6 ponuda za ugradbeni kamin s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Brigita S. , Valpovo

Od odabranog izvođača smo naručili ugradbeni kamin. Montirali su mi ga. Za sada sam zadovoljna kvalitetom, grijanim prostorom, a i izgledom. Dnevnom boravku je dao poseban ugođaj.

5,0
Jasmin N. , Popovača

Dugo smo se mislili uzeti kamin ili ne. Pročitao sam mnogo informacija. Na kraju sam se obratio stručnjacima za savjet. Trebam.hr mi je preporučio adekvatne firme. Kupio sam i montirao ugradbeni kamin. Prezadovoljan sam.

5,0
Tihana M. , Pazin

Ugradbeni kamin nam se odlično uklopio. Napokon imamo grijanje u cijeloj kući. Montaža je odrađena prema svim propisima, sve je provjereno kako ne bi bilo naknadnih komplikacija. Cijeli dogovor i suradnja je prošla glatko.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za ugradbene kamine u Hrvatskoj

Nedavni upiti za ugradbene kamine

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 40 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Zanima me ponuda za izradu kutnog kamina. Stan se nalazi u Zadru u stambenoj zgradi (6. kat, ima lift). U prilogu dostavljam nacrt trenutnog stanja sa dimenzijama te slike postojećeg dimnjaka sa dimenzijama. Ukoliko imate nešto što bi se moglo uklopiti u trenutne dimenzije javite ili svakako pošaljite prijedlog koje bi prethodne radnje (u vidu dogradnje zida/dimnjaka, rušenja, izrada knauf zidova itd.) imali prije nego možemo uklopiti nekakav kamin iz vaše ponude.