6 ponuda za kamin na drva s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Ljiljana V. , Korenica

S odabranom firmom planiram surađivati i u budućnosti. Odlična tehnička podrška tijekom svih faza projekta omogućili su mi da maksimalno naglasim ljepotu i značaj kamina u prostoru. Radi se o vili za najam koja je u rustikalnom stilu i trebali smo u tom stilu uklopiti i kamin na drva. Za svaku pohvalu.

5,0
Zlata O. , Zagreb

Htjela sam moderni izgled kamina na drva. Preporučili su mi par varijanti. Super je što su izašli na teren kako bi vidjeli prostor i dali mi adekvatno rješenje, a ne samo najskuplju ponudu. Jako uslužni i ljubazni. Omjer cijene i kvalitete odličan.

5,0
Nino L. , Velika Gorica

Kamin na drva mi se odlično uklopio u stan u potkrovlju. Od mnogih izvođača s mnoštvom ponuda nisam znao koga odabrati. Tu mi je Trebam.hr olakšao. U dva dana sam prikupio dovoljno ponuda za realnu sliku na tržištu. S izvođačem sam se dogovorio za izlazak na teren kako bi vidio stanje. Našli smo sredinu kod kvalitete i cijene i jako sam zadovoljan individualnim pristupom klijentu i njegovim potrebama.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za kamine na drva u Hrvatskoj