6 ponuda geodetskih ureda s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Valentina T. , Samobor

Kontaktirali smo više geodetskih ureda i nije se bilo lako odlučiti. Gospodin Marko nam se jako svidio sa svojom pristupačnoću i jednostavnom komunikacijom. Ako tražite dobrog geodeta slobodno mu se javite.

5,0
Sandra S. , Kutina

Moram pohvaliti i istaknuti cijelu ekipu ovog geodetskog ureda. Nemam koga izdvojiti jer su svi odlični. Uvijek su bili na raspolaganju kroz cijeli proces. Jako ljubazni i profesionalni. Sve zapreke su rješavali s osmjehom i strpljenjem.

5,0
Srđan I. , Pula

Geodet s kojim sam prije surađivao je prestao radit. Bio sam jako razočaran i zabrinut jer sam naviknuo na njega i bio zadovoljan svim projektima. Obratio sam se Trebam.hr koji mi je našao dostojnu zamjenu, jedan odličan geodetski ured koji sada svima preporučujem.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Geodetski uredi u Hrvatskoj

Nedavni upiti za geodetske urede

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Susjed je krenuo u izmjenu krovišta, koje prelazi među, bez pitanja je ušao u naše vlasnišvo skočivši preko ograde kada nije nikoga bilo kod kuće, uzdigao krovište iznad našeg dvorišnog objekta (drvarnica i šupa), majstori su hodali po našem novom crijepu bez zaštite te se u konačnici uzdigao od visine postojećeg krovišta u visini cca 15 cm na način tako da je krovište preko međe i nalazi se dužinom od 6-7 metara iznad našeg postojećeg krovišta.Dakle, neovlašteno je i bez pitanja i dogovora s nama ušao u naše vlasništvo i slivne voda sada teku na naše krovište i slijevaju se na naš vrt, Upozoren je da to nije smiote da to neću trpjeti, ali ne želi otkloniti krov i vraiti ga u prijašnje gabarite. Sada nemam broj katastarske čestice, jer sam na poslu. Možete me kontaktirati na mobitel i zanima me da li tu osobu moram prvo tužiti pa onda angažirati geodetski ured ili obratno. Hvala unaprijed na Vašem vremenu, .

Druge geodetske usluge

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Predstavnica sam stanara zgrade Matice Hrvatske 14 d. Zgradi pripada jedna čestica zemljišta iza zgrade koja se nalazi između čestica koje pripadaju Gradu Bjelovaru. Na navedenoj čestici građevinskom dozvolom predviđena je bila gradnja parkirališta o čemu postoji i projekat, i koje nikada nije izgrađeno. Trebamo geodetski ured koji bi utvrdio položaj čestice i obilježio je kako bismo mogli eventualno dalje donijeti odluke u svezi iskorištavanja zemljišta za potrebe suvlasnika. Molim da me kontaktirate, te da nam izradite ponudu za navedenu uslugu. Zahvaljujem. Pozdrav Očekujemo usmeni komunikaciju u svezi usluge i ponudu o iznosu kako bismo zajednički kao suvlasnici donijeli odluku o odabiru geodetskom ureda

Uređenje međe

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Prema upisu u vlasnički list k.č. /5 k.o. Veprinac ima površinu m2, a k.č. /6 k.o. Veprinac ima m2. Isto stanje upisano je i u posjedovnom listu, ali prema ucrtanju na kopiji katastarskog plana stanje je obrnuto, te je k.č. /6 veća od k.č. /5. Izmjerena površina parcela na https://geoportal.dgu.hr/ je oko m2 za k.č. /5, te oko m2 za k.č. /6. Trebalo bi uskladiti ucrtanje tih dviju čestica sa upisanim površinama u zk izvatku. Međe prema susjednim parcelama su definirane, dakle urediti treba među između tih dviju čestica

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Poštovani, radi upisa u katastar i formiranje zasebne katastarske čestice za kupljeno zemljište, trebala bi uslugu izrade geodetskog elaborata -radi se o parcelaciji posjeda, označavanje točaka parcele, prema ucrtanom planu u kupoprodajnom ugovoru (u prilogu). Zanima me Vaša Ponuda, možete poslati mailom, kao i rok izvršenja navedene usluge. S poštovanjem ,

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebno je objediniti čestice i sve što treba (vi ćete bolje znati) za podnošenje zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole za rekonstrukciju krovišta tj. podizanja zidova iz visokog potkrovlja u puni kat s ravnim krovom te etažiranje obiteljske kuće. Predložio bih sastanak kako biste dobili uvid u trenutno stanje. Unaprijed hvala.

Parcelacija zemljišta

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

/11 k.o.šestine Troje nasljednika je naslijedilo dvije etaže kuće, a dvojica od njih cijelo zemljište. Obzirom da nema jedinstva kuće i zemljista, nije moguć upis u zemlj.knjige. Potrbno podijeliti ćesticu na dvije, jednu ćesticu kuće (teren ispod kuće i dio oko kuće za održavanje iste, te drugu ćesticu bez objekta.

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Obiteljska kuća - 2 kata sa garažom za dva automobila u sklopu kuće. Donji kat kuce, predsoblje sa malom garderobom za odlaganje stvari (jakni i obuce), kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, kotlovnica - mozda u nastavku garaze, wc sa tusem i spavaca soba. Gornji kat kuce - spavaca soba glavna sa gerderobom i kupaonicom, soba za veseraj, kupaonica i spavace sobe. Kuca postavljena ISTOK - ZAPAD, ulaz kuce i ulaz garaze gleda na ISTOK. Garaza sa sjeverne strane, malo izbocena. Donji kat kuce blagovaonica i dnevni boravak okrenuti prema juznoj strani. Izlaz iz dnevne sobe i blagovaonice na terasu koja gleda prema ZAPADU.

Druge geodetske usluge

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Pozdrav, zanima me jel mogu od Vas dobit uslugu za provjeru klizišta tla jedne kuće na Banjščini (okolica Varaždina). Kuća naime nije naša već bi je kupili, a pošto je ta lokacija poznata po klizištima želimo biti sigurni da je tlo uredu. Nedugo je sanirana cesta i postavljeni ruubnici uz kuće da se spriječe daljnja klizišta. Nismo sigurni u to sve i svejedno bi prije kupnje željeli provjeriti sa stručnim osobama.

Uređenje međe

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Trebamo provjeriti već utvrđene mjere 1 parcele, dakle 4 točke, i s jedne strane je susjed izmjerio drugačije od prethodno izmjerenog, a s obzirom da mi nismo micali stupove međaše, treba to provjeriti. Njihovom mjerenju nismo prisustvovali niti išta potpisivali, već smo samo obaviješteni da su "nove" mjere takve. Dakle, treba nam provjera naše međe. Radi se o parceli od m2 koja je manje više pravokutnog oblika.

Parcelacija zemljišta

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Na čestici č.br. k.o. Mala Gorica (Sv.Nedelja) želim provesti razvrgnuće posjeda. Zanimaju me geodetski troškovi izrade potrebne dokumentacije za upis u gruntovnicu i katastar do 1/1. U prilogu je moj prijedlog čestice /1 u varijanti A i B. Na površini 16x20 m je stup dalekovoda Krško-Zagreb. Ako je moguće meni bi bilo povoljnija varijanta A. Unaprijed zahvaljujem.