6 ponuda geodeta s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Perica T. , Osijek

Preko Trebam.hr sam pronašao geodeta za izradu geodetskog snimka za legalizaciju. Izvođač je bio vrlo dobar. Dečki su bili korektni. Zadovoljan sam odrađenim poslom.

5,0
Božidar L. , Rijeka

Do sada nisam koristio usluge Trebam.hr, ali mogu Vam reći - nastavite ovako!!! Dobio sam više ponuda geodeta. Odabrani geodet je izvršio posao kvalitetno i na vrijeme, kako je i dogovoreno. Cijena radova je bila povoljna u odnosu na konkurenciju.

5,0
Ivan D. , Zagreb

Jako je dobro da ima ovakav portal. Možda da se malo više reklamirate jer sam Vas slučajno našao. Nakon legalizacije bilo mi je potrebno usklađivanje sa stvarnim stanjem u gruntovnici i katastru. Dobio sam više ponuda geodeta i odabrao sam GEOMETRIA j.d.o.o. Sve je bilo u redu. Cijena geodeta je bila OK, sve je odrađeno korektno.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Geodeti u Hrvatskoj

Nedavni upiti za geodete

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Radi se o prizemnici, m2, sa sljedećim rasporedom: spavaća soba sa ulazom u walk-in ormar, dvije male dječje sobe, jedna radna soba (dovoljna za veliki pisaći stol i stolicu), kupaona wa wc-om te još jedan wc, špajza, kuhinja sa balgovaonom i boravak sa kutnom garniturom. Molim ponudu za geodetsku podlogu. k.č. /2 Trnovec.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za projekt geodeta . Izgradnja obiteljske kuće na području Zagrebačke županije, općina Pokupsko. Okvirni plan ukupne površine je m2, od čega otprilike m2 stambene površine, 30 m2 garažni prostor i 50 m2 podrumske prostorije. Za sada je plan graditi "montažnu" kuću (odnosno ne bismo gradili na klasičan način - cigla, beton) sa metalnom konstrukcijom. k.č. /2, /1 i , katastarska opcina Hotnja Unaprijed zahvaljujemo na ponudi.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim Vas ponudu za izradu geodetskog elaborata kojim bi se dio k.č. k.o. Ustrine, prema nalazu geodetskog vještaka (u prilogu) opisan oznakama B2-B3-B4-C5-C6-C3-C2-C1, pripojio k.č. 29 ZGR i kako je to već učinjeno na terenu. Također, kuća koja se prema važećem katastarskom planu nalazi na k.č. 29 ZGR je u stvarnosti većih gabarita i osim na k.č. 29 ZGR nalazi se i na dijelovima k.č. i pa bi i to trebalo ucrtati. Hvala i lijepi pozdrav, M.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Geodetska podloga za kuću: Obiteljska moderna kuca. U prizemlju je trosoban stan, a na katu apartman za iznajmljivanje jednake kvadrature kao i prizemlje. Ravni krov s tim da ima mogucnost za xy godina i nadogradnje jos jednog kata ukoliko bude trebalo. Potrebno je napravit da app ima 4 zvjezdice Na parceli je vodovod i stup od struje, potrebna je septicka jama. U prizemlju je trosoban stan, 2 wc, na ulazu u stan pristorija za garderobu; kuhinja, blagavaonica i dnevni boravak u jednom prostoru, u blizini kuhinje ostava; u bracnoj sobi garderoba. Stan treba biti dosta otvoren i prozracan te isto tako funkcionalan. Otprilike etaza ima oko m2 neto korisnog prostora, moze nesto i vise te vani bazen oko 3×6 m. Parcela je sa tri strane omedena putem, na sjeveru je opcinski, a juzno granicimo direktno sa susjedom, zapadno od nas zasada nema nitko na parceli. Ulaz na parcelu je istocni. Parcela je cca 23x21.5 Podrum nije planiran ukoliko ne mora biti radi dunkcionalnosti kuce. Negdje oko kuce ili uz treba biti i prostorija za nekakve alate mada se to može i naknadno minijaturno napraviti. Garaza nije nuzna. Bazen cca 3×6 m uz rub koji granici sa susjedom kako bi na nekakav nacin mogli ograditi taj dio za turiste od ovog gdje mi boravimo. Br.kat.cest. 72/1 Kaštel Stari.

Druge geodetske usluge

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Naslijedila sam od mame više od godina staru kamenu kuću u nizu u Martinšćici na otoku Cresu, kuća je adaptirana krajem 60-ih i početkom 70-ih /struja voda i kupaona/. U gruntovnici /Mali Lošinj/ je upisano 36 kvadrata/samo prednji dio kuće koji je prije godina bio izgrađen, a zatim i nadograđen /u katastru je to uvedeno/, ja plaćam porez na 50 kvadrata, a iz nekog prastarog geodetskog elaborata imam naznake da je kuća izmjerena na nešto više kvadrata , porez je po meni razrezan na tu kvadraturu. k.č.61/1, k.o. Cres.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Namjeravamo izvesti zid na granici između dvije parcele u Pinezicima na Krku. Postoji oznaka granice, koja je označena nakon parcelacije prije cca 15 godina. Mislim da nije točno preneseno stanje na teren, jer kada mjerim od ruba naseg objekta koji je naravno iskolčen (tada nismo provjeravala granice) pa do granice terena, fali mi vise od metra i cestica je manja od kupljene kvadraturi. Zato bi mi treba geodet na Krku koji bi provjerio granicu. Molim ponude. Izvadak iz katastra šaljem odabranom geodeti. Granicu bi trebalo provjeriti u što kraćem roku.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, potrebno bi nam bilo napraviti geodetsku podlogu za izradu projekta terase za ugostiteljski objekat. Objekat se nalazi u Zagrebu, centar, ul. Radiceva 8., terasa bi se nalazila prekoputa. Potrebno je snimiti uzi obuhvat. U prilogu oznaceni crvenom objekat, narandzastom terasa i zutom uzi obuhvat - ulica i plocnik.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, nakon ishodovanog rješenja o izvedenom stanju za završenu slobodnostojeću manje zahtjevnu zgradu stambene namjene (1 stan), višestrešnog krova, ukupne visine 10,82 m, razvedenog tlocrtnog oblika duljine i širine 9,75 m x 8,16 m, etažne visine suteren, prizemlje i potkrovlje (S+P+Pk), građevinske (bruto) površine ,95 m², izgrađenu na lokaciji Velika Buna, Cvjetna cesta bb, na k.č.br. /19 i /25 k.o. Velika Buna. Geodetska snimka izvedenog stanja i Snimka izvedenog stanja su sastavni dijelovi rješenja. Uslugu geodeta trebam radi upisa nekretnine u katastar. Hvala i srdačan pozdrav.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebno je upisati u zemljišne knjige povećanu kvadraturu stana (oko 6 kvadrata) nastalu zatvaranjem dviju lođa. Stan je bio veličine 71 m. Izmjena je legalizirana (Imam Rješenje o izvedenom stanju i Rješenje suda o vlasništvu stana) i potrebno je izraditi geodetski elaborat. Stan se nalazi u zgradi u Novom Zagrebu, adresa je Siget 18 b.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Potrebna je izmjera parcele (lokacija: Dubrava). Geodetska izmjera će biti: „Prilog Prijedlogu za uknjižbu nekretnine u zemljišne knjige“ (nekretnina je trenutno u izvanknjižnom vlasništvu i sve potrebne dokumente uz Prijedlog za uknjižbu već imam, osim geod. izmjere parcele). Mislim da ću najviše u mogućnosti biti komunicirati E-mailom. Hvala! S poštovanjem,