6 ponuda za geodetske usluge s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Adam K. , Petrinja

Prilikom gradnje kuće sam trebao geodetske usluge. Nešto se zakompliciralo ali odmah je sve riješio. Moram iskreno pohvaliti profesionalnost. Zna svaki detalj i to je jako olakšavajuća okolnost.

5,0
Dalibor G. , Nova Gradiška

Gospodine me u sve lijepo uputio, detaljno objasnio svaki korak sa strpljenjem i dao ponudu. Bio je nešto skuplji od ostalih ali s obzirom na početni pristup dok mu nisam ni bio klijent, sam ga odabrao. Držao se riječi i sve ispunio po dogovoru.

5,0
Vedran K. , Trogir

Ne živim u Hrvatskoj. Hitno su mi trebale geodetske usluge i nisam znao kome se obratiti. Trebam.hr mi je u tome jako pomogao. Preporučili su mi vrhunskog geodeta koji je sve odradio i više nego što je trebao. To mi je mnogo značilo jer nisam mogao biti tu.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za geodetske usluge u Hrvatskoj

Nedavni upiti za geodetske usluge

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trenutno sam u postupku kupnje zemljišta na kojem bih gradila montažnu kuću. Parcela je na području Brezovice, cca 6.m2, a ja kupujem cca m2. Trebala bih ponudu za sve potrebne geodetske usluge koje uključuju parcelaciju (odvajanje dijela kupljene parcele), iskolčenje međa kupljene parcele te izradu geodetskog projekta. U privitku dostavljam vlasnički list navedene k.č., stanje katastarskog plana za navedenu k.č. te otprilike ucrtane dimenzije parcele koju kupujem, ugovor s postojećim suvlasnikom na parceli te lokacijsku informaciju za navedenu k.č. S obzirom da nije moguće izvršiti parcelaciju bez građevinske dozvole molim prijedlog kako najbolje definirati dio parcele koji kupujem da kasnije ne bi bilo problema sa sadašnjim i eventualno budućim suvlasnicima na parceli. Unaprijed zahvaljujem.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim geodetske usluge u Lovranu za uređenje međe sa nepodijeljenim vlasničkim djelovima. To je prvi korak geodetskih usluga, a trebati ću ih još 2 - 3. Velike su parcele i suvlasništvoje na više osoba. Otkupio sam dio parcela od susjeda, otkupljene djelove bi pripojio svojoj parceli. Riječ je o vikendici, ja sam inače u Sloveniji. Htio bih situaciju riješiti što prije. k. o. Tuliševica, k.č. /2 Dostupan sam za sve dodatne informacije. Lijepi pozdrav.

Druge geodetske usluge

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Trazim geodetske usluge na podrucju Dubrovnika, tocnije Konavala. Imam komad poljoprivredne zemlje za koju bi volio procijenu stabilnosti (ako se to tako rece) jer sam od starijih ljudi nacuo da je to mozda lagano klizna zemlja. U budućnosti planiram postavljanje montažnih objekata na tom zemljištu. k.č. /3, Dunave

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U prilogu dostavljam skenirano Rješenje o izvedenom stanju. Ljubazno molim ponudu za geodetske usluge u svrhu usklađivanja stanja u katastru i stanja u zemljišnoj knjizi sa stanjem u naravi. Napominjem da je legalizacijom obuhvaćeno sve što je izgrađeno na parceli. Također, imamo elaborat za legalizaciju i etažni elaborat koje možemo po potrebi dostaviti na uvid.

Uređenje međe

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Moja parcela se nalazi na katastarskoj čestici grada Krapine. Između moje i susjedove nekretnine postoji ucrtani put u vlasništvu grada Krapine što je i vidljivo uvidom u Katastar. S obzirom da je susjed nadogradio kuću koja je izgrađena bez građevinske dozvole i proširio se van svoje parcele, ne samo uzrupirajući put u vlasništvu grada, nego i moju parcelu (kuća s okućnicom), htjela bi zagraditi svoju parcelu, te su mi stoga potrebne geodetske usluge radi utvrđivanja stvarnih međa.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dio je napravljen prije 68, godine. Prije par godina je napravljena uporabna za dio kuće i to greškom. Nisu znali kako dobiti uporabnu dozvolu i za drugi dio. Pisali smo urbanizmu da se sve stornira i da se radi na novo. Napisala nam je da treba etažiranje pa parcelizacija. Adresa je Brna , Smokvica 20

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Živim u Puli, u stambenoj zgradi u ulici Horvata kiša 4. Stambena zgrada u ulici Horvata kiša 4 i 6 izgrađena je na k.č. /1. k.o Pula, koja se sastoji od zgrade, i dijela čestice k.č.br. obje k.o. Pula, kao nužno zemljište za redovitu upotrebu građevine.O čemu postoji rješenje upravnog odjela grada Pule. Zanima me postupak spajanja čestica i ponuda.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan, kupila sam gospodarske zgrade laguna za konje stala 1,2,3 m2 sve posjeduje gradevinsku dozvolu ali je vlasnik pretvorio stalu 1 u klet, stala 2 u vikend i stalu 3 u vikend sve posjeduje gradevinsku dozvolu ali izvodac radova je navodno bio sam vlasnik. Tako da sad nije nista ucrtano na posjedu a i dnevnik rada ne posjedujem molila bih strucnu osobu da mi pomogne u prenamjeni i upisu gradevina unaprijed zahvalna.

Druge geodetske usluge

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Radi se o parceli u K.O. Dragonožec, Općina Novi Zagreb koja se samo djelomično nalazi u Građevinskoj zoni. Za početak me zanima samo premjer parcele da vidim koliko je kvadrata u građevinskoj zoni zbog određivanja cijene, naravno službeni pismeni podatak sa žigom i potpisom ovlaštenog geodete. Hvala

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Vlasnik sam KČ /1, /2, /2, /1, i u KO Buje.KČ /1, ulazi u KČ , u drugog vlasnika. Ja bi htio ako je moguće da se dio KČ./1 koji ulazi KČ, pripoji mojoj KČ./1,tako bi i ja i susjed imali pravilnije čestice i lakšu obradu poljopr. zemljišta. Zanima me dali je to moguće izvesti i koliko bi to koštalo? HVALA