6 ponuda za parcelaciju s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Dijana M. , Brodski Varoš

Bili ste mi od pomoći, preko Vas sam pronašla geodeta za parcelaciju. Bio je vrlo pristupačan i fleksibilan, zaslužuje sve pohvale.

5,0
Vesna K. , Bjelovar

Geodet me nazvao dva sata nakon što sam poslala upit za parcelaciju na Vašoj stranici. Iako je bio četvrti koji me je nazvao, imao je najnižu cijenu, što nije bilo presudno! Točno je jedini znao kako teče procedura s DUDI-jem i što trebam za parcelaciju. Napravio je izmjeru u roku dva dana od toga dana i papire predao dalje u urede te i dalje vodi brigu o dokumentaciji. Mogu reći da svima pričam o Vašoj stranici i govorim im svoje iskustvo. Moram vam napisati i komentare: Zar toga ima u RH? Kao da pričaš o skandinavskim zemljama! Sve pohvale... BRAVO!

4,5
Srečko Č. , Pirovac

Hvala Trebam.hr i isto tako odabranom geodetu. Bila je komplicirana situacija i geodet mi je strpljivo opisao izlaze iz te situacije. Zadovoljan sam njime.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za parcelaciju u Hrvatskoj

Nedavni upiti za parcelaciju

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebna mi je: 1. terenska izmjera i izrada prijedloga parcelacije, te podnošenje zahtjeva za ishođenje Rješenja o utvrđivanju građevne čestice za novoformiranu česticu koja bi se formirala od dijela k.č. /1 i dijela k.č. /4 k.o. Kupinečki Kraljevac 2. izrada parcelacijskog elaborata (za provedbu u katastru i zemljišnim knjigama) za formiranje nove građevne čestice, sve prema pravomoćnom Rješenju o utvrđivanju građevne čestice 3. izrada prijavnih listova za evidentiranje podataka o zgradama (upis zgrade u katastar i zemljišne knjige) prema pravomoćnom Rješenju o izvedenom stanju kao sastavni dio parcelacijskog elaborata

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno je parcelirati odnosno rascijepiti zemljišnu česticu na kojoj je sagrađena nova kuća sufinanciranjem države. Parcelacija je potrebna kako bi se kuća mogla upisati u zemljišne knjige. Broj katastarske čestice je , k.o. Gospić, Brda, a nalazi se u Kaniži Gospićkoj. Očekujem Vašu ponudu.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u fazi sam otkupa 4 negrađevinske parcele u k.o. Umag. Parcele su ukupne veličine 8. m2. Pošto imam namjeru napraviti parcelaciju na manje jedinice interesira me trošak izrade parcelacije te 4 parcele na cca 14 parcela.od cca m2 svaku i jednu parcelu koja će predstavljati put odnosno pristup na sve druge parcele. Pošto za sada još nisam vlasnik tih parcela ne bi vam pisao brojeve ali radi se o oranicama i pašnjacima. Molim za vašu ponudu. Hvala i LP.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za parcelaciju i nakon toga upis zemljišta. Napomena : Postoje tri čestice na jednoj parceli (na istoj su legalizirana 2 objekta ) za koje bi bilo potrebno razdvojiti (na dva dogovorena dijela) i svako takvu novu česticu posebno upiusati u katastar -zemljišnu knjigu opis lokacije -objekata Lokacija Kraljevec na sutli -kapelski vrh 25 Odjel za katastar Zabok Katastarska općina Kraljevec na Sutli Čestice /41,/42,/43 Lijep pozdrav.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, čestica se nalazi u k.o. Hotnja, čestica /7 ( zagrebačka županija, grad Velika Gorica). Izgrađeni poslovno stambeni objekat je prošao proces legalizacije. Sada krećemo u proširenje stambenog prostora i potreban nam je geo projekt za rekonstrukciju i proširenje postojećeg. Molim ponudu za sljedeće:  Geodetski situacijski nacrt za potrebe projektiranja  Geodetsku situaciju građevine  Parcelaciju prema urbanizmu i dogovoru s projektantom sa iskolčenjem građ. parcele  Upis objekta u katastar i zemljišnu knjigu U prilogu slika. Hvala i lijep pozdrav.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, objekat se nalazi na dvije katastarke čestice. Jedna parcela od m2 je u vlasništvu 1/2 (sestra i ja i na nas glasi Rješenje o izvedenom stanju). Druga, veća parcela površine m2 je u sklopu parcele od m2 sa još 11 suvlasnika. Potrebno je izvršiti parcelaciju, odnosno izdvojiti našu parcelu od m2 formirati novu parcelu površine m2, ucrtati objekat na novoj parceli , a nakon toga prijaviti sve u katarstar i gruntovnicu. Broj k.č i k.o Stonska Duba ,Dubrovnik. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebam ponudu za elaborate za parcelaciju zemljišta, odnosno za spajanje više čestica u jednu. Riječ je o vlasništvu nad nekretninom i zemljištem na otoku Ravi, Vela Rava koja se nalazi na slijedećim česticama: - k.č. /40 i /38 k.o.Rava, Rava bb Cilj je imati vlasništvo nad cjelovitom česticom, a ne nad njenim dijelovima. Zahvaljujem na odgovoru i lijep pozdrav.

Parcelacija zemljišta

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, prema lokacijskoj dozvoli moram izvršiti parcelaciju zemljišta odnosno formiranje građevinske parcele koje mi je potrebno da dobijem građevinsku dozvolu, a radi se o katastarskoj općini Povljana, broj katastarske čestice 84/8 gdje je potrebno odijeliti 1,5m od glavnog puta navedene čestice. Molim vašu ponudu. Zahvaljujem.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trenutno sam u postupku kupnje zemljišta na kojem bih gradila montažnu kuću. Parcela je na području Brezovice, cca 6.m2, a ja kupujem cca m2. Trebala bih ponudu za sve potrebne geodetske usluge koje uključuju parcelaciju (odvajanje dijela kupljene parcele), iskolčenje međa kupljene parcele te izradu geodetskog projekta. U privitku dostavljam vlasnički list navedene k.č., stanje katastarskog plana za navedenu k.č. te otprilike ucrtane dimenzije parcele koju kupujem, ugovor s postojećim suvlasnikom na parceli te lokacijsku informaciju za navedenu k.č. S obzirom da nije moguće izvršiti parcelaciju bez građevinske dozvole molim prijedlog kako najbolje definirati dio parcele koji kupujem da kasnije ne bi bilo problema sa sadašnjim i eventualno budućim suvlasnicima na parceli. Unaprijed zahvaljujem.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, završio sam izradu idejnog rješenja za dvije kuće za odmor u mjestu Ružići, općina Sv. Nedelja, 7km od Labina u Istri. Građevinska parcela ima oko 3. m2. Trebam kompletan geodetski projekt - geodetsku situaciju, plan parcelacije, elaborat iskolčenja, prijedlog za ucrtavanje budućih građevina u katastarske planove. Hvala i lijep pozdrav.