VEDRAN COMPANY d.o.o.

Zadar
Kamini, Klima uređaji
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih
4,8
3 ocjene

3 ocjene za tvrtku VEDRAN COMPANY d.o.o.

Ocjene

5,0
Alen P. , prije 1 godinu

Sve je bilo prema dogovoru i zadovoljan sam izvedbom i kvalitetom radova i cijenom. Vrhunska kvaliteta i usluga. Preporučam VEDRAN COMPANY d.o.o.

Samo malo bolju komunikaciju između središnjice tvrtke i djelatnika na terenu ali to je sitnica koja nije bila toliko primjetna u samom kraju izvođenja radova.

5,0
Krešimir , prije 5 mjeseci

nema komentar i prekine

4,3
Tomislav V. , prije 2 godine

Izvođač je odradio posao u dogovorenom roku.

Usluge: Izrada kamina, Kamini na bioetanol, Klime, Pokretna klima, Elekrični kamini, Plinski kamini, Kamini na drva, Klima uređaj, Ugradbeni kamini, Prijenosne klime, Ugradnja klime, Kamini, Kamini na pelete, Servis klime, Multi split klima, Inverter klima, Kamini za centralno grijanje, Montaža klime

Drugi izvođači u blizini Zadra

Druge usluge u Zadru i okolici

Nedavni upiti

Montaža klima uređaja

Poštovani, molio bi vas okvirnu ponudu za ugradnje klima prema kvadraturama prostorija (po vašoj preporuci). Klime trebaju imati što bolji energetski razred i imati mogućnosti hlađenja i grijanja. Stan je na 7 katu nebodera i već postoji vanjska klima jedinica koju treba ukloniti i postaviti novu. Na loggiama će se nalaziti pvc ispuna 6cm sastrane kako bi cijevi prošle. Stan je u procesu renovacije.

Montaža klima uređaja

ovo je trenutno stanje 2 sobe imaju svaka klimu i spojene su na jednu vanjsku jedinicu (na drugom kraju stana na balkonu) dnevni boravak ima svoju klimu koja je spojena na zasebnu vanjsku jedinicu na balkonu kako bi htio zatvoriti balkon trebao bi postaviti vanjske jedinice s vanjske strane zgrade kupljene su nove klime uz sobe tako da postojeće bi trebalo ukloniti i postaviti nove umjesto njih u privitku je slika

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 55 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutarnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas ponude za nabavu i montažu multi-split (x 2) klime na lokaciji Maksimir, ZG. Snage oko 2.1 + 3.5 KW (kvadratura je 20+35 m2), inverter, R32. WiFi nije bitan. Poželjno Midea ili Vaillant, ev. Haier ili slično. Samo ovlašteni izvođač sa potvrdom jamstva dolazi u obzir! Prije svega svakako treba pregledati da li je uopće moguća ugradnja kako je zamišljeno. U prilogu je idejni tlocrt i par slika, evo još nekih informacija: - Treba demontirati staru klimu, zbrinjavanje nije potrebno; - Potreban je proboj vanjskog zida (sa lođe); - Nova vanjska jedinica bi išla na poziciju stare vanjske - unutar lođe, na visini 2 m; - Unutarnje jedinice bile bi udaljene cca 6 m od vanjske, instalacije vjerojatno nadžbuknom kanalicom. Montirale bi se iznad sobnih vrata, s obje strane istog zida,""leđima"" jedna na drugu (zid je 12 cm). Slabija ide u nišu između stropa i police. (Pozicija/instalacija stare unutarnje se neće koristiti) - Odvode kondenzata treba spojiti na postojeći podžbukni odvod na lođi; Unaprijed hvala, LP K.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 80 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 4
 • Broj unutarnjih jedinica: 4
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

trenutno sam u fazi kompletnog renoviranja prizemne obiteljske kuće na Petrićima u Zadru. Planiram ugradnju klima uređaja. Zainteresiran sam za ugradnju tri unutarnje jedinice manje snage, cca 2,5 Kw za spavaće sobe ( 10m2), i jedne veće, minimalno 5 Kw za DB, kuhinju i blagovaonicu ( 50m2). U sobama su klime osnovno grijanje , dok je u DB velika klima pomoćno grijanje. Zanima me opcija sa što manje vanjskih jedinica (max 2 komada). zanimaju me kvalitetniji uređaji ( Daikin, Mitsubishi). Molio bi vas ponudu uređaja sa ugradnjom. Ugradnja instalacija bi bila potrebna pretpostavljam u studenom ili prosincu, a uređaja početkom iduće godine, nakon završetka fasade. Objekt će biti sa kompletno novom stolarijom, fasadom i izolacijom krova.

Servis klima uređaja

Radim neku preinaku stare , ispravne prijenosne klime. Ona je već rastavljena. Plin nije ispušten. Treba zamjeniti dvije fiksne cu-cijevi, (označene na fotki) sa dvjema fleksibilnim dužine oko 1 m. Dakle, odrezati stare cijevi, zalotati odgovarajuće holendere na koje se pričvrste fleksibilne cijevi. I napuniti plinom. Plin je RC, količina 0,52 kg. Molim ponudu na mail sa cijenom.

Montaža klima uređaja

Poštovani! Trebam montažu nove klime Airwell 3,5 kW kojoj bi se unutarnja jedinica montirala odmah uz vanjski zid na kojem bi s druge strane bila vanjska jedinica. Ujedno, obzirom sam nedavno kompletno preuređivala tu prostoriju, kabel od struje za vanjsku jedinicu je već provučen na vanjsku stranu (odrađeno od strane ovlaštenog električara). Zanima me kolika bi bila cijena montaže i u kojem roku bi mogli doći na montažu. Lijepi pozdrav!

Montaža klima uređaja

Radi se adaptacija stana i treba premjestiti cijev koja spaja unutarnju i vanjsku jedinicu. Vjerojatno bi se trebalo obaviti u dva dolaska. Prvi put da se demontira i isplanira gdje će kasnije cijev prolaziti kako bi stolari i zidari napravili u skladu s tim planom te nakon završenih zidarskih radova postaviti cijev. Sama vanjska i unutarnja jedinica se ne bi micale. Dodatno bi trebalo obaviti servis / čišćenje / punjenje klime ovisno o ustanovljenom stanju nakon montaže. Molim kontakt mail-om

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 75 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Planiram kupnju i montažu klima uređaja za prostor od nekih 70-80m2. Klimu bi postavio u hodnik kako bi se osjetila u svim prostorijama pa pretpostavljam da bi bilo poželjno da je neke srednje snage, odnosno nešto jače 5.1kw i više Za klimu sam spreman izdvojiti 6-7 tisuća kn plus ugradnja. Postoje 2 potencijalna mjesta ugradnje pa bi bilo najbolje da netko stručan kaže koje bi bilo bolje.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 27 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2*
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Garsonjera od 36m2, soba bez vrata sa kuhinjom 26m2..+predsoblje i kupaona odvojeno i zatvoreni balkon duž sobe. Klima treba isključivo za grijanje, stan ljeti izuzetno hladan. Molila bih okvirno cijenu sa ugradnjom kvalitetne klime za duži period (niska mirovina ). Hvala Vam za okvirnu predodžbu koštanja.

Montaža klima uređaja

Trebam montažu klime, vanjska jedinica ide na vanjski dio kuće,potrebne ljestve/skela ili sl(4-5metara visine), ako imate i klima uređaje u ponudi zainteresiran sam 3,5 - 5 kw, Potrebno bušenje vanjskog zida koji je od unutrašnje jedinice udaljen cca 3 m. Ljubazno molim ponudu za klimu i ugradnju iste i ureeventualno datum kada bi mogla biti montaža. Hvala unaprijed puno na pomoći