Zatraži besplatne ponude za kamin u Dugopolju


Već 164 korisnika iz Dugopolja pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača kamina Dugopolje, 2021

GRAĐA d.d.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
100+
Broj zaposlenih

Usluge: plinski kamini, ugradbeni kamini, kamini na bioetanol, kamini na drva, kamini, elekrični kamini, kamini na pelete, izrada kamina, kamini za centralno grijanje.

Zatraži ponudu

MITELLA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: dizalice topline, visokotemperaturna dizalica topline, elekrični kamini, centralno grijanje na plin, prijenosne klime, dizalica topline zrak voda, solarni sustavi, solarne elektrane, peći za grijanje, peći na pelete, toplinska pumpa zrak voda, kamini, montaža centralnog grijanja, plinske peći, izrada kamina, montaža klime.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu

Usluge: kamini na pelete, kameni podovi, kamene klupčice, kameni zidovi, elekrični kamini, kuhinjske radne ploče od kamena, izrada kamina, klesarstvo, kamini na drva, kamini na bioetanol, kamini, ugradbeni kamini, kamini za centralno grijanje, plinski kamini, klesari, nadgrobni spomenici.

Zatraži ponudu

TOPLINA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: podno grijanje na struju, izrada kamina, kamini, postavljanje podnog grijanja, podno grijanje, ugradbeni kamini, elekrični kamini, kamini na pelete, kamini na drva, ugradnja podnog grijanja, plinski kamini, kamini na bioetanol, električno podno grijanje, kamini za centralno grijanje.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Dugopolju

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.