6 ponuda za uređenje međe s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Tomislav K. , Slavonski Brod

Usluga je dobra, zadovoljan sam s ponudama koje sam dobio za uređenje međe. Tvrtka koju sam odabrao je profesionalna i zasad naša suradnja funkcionira odlično. Definitivno preporučujem!

5,0
Dario L. , Bjelovar

Sve u svemu, sjajno iskustvo. Topografska tvrtka ispoštovala je naš vrlo brzi rok, zadržala se unutar predložene ponude i obavila svoj posao vrlo brzo. Preporučujem ih bilo kome tko treba dobrog topografa.

5,0
Silvija A. , Kaštela

Gospodin Knežević je bio profesionalan i ljubazan, troškovi su bili razumni. Veliko hvala ekipi iz Trebam.hr što mi je pomogla pronaći tako dobru topografsku firmu.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za uređenje međe u Hrvatskoj

Nedavni upiti za uređenje međe

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Radi se o postojeći stambenom objektu od 50m2. Sastoji se od prizemlja i jedne etaže. Ideja je nadogradnja visokog potkrovlja. Zanima me ponuda za kompletni geodetski projekt koji bi uključivao: - Iskolčenje objekta - Uređenje međe - Parcelizaciju zemljišta - Geodetski snimak (legalizaciju objekta) - Upis u katastar Želio bih ponudu, za objekt od 50 m2 nadograđenim dijelom. Nadležni općinski sud / ZK odjel*: Zemljišnoknjižni odjel OPATIJA Glavna knjiga: Lovran Broj Katastarske čestice: Lijep pozdrav.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani treba nam uređenje međe na velikoj parceli. Radi se o katastarskoj općini Vugrovec, te o čestici ( ali spominjana mi je nabodno i čestica ). Malo je sve komplicirano, pa vam sada dajem ove podatke, a ako dogovorimo suradnju objasnit cu Vam sve pobliže i pokazati sto sve imam popratno sa dokumentima. U prilogu Vam šaljem jedini dokument koji imam od bivšeg geodete. Napomena: sve se vodi na mog tatu Stipe Šporčić. Molim ponudu

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim geodetske usluge u Lovranu za uređenje međe sa nepodijeljenim vlasničkim djelovima. To je prvi korak geodetskih usluga, a trebati ću ih još 2 - 3. Velike su parcele i suvlasništvoje na više osoba. Otkupio sam dio parcela od susjeda, otkupljene djelove bi pripojio svojoj parceli. Riječ je o vikendici, ja sam inače u Sloveniji. Htio bih situaciju riješiti što prije. k. o. Tuliševica, k.č. /2 Dostupan sam za sve dodatne informacije. Lijepi pozdrav.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Kupila sam posjed u Selcu sa izgrađenim suterenim. Dobila sam gradjevinsku dozvolu od grada Crikvenica . Medjutim susjedi se žale i predmet odlazi u Ministarstvo graditeljstva u Zagreb ! Onda dobivamo rješenje o poništenju gradjevinske dozvole jer susjedi žele da utvrde medje. Katastarska čestica je /1 i katastarska općina je Selce , Crikvenica. Adresa je Brozovića 12B. Molim Vašu ponudu za uređenje međe. Lijep pozdrav

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za uređenje međe. Na poljorpivrednom zemljištu koji se sastoji od više čestica (čestice graniče jedna sa drugom) potrebna nam je izmjera međa, s obzirom da bismo na istom htjeli postaviti ogradu. Nije nam potreban elaborat, već točno utvrđivanje granica čestica. Čestice se nalaze u katastarskoj općini Burić selo, a brojevi čestica su: , , , , , . Čestica pod brojem je šuma (ona nije u primarnom fokusu, ukoliko predstavlja problem ili znatno povečava trošak izmjere.) Okvirni početak rada_ već idući tjedan.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za uređenje međe.Situacija je ovakva , kada je kupljen stan (vlasnički list šaljem u prilogu) kupljen je i dio zemljišta ispred zgrade. Međutim u međuvremenu je došlo još do jedne prodaje drugog stana u zgradi i nova vlasnica tvrdi da je navedeno zemljište njeno jer da je ispred njenog stana. Iako imamo ugovor o kupoprodaji, vlasnički list, i plaćen je porez na zemljište gđa. to ne može shvatiti jer je bivši vlasnik uvjerio da je to i njeno zemljište. k.č. /5, k.o. Plase Lijep pozdrav

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Molim ponudu za uređenje međe sukladno rješenju o ostavini, na način da dvije sestrične imaju zajedno pola odnosno svaka četvrtinu, a ja pola parcele od približno 17 metara kvadratnih. Čestica se nalazi u Zaklepici, a to je K.O. Posavski Bregi, a broj čestica je i . Pozdrav!

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebna nam je parcelizacija čestice nakon smrti roditelja. Sestra bi htjela dio čestice gdje je pašnjak ali nije dozvoljena gradnja, na ostatku čestice se nalazi starina koja bi pripala meni-dogovorno. Radi se o čestici od oko m2, k.č. 52/2, k.o. Melnice, Vratnik. točna čestica 52/1 Isto tako bismo trebali uređenje međe (odrediti granice polja) na k.č. i - Margetuša. Molim ponudu. Hvala.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam ponudu za upis u katastra i uređenje međe: 1. ishodovana građevinska dozvola za kuću 77m2 sa potkrovljem, plaćene sve tražbine. Garaža 40 m2 sve legalizirano i plaćeno. Trebalo bi upisati garažu. 2. Imam problema sa susjedom, jer je prilikom izgradnje kuće maknuo mejaša. Potrebno urediti među. k.o. Loborika, k.č. 77/4, Kućni broj Molim ponudu, Hvala.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovnai, U katarstarskom operatu sam vlasnik za cijelu parcelu /2, k.o.Posedarje, Zadarska županija, ali u zemljišnim knjigama nije riješeno stanje vlasništva jer ima još uvijek nekih živih ali i umrlih koji su uknjiženi iako nikad nisu bili vlasnici navedene parcele. Molim ponudu za uređenje međe i kakav je proces? Hvala.