6 ponuda za geodetski projekt s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Dubravko H. , Lokve

Nisam imao visoka očekivanja, no svaka čast, samo naprijed. Imate moju veliku preporuku, osobito ste mi olakšali jer ne živim u HR. Zadovoljan sam odabranim geodetom.

3,4
Mladen P. , Rijeka

S ovo malo iskustva koje imam s vama iz Trebam.hr, sasvim ste OK. Pronašao sam geodeta za geodetski projekt. Posao je obavljen uglavnom u dogovorenom roku, međutim kompleksnost posla uvjetuje realizaciju u 4 faze, pa će se sve skupa rastegnuti tko zna do kada.

5,0
Mario R. , Zagreb

Uz Vašu pomoć dobio sam više ponuda. Sve je OK. Moram pohvaliti pristupačnost i komunikativnost odabranog geodeta.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za geodetske projekte u Hrvatskoj

Nedavni upiti za geodetske projekte

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, posjedujem katastarsku česticu (u naravi pašnjak) u k.o. Vrtnjuakovec (Donje Vino,kraj Krapinskih toplica), podr ured za katastar Krapina, ured/ ispostava Zabok. Broj kat. čest. /7, broj posj. lista . Željela bih uskoro započeti gradnju kuće, pa me zanima koji je potreban postupak? Za sada mi je rečeno da će mi trebati prenamjena u građevinsko zemljište i geodetski projekt. Molim Vas ponudu. Zahvaljujem unaprijed.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, planiramo se upustiti u gradnju nove obiteljske kuće. Kuća bi trebala imati prizemlje i kat te veću garažu. U prizemlju bi bio veliki dnevni boravak, izdvojena blagovaona i kuhinja. Radna soba i gostinjski WC. Na prvom katu sobe, dvije dječje i jedna velika za zasebnim kupatilom. Bitno nam je da ima i veliku garažu da komotno stanu dva automobila te dovoljno spremišta. Radi se o terenu u ulici Potok 46, Vrapče, Zagreb. Katastarska općina: Vrapče, Broj kat. čestice: Kvadratura: m2 Max izgrađenost: m2 bruto Koeficijent: 0,6 Urbanistička pravila: 2.2 Urbanistički uvjeti: S Dozvola: Uporabna Gradnja: 3 nadzemne etaže Voda, plin, struja i kanalizacija Parcela ravna (nije brdo), ali je malo nepravilnog oblika (trokut sa izbočinom) na parceli su dvije ruševne građevine koje treba ukloniti. Molim ponudu za geodetski projekt. Hvala.

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, izgradio sam obiteljsku kuću na dvije etaže ali sam izvan projekta nad stepeništem nadogradio nadstrešnicu cca 8m2 i sada trebam novi geo projekt. Geodetski projekat za izgradnju obiteljske kuce u bijelom brdu k.c. /2 k.o. Bijelo brdo Mi imamo projekat kuca je izgradjena ali nam trebaju neke izmjene. Kuca je uradjena preko obnove, sporne su stepenice i nastresnica iznad nje te je navedeno da ce sve sa starog placa tj. sva stara kuca sa pomocnim prostorijama bit srusena, a nije sve pa nam treba novi projekat. Molim ponudu, Hvala.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, obiteljska kuća bila bi na parceli /3 u Brdovcu, molim ponudu za geodetski projekt koji je potreban za građevinsku dozvolu. Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja sa kosim krovom (6.5mx12m), uz kuću bi trebala biti garaža (6mx7m), sa druge strane kuće terasa (6mx4m). Sve skupa je cca metra kvadratna. Lp

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Želim graditi kuću na čestici (Varaždinbreg /3) gdje se već nalazi stara kuća koju bi srušio. Pošto je čestica mala trebao bi parcelizaciju dviju susjednih čestica (Varaždinbreg /1 i /2) ali samo djela koji se nalaze u građevnoj zoni. Nakon toga bi trebao geodetski projekat za zamjenski objekat ali uz proširenje tlocrtne površine. Zanima me ponuda za usluge.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Geodetski projekt za izgradnju gospodarske zgrade 11x8 m. Zgrada navedene veličine bila bi visine oko 4 m na koju bi išla željezna konstrukcija i krovni lim sa izolacijom 8-10 cm. Unutar zgrade ne bi bilo nikakvog pregradnog zid, znači zgrada bi imala samo 4 zida, na prednjoj strani (dužina 11 m) nalazila bi se troja ulazna vrata dimezije 3x3m te jedna mala pješačka vrata. Sa stražnje strane (dužina 11 m) nalazili bi se prozori na visini od 2 m jer se stražnji dio zgrade nalazi djelom u zemlji. Od instalacija u zgradu bi išla samo električna instalacija. Ukoliko su Vam potrebni još koji podaci kako bi mogli napraviti ponudu stojim na raspolaganju. K.c. /1, k.o. Lipnik Unaprijed se zahvaljujem na ponudi. Lijep pozdrav,

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Geodetski projekt za gradnju kuće. Radi se o manjoj obiteljskoj kući, u gradu Daruvaru. Vezano za projektnu dokumentaciju šaljem Vam oznaku čestice: kč.br./1 stambena zgrada br., dvor i oranica u ulici J.Jelačića, površine m2 -br.ZK uloška: Dakle ,na toj čestici već postoji kuća, površina zemljišta dostatna je za izgradnju obiteljske kuće i prostornim planom je dozvoljena gradnja još jednog stamb. objekta.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobio sam rješenje o izvedenom stanju. Koliko sam upoznat, nakon legalizacije objekta tj. nakon dobivanja pravomoćnog Rješenja o izvedenom stanju potrebno je objekt upisati u katastar i zemljišne knjige. Dakle, želim ponudu za upis u katastar i zemljišne knjige. Uz rješenje o izvedenom stanju imam i arhitektonski i geodetski projekt na temelju kojih je rješenje i doneseno.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Radi se o dvije katastarski čestice, broj /23 i /15, na kojima bi se izgradila kuca. Čestica br./20 isto ulazi u naše vlasništvo. U privitku se nalazi slika. Trebao bih geodetski projekt za kućicu od 60 kvadrata prizemlje i kat na parceli od kvadrata i nalazim se u Puli. Molim vas ponudu za geodetski projekt te ako nam bude odgovarala bi vam se javili povratno. Nismo vremenski ograničeni. Hvala i lijepi pozdrav.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Tražimo geodetu koji će izraditi geodetski projekt po starom zakonu budući da smo podnesli prazan zahtjev za izdavanje građevinske dozvole kako bi postupak obavili po starom Zakonu o gradnji. Radimo rekonstrukciju stambene zgrade gdje se radi zatvorena natkrivena terasa uz kuću. Stambena zgrada je legalna i nalazi se na kčbr. ko. Jazvenik, Jazvenik 8, Sela. Trebamo ponudu za geodetski projekt.