6 ponuda za geodetski snimak s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Saša T. , Ogulin

Pomogli ste mi pronaći geodeta za izradu snimka za legalizaciju. Vrlo su ljubazni i pedantni. Sve je napravljeno prema dogovoru i u roku.

4,5
Božica S. , Knin

Bio mi je potreban geodetski snimak za legalizaciju i Trebam.hr mi je pomogao u pronalasku geodeta. Sve je bilo u redu. Cijena i rokovi su bili OK.

5,0
Goran J. , Samobor

Pohvalio bih Vašu brzinu. Što se tiče odabrane geodetske firme, došli su po dogovoru, cijena je bila korektna, elaborat je bio brzo gotov.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za geodetske snimke u Hrvatskoj

Nedavni upiti za geodetske snimke

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam ponudu za geodetski snimak kuće sa kućnim brojem 6 za potrebe legalizacije, a na osnovi već prijašnje izrađene snimke izmjera čestica. Molim ponudite i izradu geodetskog projekta za gradnju kuće, formiranjem nove čestice u Zagrebu k.o. Granešina, od čestica /4, /5, /6, /11, /18, te dijela /1 (izlaz na put). Ukoliko je u tom postupku potrebno formirati i susjednu česticu, od ostatka /1 i /5, molim naznačite i ponudite. Radio se po dozvoli ali je pomaknut na zemljištu,ima građevinsku dozvolu. Lijep pozdrav

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani Potreban mi je geodetski snimak nadstrešnice na lokaciji Planinska 7 u svrhu legalizacije istog. Objekt je montažno demontažna nadstrešnica rađena od cijevi sa platnenim krovom, tlocrtne površine 53,3 m2, trenutno u svrhu ugostiteljske djelatnosti. Molim Vas ponudu za traženo lp

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Od Upravnog odjela za prostorno uredjenje i graditeljstvo dobila sam Rješenje o izvedenom stanju na objektu u Belišću, I.G.Kovačića. Rečeno mi je da nakon što dobijem navedeni dokument trebam zvati geodeta za geodetski snimak i nakon toga upisati da je objekat legaliziran. Molim ponudu , Hvala.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam geodetski snimak jer planiram gradnju prizemnice s kuhinjom, blagavaonom i dnevnim boravkom u jednoj većoj prostoriji. Dodatno bi bila kupaonica + dodatni wc za goste, malena radna soba te 3 spavaće sobe. k.č. i , katastarska općina Farkaševac, katastarski ured Vrbovec. Za 7 dana putujem u Aziju, odstan sam do 10.1. tako da u tom periodu neću biti dostupan. Molim Vas da to imate na umu prilikom kontakta kako ne bi pomislili da sam nezainteresiran. Molim ponudu. Hvala.

Etažiranje

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Potrebno je etažirati kuću sa podrumom, prizemljem, prvim katom i potkrovljem. Vlasništvo bi se podjelilo među tri vlasnika tako da bi bilo: 1. vlasnik = potkrovlje + prostor u podrumu 2. vlasnik = 1. kat + prostor u podrumu 3. vlasnik = prizemlje Režije su odvojene sve osim vode. Pitanje je: Da li se mora odvajati voda kako bi se provelo etažiranje. Kuća je uspješno legalizirana i dobili smo RIS i sve što se pri završetku legalizacije trebalo dobiti. Geodetski snimak nije potreban jer je izvedena kuća ucrtana u katastru. Adresa: ulica Ivana Mažuranića 9, Velika Gorica Molim ponudu prema priloženom privitku. Lp

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim Vas ponudu za geodetski snimak i elaborat za usklađenje katastra i gruntovnice. Radi se kući koja je građena prije 68 i koja je unešena u katastar i gruntu, 70ih godina dograđena je uz kuću i garaža koja nije unešena u katastar (istu treba legalizirati). Rub te garaže je na granici sa susjedom. Po sadašnjem katastru garaža jednim dijelom ulazi u susjedovu parcelu. Kuća s garažaom nalazi se na k.č. k.o. Stenjevec, Zagreb. Hvala.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Zemljište od m2 velčine u Poljica-Brig kod Zadra, nalazi se u izgrađenom dijelu naselja. Vlasnički dio: 1/1 . Treba mi geodetski snimak zemljišta da arhitekt može planirati. Ja sam samo do 19.08. u Poljici-Brig. k.č. /1 k.o. Poljica Brig zk.ul . Molim ponudu, Hvala.

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Trebala bih geodetski snimak za legalizaciju objekta u Premanturi. Čestica okućnice tj. parcele na kojoj je kuća je /1, k.o. Premantura. U pdf-u kojeg sam poslala je vidljivo da je ucrtan stari objekt (koji je davno uklonjen) označen brojem k.o. Premantura i vidi se obris sadašnjeg objekta kojeg bi trebalo legalizirati. Objekt je obiteljska kuća s tri stana u prizemlju i tri na katu, pod trećinom kuće je podrum s prilaznom rampom. Površina tlocrtne projekcije objekta je po slobodnoj procjeni - m2. Treba li Vam više podataka, slobodno javite. Zahtjev je predan. Srdačan pozrav,

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Potreban mi je geodetski snimak za potrebe legalizacije dvaju objekta na području Zadarske županije (otok Ugljan). Jedan je prizemni tlocrtne površine cca. 20 m2, a drugi je s dvije etaže (prizemlje + kat) tlocrtne površine 15 m2. Objekti su smješteni jedan nasuprot drugome s adresom Mali Lukoran, Put Sandalićevih 13. Radi se o Katastarskoj općini Lukoran, broj uloška , broj čestice 78/1 i 78/2. Isto tako, trebao bih iskaz površina i obračunske veličine zgrade, broj etaža i visina zgrade u metrima, te obračunske veličine zgrade prema propisima za obračun komunalnog i vodnog doprinosa (za iste objekte). Unaprijed se zahvaljujem,

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Šaljem geodetski snimak gradevinske parcele koju mi je darovao otac a koja je pripala sudskom presudom meni ali se na nju u ovom stanju ne mogu upisati u zemljisne knjige kao vlasnik 1/1, a da bi to ostvarila parcela ABCD bi trebala dobiti parcelacijom novi broj jer ona je nastala iz dva dijela dviju parcela. Ova je parcela na podrucju K. O. Bilice. Lijep pozdrav i unaprijed zahvaljujem na pomoci.