Zatraži besplatne ponude za kamin u Splitu


Već 8.199 korisnika iz Splita pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih ponuđača kamina Split, 2022

10+
Godina na tržištu
50+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini za centralno grijanje, vodovodne instalacije, kamini na bioetanol, sanacija parketa, brušenje i lakiranje parketa, plinski kamini, odštopavanje odvoda, kamini, linoleum, vodoinstalateri, vodoinstalaterski radovi, ugradbeni kamini, vinil podovi, postavljanje vodovodne instalacije, podne obloge, postavljanje parketa.

Zatraži ponudu

Usluge: kamini za centralno grijanje, kamini, kamini na drva, kamini na bioetanol, kamini na pelete, izrada kamina, elekrični kamini, plinski kamini, ugradbeni kamini.

Zatraži ponudu

DVA, d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu

Usluge: kamini za centralno grijanje, izrada kamina, kamini, kamini na bioetanol, ugradbeni kamini, plinski kamini, elekrični kamini, kamini na pelete, kamini na drva.

Zatraži ponudu

TEA PHARIA, d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini na pelete, elekrični kamini, izrada kamina, kamini na drva, kamini na bioetanol, kamini, plinski kamini, ugradbeni kamini, kamini za centralno grijanje.

Zatraži ponudu

GRAĐA d.d.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
100+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini za centralno grijanje, kamini na pelete, izrada kamina, kamini na drva, kamini na bioetanol, plinski kamini, ugradbeni kamini, elekrični kamini, kamini.

Zatraži ponudu

MITELLA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: toplinska pumpa voda voda, toplinska pumpa zrak voda, plinski kamini, peći za grijanje, montaža klime, visokotemperaturna dizalica topline, solarno grijanje, solarni paneli, bojleri za centralno grijanje, peći, toplinske pumpe, kamini na bioetanol, ugradnja kamina, plinske peći, elekrični kamini, servis klime.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Splitu

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.