6 ponuda za kamin na bioetanol s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Angelina S. , Supetar

Nisam bila upućena u kamine na bioetanol, to mi je bila novost. Izvođač me upoznao sa svim prednostima i shvatila sam da je to upravo ono što trebam. Nema pepela, mirisa dima, drva i čađe. Zadovoljna sam odlukom.

5,0
Nevena K. , Trogir

Prezadovoljni smo odabranom firmom i kaminom na bioetanol. Pravo su nam otkriće, zauzima manje mjesta, jeftiniji od klasičnih kamina. Odlično nam se uklopio na zid i uživamo u pogledu.

5,0
Andreja M. , Zagreb

Odabrali smo samostojeći kamin na bioetalnol za terasu. Prekrasno izgleda, promijenilo je cijeli dojam na terasi i sada češće sjedimo i uživamo. Hvala Trebam.hr na preporuci izvođača, jako smo zadovoljni brzinom dostave.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za kamine na bioetanol u Hrvatskoj

Nedavni upiti za kamine na bioetanol

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 40 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Zanima me ponuda za izradu kutnog kamina. Stan se nalazi u Zadru u stambenoj zgradi (6. kat, ima lift). U prilogu dostavljam nacrt trenutnog stanja sa dimenzijama te slike postojećeg dimnjaka sa dimenzijama. Ukoliko imate nešto što bi se moglo uklopiti u trenutne dimenzije javite ili svakako pošaljite prijedlog koje bi prethodne radnje (u vidu dogradnje zida/dimnjaka, rušenja, izrada knauf zidova itd.) imali prije nego možemo uklopiti nekakav kamin iz vaše ponude.