6 ponuda mjernika s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Toma Z. , Zaprešić

Naslijedio sam šumu od pokojnog djeda. Htio sam prodati dio ali kako nisam znao odakle se proteže tražio sam mjernika. Brzo se javio s ponudom, provjerio stanje, izašao na teren. Jako sam zadovoljan procesom.

5,0
Dora O. , Makarska

Imala sam mali sukob sa susjedom, na sreću prihvatio je da pozovemo mjernika tako da nismo trebali na sud. Mjernik je obavio po propisima, obe strane su bile zadovoljne. Napokon sam to riješila. Hvala vam.

5,0
Arijana S. , Križevci

Kupovali smo zemljište na kojem smo planirali graditi kuću. Naravno prije kupoprodajnog ugovora smo zvali mjernika da izađe na teren i potvrdi nam upisano i stvarno stanje. Cijena je bila prihvatljiva, odmah je sve riješio. Hvala Vam na korektnoj usluzi.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Mjernici u Hrvatskoj

Nedavni upiti za mjernike

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, imam preris plana,međe ne postoje na terenu nisu vidljive,već postoje jer se radi o različitim čest.zem te tražim da ovlašteni geodet iziđe na teren Šibenik,mjesto K.O.Grebaštica,te da pronađe mjernim instrumentom među,istu sprejem geodetskim na terenu označi kao i da naznači površinu,i sve što se na toj utvrđenoj nekret.nalazi,te da geodet napravi geodetsku situaciju,koju će naznačiti slovima.Površina ovog dijela koji tražim je oko m2. K.O.Grebaštica k.č /1 . Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Posjedujem legaliziran objekat (gospodarski), ali bi mjernik trebao izaći na teren, snimiti stanje, napraviti elaborat i predati u Općinu na daljnju obradu (upisivanje u katastar). Objekat je na zemljištu koje je podijeljeno između 6 suvlasnika, ali sam objekat je vlasništvo jedne osobe. Objekat se nalazi u Opatiji. Nova cesta , Opatija.

Druge geodetske usluge

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Sklopili smo Ugovor o pravu služnosti na parceli koja se nalazi u k.o. Krapanj. Podnijeli smo u zemljišnim knjigama zahtjev za upis prava služnosti. Pored zahtjeva moramo dostaviti dodatnu dokumentaciju u kojoj se točno moraju odrediti granice, a granice izvršavanja služnosti točno su određene ako su ucrtane u nacrt koji se prilaže ispravi. S obzirom da tražimo uknjižbu prava služnosti i provoza dužni smo dostaviti skicu sačinjenu po mjerodavnom mjerniku u kojoj grafički moraju biti prikazane čestice predlagatelja i protustranke kao i dužina, širina i točna lokacija služnosti prolaza i provoza a što sve mora biti potkrepljeno i odgovarajućim mjerničkim oznakama. To je ukratko ono što trebamo riješiti u što je moguće kraćem roku. Molimo Vas da nam pošaljete ponudu ako ste u mogućnosti obaviti opisani posao. Ukoliko se dogovorimo za obavljanje navedenog posla dostavit ćemo Vam sve potrebne dokumente i podatke. Unaprijed se zahvaljujem, Za grupu d.o.o. Helena Vlahović

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, trebala bi ovlaštenog geodeta da izađe na teren u mjestu Kukljica otok Ugljan za određivanje međe radi pokretanja ispravnog postupka.Međe na terenu nisu vidljive jer je dosta obraslo. Trebalo bi mjernim instrumentima pronaći i označiti među, te napraviti geodetsku skicu. Molim vasu ponudu, lijepi pozdrav

Uređenje međe

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Naslijedila je supruga zemlju od pokojnog oca,tocnije sume,suma cestice /77 spada pod Gregurovec (Krizevci) i suma /1 spada pod Veliku (Vrbovec) Trebao bih mjernika za dvije parcele sume gdje meda nije obiljezena a medasi se ne slazu sa medama Hitno nam je da cim prije nademo mjernika da ocrta mede

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebno je objediniti čestice i sve što treba (vi ćete bolje znati) za podnošenje zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole za rekonstrukciju krovišta tj. podizanja zidova iz visokog potkrovlja u puni kat s ravnim krovom te etažiranje obiteljske kuće. Predložio bih sastanak kako biste dobili uvid u trenutno stanje. Unaprijed hvala.

Parcelacija zemljišta

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

/11 k.o.šestine Troje nasljednika je naslijedilo dvije etaže kuće, a dvojica od njih cijelo zemljište. Obzirom da nema jedinstva kuće i zemljista, nije moguć upis u zemlj.knjige. Potrbno podijeliti ćesticu na dvije, jednu ćesticu kuće (teren ispod kuće i dio oko kuće za održavanje iste, te drugu ćesticu bez objekta.

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Obiteljska kuća - 2 kata sa garažom za dva automobila u sklopu kuće. Donji kat kuce, predsoblje sa malom garderobom za odlaganje stvari (jakni i obuce), kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, kotlovnica - mozda u nastavku garaze, wc sa tusem i spavaca soba. Gornji kat kuce - spavaca soba glavna sa gerderobom i kupaonicom, soba za veseraj, kupaonica i spavace sobe. Kuca postavljena ISTOK - ZAPAD, ulaz kuce i ulaz garaze gleda na ISTOK. Garaza sa sjeverne strane, malo izbocena. Donji kat kuce blagovaonica i dnevni boravak okrenuti prema juznoj strani. Izlaz iz dnevne sobe i blagovaonice na terasu koja gleda prema ZAPADU.

Druge geodetske usluge

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Pozdrav, zanima me jel mogu od Vas dobit uslugu za provjeru klizišta tla jedne kuće na Banjščini (okolica Varaždina). Kuća naime nije naša već bi je kupili, a pošto je ta lokacija poznata po klizištima želimo biti sigurni da je tlo uredu. Nedugo je sanirana cesta i postavljeni ruubnici uz kuće da se spriječe daljnja klizišta. Nismo sigurni u to sve i svejedno bi prije kupnje željeli provjeriti sa stručnim osobama.

Uređenje međe

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Trebamo provjeriti već utvrđene mjere 1 parcele, dakle 4 točke, i s jedne strane je susjed izmjerio drugačije od prethodno izmjerenog, a s obzirom da mi nismo micali stupove međaše, treba to provjeriti. Njihovom mjerenju nismo prisustvovali niti išta potpisivali, već smo samo obaviješteni da su "nove" mjere takve. Dakle, treba nam provjera naše međe. Radi se o parceli od m2 koja je manje više pravokutnog oblika.