6 ponuda za plinski kamin s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Drago D. , Rovinj

Došli smo do posljednje faze uređenja vile i to okoliša. Nismo htjeli obično svjetlo nego nešto oku ugodnije što daje toplinu prostoru. Odlučili smo se za vanski plinski kamin. Preko trebam.hr sam došao do izvođača koji su mi sve montirali u roku i po prihvatljivoj cijeni. Usluga je bila više nego dobra. Takvi kamini se pale jednostavnim pritiskom na gumb bez ikakvog razmišljanja, planiranja i čišćenja. Oduševljen sam.

5,0
Ira B. , Zagreb

Htjela sam moderan i luksuzan izgled. Odabrana firma mi je preporučila vrhunski plinski kamin. Prekrasno se uklopio u prostor. Preko cenralnog grijanja nam je cijela kuća zagrijana. Hvala na pomoći.

5,0
Velimir O. , Križevci

Nismo htjeli razmišljati unaprijed o nabavi drva ili peleta i zato smo se odlučili na plinski kamin. Htjeli smo da zadovoljava vrlo visoke ekološke i sigurnosne uvjete. Odabrana firma je udovoljila svim našim zahtjevima. Hvala Trebam.hr na preporuci.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za plinske kamine u Hrvatskoj

Nedavni upiti za plinske kamine

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 40 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Zanima me ponuda za izradu kutnog kamina. Stan se nalazi u Zadru u stambenoj zgradi (6. kat, ima lift). U prilogu dostavljam nacrt trenutnog stanja sa dimenzijama te slike postojećeg dimnjaka sa dimenzijama. Ukoliko imate nešto što bi se moglo uklopiti u trenutne dimenzije javite ili svakako pošaljite prijedlog koje bi prethodne radnje (u vidu dogradnje zida/dimnjaka, rušenja, izrada knauf zidova itd.) imali prije nego možemo uklopiti nekakav kamin iz vaše ponude.