Cijene usluga
Geodeti
Geodetski elaborat

Koliko košta geoderski elaborat?

 • 6.0008.000 HRK
  Geodetski elaborat
Zatraži ponude

Pitate se koliko će vas koštati geoderski elaborat? Za vas smo prikupili približne cijene kako biste mogli lakše planirati buduće projekte.


Geodetski elaborat

 • 6.0008.000 HRK

Geodetski elaborat predstavlja prikaz fizičkog teritorija i njegovih posebnosti u smanjenom mjerilu na planu prema kartografskim pravilima. Uključuje, na primjer, podatke o reljefu, vodi, zgradama, namjeni zemljišta i slično. Potreban vam je za dobivanje građevinske dozvole. Cijena ovisi o složenosti elaborata. Za geodetski elaborat ćete platiti od 6.000 HRK do 8.000 HRK.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za geodetske elaborate

Parcelacija zemljišta

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, u svrhu kupnje državnog zemljišta na kojem se nalazi kuća (legalizirana) trebam izdvojiti tu česticu (ograđenu, moju) koju želim kupiti iz jedne veće katastarske čestice (državne). Dakle, riječ je o izdvajanje parcele. Broj k.č. -a je /26, a k.o. je Perušić. Adresa je Perušić Donji 46D. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Upis u katastar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, imamo izmjeru za 3 spojene parcele od kojih njih dvije imaju u Katastru upisano manje kvadrata nego je stvarno stanje. Trebamo verificiranu izmjeru sa stvarnom kvadraturom površine da bi u Katastru upisali stvarnu površinu za dvije navedene parcele. Katastarke čestice su /1, i , a katastaska općina je Kučište na Korčuli (Orebić). Hvala, R.

Geodetski projekt

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o parceli u katastarskoj općini Brest Pokupski, a broj katastarske čestice je /1. Treba vidjeti jesu li međe u redu i napraviti geodetski projekt za kuću 10 x 14 metara. Kolci su postavljeni u tri kuta (parcela je trokutasta), kao i kolci gdje bi otprilike išla kuća. To je na državnoj cesti Brest - Zagreb. Zemljište je odmah uz cestu i u građevinskoj je zoni (imam rješenje). Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Geodetski projekt

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, započeta je gradnja obiteljske kuće od 76 m2 na parceli od m2. Kuća nije ucrtana u katastru, a za potrebe arhitektonskog ureda potrebno je snimiti situaciju na terenu. Kuća se nalazi u Supetru na otok Braču. Riječ je o k.č. /10, k.o. Supetar. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Geodetski snimak (legalizacija)

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani. trebam prikaz građevine radi izrade snimke izvedenog stanja (legalizacije). Radi se o zgradi tlocrtne površine od oko m2. Detaljnije informacije može dati gospođa koja radi cijeli projekt (osim geodetskog dijela). Napominjem da je jedan stanar već legalizirao svoj dio (dakle, taj geodetski snimak postoji u njegovom projektu, ali ga ja ne mogu tražiti), no još uvijek nije upisao u katastar te izmijenjene dijelove (naknadno nadograđene). Adresa je Scalierova 26, Pula. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Parcelacija zemljišta

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kupio sam plac na Sreseru, Pelješac. Plac se sastoji iz četiri čestice čiji su brojevi: /2, /11, /6 i /2, a K.O. je Sreser. Čestica /2 je površine 41m2, a preostale tri zajedno imaju ukupnu površinu od m2. Želim objedinjavanje parcela u jednu. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Geodetski snimak (legalizacija)

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje! Iz Vukovara sam, točnije mjesta Trpinja. Ostala sam jedini nasljednik roditeljske kuće nakon dugih papiroloških rasplitanja. Vraćam se živjeti tamo. Objekt je potrebno legalizirati. Radi se o k.č. /1, k. o. Trpinja. Adresa je ulica Jove Perajlića 41a. Evo još nekih dodatnih informacija: tlocrtni gabariti circa 10x10m, visoka prizemnica, s tim da je gore samo polovica površine jedna soba, a ostalo terasa. Radujem se vašem odazivu i mogućoj suradnji!

Geodetski snimak (legalizacija)

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o bespravno započetoj gradnji objekta s naslanjanjem na obiteljsku kuću u Lokvama. Namjena prostora je za spremanje drva, alata i dva automobila. Gabariti započete gradnje su 18,00 x 4,75 m - circa 81 m2. Adresa je Homer 86a, Lokve. Očekujem Vašu ponudu. Na odgovoru unaprijed zahvalan!

Upis u katastar

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, obraćam Vam se sa zamolbom za pomoć u svezi upisa stana u katastar tj. u vlasnički list. Postojeća situacija je sljedeća: Stan koji je predmet legalizacije je u fazi kada je doneseno pozitivno rješenje o izvedenom stanju. u gradskom uredu za prostorno uređenje nam je rečeno da je sljedeći korak upis u zemljišne knjige. U Općinskome građanskom sudu su zaprimili to rješenje i podnijeli smo prijedlog za upis rješenja o izvedenom stanju, ali prijedlog je odbijen. U prilogu Vam dostavljam obrazloženje suda. Molim Vas za informaciju i daljnje upute po postupanju. Koja je sljedeća potrebna radnja tj. korak koji je potrebno napraviti kako bi se u vlasnički list upisala stvarna kvadratura nekretnine i izdan valjani vlasnički list s novim podacima o nekretnini. Zanima me koliko vremena je potrebno za taj posao, cjelokupni iznos uključujući upis u zemljišne knjige i dokumentacija koju je potrebno priložiti u tu svrhu. Držim važnim napomenuti kako smo privremeno otputovali na rad u inozemstvo i nismo u mogućnosti osobno priložiti dokumente. Ukoliko bude potrebna neka ovjera potpisa ili preslika dokumenata u mogućnosti smo Vam isto dostaviti. U svrhu bržeg kontakta možete ostaviti broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati. Adresa je Blanje 65, Podsused, Zagreb. S poštovanjem, obitelj

Geodetski projekt

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam geodetski projekt i sve što treba vezano uz to ako je potrebno. Riječ je o kući prizemnici neto površine 56 kvadrata. Trenutačno je na tom mjestu šupa koju bismo srušili i na tom mjestu sagradili novu kuću. Adresa je Krč , Gornje Makojišće. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.