6 ponuda geometara s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Lejla A. , Banići

Hvala na pomoći. Odabrani geodet nam je dao dobre savjete. Bio je ljubazan, promptno je odgovorio, u roku 24 sata je dao ponudu. Bio je korektan.

5,0
Miljenko P. , Zadar

Samo dalje tako! Jako sam zadovoljan odabranim geodetom. Posao je obavio u roku,došao je na teren i prije vremena. Pomogao mi je savjetima. Jako prijazan čovjek.

4,8
Mato M. , Zagreb

Trebalo mi je označiti među da postavim ogradu pa sam tražio i pronašao geodeta preko vaše stranice. Sve je bilo u redu, posao je odrađen OK. Najviše sam zadovoljan cijenom.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Geometri u Hrvatskoj

Nedavni upiti za geometre

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

u Gajnicama imamo malu kuću prizemnicu s vrtom, bez prave ograde prema susjedovom voćnjaku, pa bismo htjeli znati do kuda je službeno naše. Ne znamo kakav je postupak ali željeli bismo da geometar obavijesti vlasnike susjednih parcela o mjerenju (za slučaj da se ti susjedi žele informirati o postupku kojeg provodimo). II Gajnički vidikovac 34

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

/36.k.o.islam latinski.posjedovni list .moj teren je u sredini.a susjed upravo podiže zid i mislim da je malo u mom terenu njegova čestica je /55 a od druge susjede je /50.stoga pošti oni nadaju papire kažu da je naša u redu a ja nisam bila prisutna kad je njihov geometar bio na terenu.ja sad moram na ovaj način preko vas otkriti di je leđa i jesu li gradnjom isli u moje.jarak za zid je zakopan pa prije nego počne zidati bilo bi dobro da ovo riješimo .hvala vam ako čitate.cujemo se.

Uređenje međe

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Prema upisu u vlasnički list k.č. /5 k.o. Veprinac ima površinu m2, a k.č. /6 k.o. Veprinac ima m2. Isto stanje upisano je i u posjedovnom listu, ali prema ucrtanju na kopiji katastarskog plana stanje je obrnuto, te je k.č. /6 veća od k.č. /5. Izmjerena površina parcela na https://geoportal.dgu.hr/ je oko m2 za k.č. /5, te oko m2 za k.č. /6. Trebalo bi uskladiti ucrtanje tih dviju čestica sa upisanim površinama u zk izvatku. Međe prema susjednim parcelama su definirane, dakle urediti treba među između tih dviju čestica

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Poštovani, radi upisa u katastar i formiranje zasebne katastarske čestice za kupljeno zemljište, trebala bi uslugu izrade geodetskog elaborata -radi se o parcelaciji posjeda, označavanje točaka parcele, prema ucrtanom planu u kupoprodajnom ugovoru (u prilogu). Zanima me Vaša Ponuda, možete poslati mailom, kao i rok izvršenja navedene usluge. S poštovanjem ,

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebno je objediniti čestice i sve što treba (vi ćete bolje znati) za podnošenje zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole za rekonstrukciju krovišta tj. podizanja zidova iz visokog potkrovlja u puni kat s ravnim krovom te etažiranje obiteljske kuće. Predložio bih sastanak kako biste dobili uvid u trenutno stanje. Unaprijed hvala.

Parcelacija zemljišta

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

/11 k.o.šestine Troje nasljednika je naslijedilo dvije etaže kuće, a dvojica od njih cijelo zemljište. Obzirom da nema jedinstva kuće i zemljista, nije moguć upis u zemlj.knjige. Potrbno podijeliti ćesticu na dvije, jednu ćesticu kuće (teren ispod kuće i dio oko kuće za održavanje iste, te drugu ćesticu bez objekta.

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Obiteljska kuća - 2 kata sa garažom za dva automobila u sklopu kuće. Donji kat kuce, predsoblje sa malom garderobom za odlaganje stvari (jakni i obuce), kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, kotlovnica - mozda u nastavku garaze, wc sa tusem i spavaca soba. Gornji kat kuce - spavaca soba glavna sa gerderobom i kupaonicom, soba za veseraj, kupaonica i spavace sobe. Kuca postavljena ISTOK - ZAPAD, ulaz kuce i ulaz garaze gleda na ISTOK. Garaza sa sjeverne strane, malo izbocena. Donji kat kuce blagovaonica i dnevni boravak okrenuti prema juznoj strani. Izlaz iz dnevne sobe i blagovaonice na terasu koja gleda prema ZAPADU.

Druge geodetske usluge

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Pozdrav, zanima me jel mogu od Vas dobit uslugu za provjeru klizišta tla jedne kuće na Banjščini (okolica Varaždina). Kuća naime nije naša već bi je kupili, a pošto je ta lokacija poznata po klizištima želimo biti sigurni da je tlo uredu. Nedugo je sanirana cesta i postavljeni ruubnici uz kuće da se spriječe daljnja klizišta. Nismo sigurni u to sve i svejedno bi prije kupnje željeli provjeriti sa stručnim osobama.

Uređenje međe

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Trebamo provjeriti već utvrđene mjere 1 parcele, dakle 4 točke, i s jedne strane je susjed izmjerio drugačije od prethodno izmjerenog, a s obzirom da mi nismo micali stupove međaše, treba to provjeriti. Njihovom mjerenju nismo prisustvovali niti išta potpisivali, već smo samo obaviješteni da su "nove" mjere takve. Dakle, treba nam provjera naše međe. Radi se o parceli od m2 koja je manje više pravokutnog oblika.

Parcelacija zemljišta

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Na čestici č.br. k.o. Mala Gorica (Sv.Nedelja) želim provesti razvrgnuće posjeda. Zanimaju me geodetski troškovi izrade potrebne dokumentacije za upis u gruntovnicu i katastar do 1/1. U prilogu je moj prijedlog čestice /1 u varijanti A i B. Na površini 16x20 m je stup dalekovoda Krško-Zagreb. Ako je moguće meni bi bilo povoljnija varijanta A. Unaprijed zahvaljujem.