bioetanol, centralno grijanje na plin, montaža centralnog grijanja, energetski certifikat za stan, električne instalacije u kući, izrada energetskog certifikata, podno grijanje na struju, centralno grijanje na struju, postavljanje vodovodne instalacije, elekrični kamini, solarno grijanje, vodoinstalaterski radovi, ­postavljanje plinske instalacije.

Zatraži ponudu

EUROTRADE 90 d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu

Usluge: namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), stolari, kamini na bioetanol, ugradbeni kamini, ugradbeni ormari, elekrični kamini, kuhinje po mjeri, kamini na pelete, ormari po mjeri, plinski kamini, izrada kamina, kamini na drva, kamini, kamini za centralno grijanje.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Zadru

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.