6 ponuda za kamin na drva s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Ljiljana V. , Korenica

S odabranom firmom planiram surađivati i u budućnosti. Odlična tehnička podrška tijekom svih faza projekta omogućili su mi da maksimalno naglasim ljepotu i značaj kamina u prostoru. Radi se o vili za najam koja je u rustikalnom stilu i trebali smo u tom stilu uklopiti i kamin na drva. Za svaku pohvalu.

5,0
Zlata O. , Zagreb

Htjela sam moderni izgled kamina na drva. Preporučili su mi par varijanti. Super je što su izašli na teren kako bi vidjeli prostor i dali mi adekvatno rješenje, a ne samo najskuplju ponudu. Jako uslužni i ljubazni. Omjer cijene i kvalitete odličan.

5,0
Nino L. , Velika Gorica

Kamin na drva mi se odlično uklopio u stan u potkrovlju. Od mnogih izvođača s mnoštvom ponuda nisam znao koga odabrati. Tu mi je Trebam.hr olakšao. U dva dana sam prikupio dovoljno ponuda za realnu sliku na tržištu. S izvođačem sam se dogovorio za izlazak na teren kako bi vidio stanje. Našli smo sredinu kod kvalitete i cijene i jako sam zadovoljan individualnim pristupom klijentu i njegovim potrebama.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za kamine na drva u Hrvatskoj

Nedavni upiti za kamine na drva

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 50 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna mi je ugradnja kamina i ukrasnog kamena koje bih vjerojatno sam nabavio (iako sam otvoren za druge opcije). Promjer dimnjaka je 16 cm, potreban mi je kamin s prednjim i bocnim staklom na lijevoj strani. U privitku je slika kako bi volio da kamin izgleda (situacija je samo simetricna - bocno staklo lijevo umjesto desno)

Kamin na drva

  • Tip proizvoda: Ugradbeni kamin
  • Površina grijanog prostora: 40 m2
  • Ugradnja: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Zanima me ponuda za izradu kutnog kamina. Stan se nalazi u Zadru u stambenoj zgradi (6. kat, ima lift). U prilogu dostavljam nacrt trenutnog stanja sa dimenzijama te slike postojećeg dimnjaka sa dimenzijama. Ukoliko imate nešto što bi se moglo uklopiti u trenutne dimenzije javite ili svakako pošaljite prijedlog koje bi prethodne radnje (u vidu dogradnje zida/dimnjaka, rušenja, izrada knauf zidova itd.) imali prije nego možemo uklopiti nekakav kamin iz vaše ponude.