6 ponuda za geodetske usluge s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Adam K. , Petrinja

Prilikom gradnje kuće sam trebao geodetske usluge. Nešto se zakompliciralo ali odmah je sve riješio. Moram iskreno pohvaliti profesionalnost. Zna svaki detalj i to je jako olakšavajuća okolnost.

5,0
Dalibor G. , Nova Gradiška

Gospodine me u sve lijepo uputio, detaljno objasnio svaki korak sa strpljenjem i dao ponudu. Bio je nešto skuplji od ostalih ali s obzirom na početni pristup dok mu nisam ni bio klijent, sam ga odabrao. Držao se riječi i sve ispunio po dogovoru.

5,0
Vedran K. , Trogir

Ne živim u Hrvatskoj. Hitno su mi trebale geodetske usluge i nisam znao kome se obratiti. Trebam.hr mi je u tome jako pomogao. Preporučili su mi vrhunskog geodeta koji je sve odradio i više nego što je trebao. To mi je mnogo značilo jer nisam mogao biti tu.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za geodetske usluge u Hrvatskoj

Nedavni upiti za geodetske usluge

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trenutno sam u postupku kupnje zemljišta na kojem bih gradila montažnu kuću. Parcela je na području Brezovice, cca 6.m2, a ja kupujem cca m2. Trebala bih ponudu za sve potrebne geodetske usluge koje uključuju parcelaciju (odvajanje dijela kupljene parcele), iskolčenje međa kupljene parcele te izradu geodetskog projekta. U privitku dostavljam vlasnički list navedene k.č., stanje katastarskog plana za navedenu k.č. te otprilike ucrtane dimenzije parcele koju kupujem, ugovor s postojećim suvlasnikom na parceli te lokacijsku informaciju za navedenu k.č. S obzirom da nije moguće izvršiti parcelaciju bez građevinske dozvole molim prijedlog kako najbolje definirati dio parcele koji kupujem da kasnije ne bi bilo problema sa sadašnjim i eventualno budućim suvlasnicima na parceli. Unaprijed zahvaljujem.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim geodetske usluge u Lovranu za uređenje međe sa nepodijeljenim vlasničkim djelovima. To je prvi korak geodetskih usluga, a trebati ću ih još 2 - 3. Velike su parcele i suvlasništvoje na više osoba. Otkupio sam dio parcela od susjeda, otkupljene djelove bi pripojio svojoj parceli. Riječ je o vikendici, ja sam inače u Sloveniji. Htio bih situaciju riješiti što prije. k. o. Tuliševica, k.č. /2 Dostupan sam za sve dodatne informacije. Lijepi pozdrav.

Druge geodetske usluge

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Trazim geodetske usluge na podrucju Dubrovnika, tocnije Konavala. Imam komad poljoprivredne zemlje za koju bi volio procijenu stabilnosti (ako se to tako rece) jer sam od starijih ljudi nacuo da je to mozda lagano klizna zemlja. U budućnosti planiram postavljanje montažnih objekata na tom zemljištu. k.č. /3, Dunave

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U prilogu dostavljam skenirano Rješenje o izvedenom stanju. Ljubazno molim ponudu za geodetske usluge u svrhu usklađivanja stanja u katastru i stanja u zemljišnoj knjizi sa stanjem u naravi. Napominjem da je legalizacijom obuhvaćeno sve što je izgrađeno na parceli. Također, imamo elaborat za legalizaciju i etažni elaborat koje možemo po potrebi dostaviti na uvid.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Moja parcela se nalazi na katastarskoj čestici grada Krapine. Između moje i susjedove nekretnine postoji ucrtani put u vlasništvu grada Krapine što je i vidljivo uvidom u Katastar. S obzirom da je susjed nadogradio kuću koja je izgrađena bez građevinske dozvole i proširio se van svoje parcele, ne samo uzrupirajući put u vlasništvu grada, nego i moju parcelu (kuća s okućnicom), htjela bi zagraditi svoju parcelu, te su mi stoga potrebne geodetske usluge radi utvrđivanja stvarnih međa.

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovanje, zanimaju me geodetske usluge koje bi ukljucivale sljedece -naručivanje lokacijske informacije na temelju koje se moze raditi parcelacija -izlazak na teren, snimanje parcele izrada elaborata za katastar i zemljišnu knjigu -pozivanje svih susjeda i predaja elaborata na katatsra na adresi Gračansko Dolje 17c 10 Zagreb Ako bi mi mogli sastaviti ponudu i poslati povratno ( u ponudi da bude cijena s PDV-om) Hvala i ugodan dan

Parcelacija zemljišta

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

/11 k.o.šestine Troje nasljednika je naslijedilo dvije etaže kuće, a dvojica od njih cijelo zemljište. Obzirom da nema jedinstva kuće i zemljista, nije moguć upis u zemlj.knjige. Potrbno podijeliti ćesticu na dvije, jednu ćesticu kuće (teren ispod kuće i dio oko kuće za održavanje iste, te drugu ćesticu bez objekta.

Geodetski projekt

  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Obiteljska kuća - 2 kata sa garažom za dva automobila u sklopu kuće. Donji kat kuce, predsoblje sa malom garderobom za odlaganje stvari (jakni i obuce), kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, kotlovnica - mozda u nastavku garaze, wc sa tusem i spavaca soba. Gornji kat kuce - spavaca soba glavna sa gerderobom i kupaonicom, soba za veseraj, kupaonica i spavace sobe. Kuca postavljena ISTOK - ZAPAD, ulaz kuce i ulaz garaze gleda na ISTOK. Garaza sa sjeverne strane, malo izbocena. Donji kat kuce blagovaonica i dnevni boravak okrenuti prema juznoj strani. Izlaz iz dnevne sobe i blagovaonice na terasu koja gleda prema ZAPADU.

Druge geodetske usluge

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Pozdrav, zanima me jel mogu od Vas dobit uslugu za provjeru klizišta tla jedne kuće na Banjščini (okolica Varaždina). Kuća naime nije naša već bi je kupili, a pošto je ta lokacija poznata po klizištima želimo biti sigurni da je tlo uredu. Nedugo je sanirana cesta i postavljeni ruubnici uz kuće da se spriječe daljnja klizišta. Nismo sigurni u to sve i svejedno bi prije kupnje željeli provjeriti sa stručnim osobama.

Uređenje međe

  • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Trebamo provjeriti već utvrđene mjere 1 parcele, dakle 4 točke, i s jedne strane je susjed izmjerio drugačije od prethodno izmjerenog, a s obzirom da mi nismo micali stupove međaše, treba to provjeriti. Njihovom mjerenju nismo prisustvovali niti išta potpisivali, već smo samo obaviješteni da su "nove" mjere takve. Dakle, treba nam provjera naše međe. Radi se o parceli od m2 koja je manje više pravokutnog oblika.