Cijene usluga
Klima uređaji
Inverter klima

Koliko košta inverter klima?

 • 3.5009.000 HRK
  Inverter klima (kapacitet 3,5 kW)
Zatraži ponude

Zanimaju li vas inverter klime? Provjerite približne cijene i kada je najbolje vrijeme za potražiti izvođača.


Inverter klima (kapacitet 2,5 kW)

 • 2.5007.000 HRK

Za razliku od klasičnog klima uređaja, inverterski klima uređaj ima ugrađenu automatsku kontrolu snage kompresora. Kompresor tako uvijek radi sa snagom potrebnom za održavanje željene sobne temperature. Glavna prednost inverter klime je što brže hladi tj. zagrijava sobu. Važno je odabrati klimu prikladnog kapaciteta za naš prostor – onu koja neće trošiti previše energije, a koja će imati kapacitet hladiti cijeli prostor. Klima uređaj snage 2,5 kW u principu može ohladiti 25 m2 velik prostor, ako je dobro izoliran. Preporučujemo da se o tome posavjetujete s proizvođačem. Cijena klima uređaja, osim o kapacitetu, najviše ovisi o modelu. Prosječna cijena inverter klime (kapacitet 2,5 kW) je 4.750 HRK. Raspon cijena je između 2.500 HRK i 7.000 HRK.

Zatraži ponude

Inverter klima (kapacitet 3,5 kW)

 • 3.5009.000 HRK

Inverter klima ima ugrađenu automatsku kontrolu snage kompresora. Brzina kompresora varira ovisno o temperaturi u sobi – što je soba vruća, kompresor će brže raditi. Stoga je inverter klima vrlo učinkovita u održavanju određene temperature u sobi. Koliko moćan klima uređaj nam jepotreban, ovisi o veličini prostorije i kvaliteti izolacije. Općenito, klima uređaj kapaciteta od 3,5kW pogodan je za prostor veličine 35 m2. Cijena ovisi o modelu, njegovom kapacitetu i slično. Inverter klimu (kapacitet 3,5 kW) ćete u prosjeku platiti 6.250 HRK.

Zatraži ponude

Inverter klima (kapacitet 5 kW)

 • 5.50013.000 HRK

Inverter klima ima kompresor koji podešava radnu snagu sobnoj temperaturi. Dok klasični klima uređaj radi ili punom brzinom ili uopće ne radi, inverterski klima uređaj uvijek koristi onoliko snage koliko je potrebno za održavanje željene sobne temperature. Ključno je da odaberemo klimu prikladnog kapaciteta za naš prostor. Prejaki klima uređaj trošit će previše električne energije i u njega bismo uložili više novca nego što je potrebno. Klima uređaj snage 5kW pogodan je za vrlo velik (50 m2) ili vrlo slabo izoliran prostor. Preporučujemo da se posavjetujete sa stručnjakom o tome koliko snažna klima bi odgovarala vašem prostoru. Cijene inverter klima (kapacitet 5 kW) kreće se od 5.500 HRK pa do 13.000 HRK.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za inverter klime

Montaža klima uređaja

Ide se za 60m2 potkrovni stan na drugom katu, zgrada je obnavljala krov i fasadu i zbog toga su radnici skinuli vanjsku jedinicu postojeće klime. Nakon 6 mjeseci radova na zgradi, potrebno je pregledati vanjsku jedinicu jel OK te se posavjetovati gdje bi bilo optimalno mjesto za instailrati tu vanjsku jedinicu.

Montaža klima uređaja

Poštovani, Imam stan površine 60-65m2. Htjeo bi staviti klima uređaj za grijanje i hlađenje. Stan ima veliki denvni boravak s kuhinjom, jednom radnom sobom i WC koji ima vrata. Nalazi se na 2 katu (zadnji kat). Po ljeti je u stanu nesnošljivo toplo. Ljubazno vas molim za ponudu kupnje klime + montaže iste. Mislim da bi išlo na jedan stup izmedju boravka i zatvorenog balkona koji je spojen u boravak. Tako da bi to bilo cca probijanje 2 zida od klime do drugog zida bi bilo cca 2m Unaprijed hvala i lijep pozdrav.

Servis klima uređaja

Klima, dual split Fuji Electric, starije proizvodnje, ali redovno održavana, treba je napuniti sa "starim" tipom plina i na jednoj se unutarnjoj jednici osjeća ispuštanje plina prilikom gašenja iste. Sada više ne hladi, samo ispuhuje. Druga unutarnja jedinica radi normalno. Nema potrebe za skelama ili skalama, sve je na dohvat ruke.

Montaža klima uređaja

Poštovani imamo prostoriju u koju želimo postaviti klima uređaj međutim na tau prostoriju već je povezana jedna klima ali problem nam je u tome što je ta jedna klima (daljinski) povezan na 3 prostorije tako da želimo u toj sobi zatvoriti kutiju i postaviti neovisnu klima jedinicu koja bi bila vezana samo na tu prostoriju ( U privitku dostavljamo i forografije pros Molimo Vas ponudu za: 1. Kazetni klima uređaj, 4-cijevni, vodeni, MKD-S8HL 3,5-GR 5, 1KW (ili slično što smatrate da bi bilo adekvatno za tu prostoriju, naime u tu prostoriju popodne udari sunce dosta jako tako da nema je klima koja će uredno hladiti neophodna) 2. Zatvaranje - blindiiranje kutije, spajanje na instalaciju , montaža uređaja

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 40
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zanimam se za DAIKIN KLIMA UREĐAJ FTXJ50MW/RXJ50M R-32. Dolazim iz Slovenije a imam apartman u Staroj Novalji na Pagu. Dali mi možete poslati predračun za ovu klimu sa Wi-Fi modemom i za ugradnju. Ugradnja vršila bi se na mjesto na kojem je već ugrađena klima od LG koju je treba skinuti. Montaža se vrši u 3. katu ali nema prostora za dizalicu, tako da je potrebno kompresor spustiti iz krova. Za sva dodatna pitanja sam vam dostupan. Srdačan pozdrav

Montaža klima uređaja

Poštovani! Kupio sam manji stan u Zagrebu (novogradnja) .Stan je nekih 32 kvadrata, ima odrađenu instalaciju za klima uređaj. Interesira me ugradnja klima uređaja snage nekih 3,5 kw sa inverterom. Odabrao bih neki klima uređaj srednje klase ,.Pa me interesira koliko bi me koštala ugradnja sa vašim klima uređajem , a koliko samo ugradnja ako ja kupim uređaj. Unaprijed hvala i srdačan pozdrav!

Montaža klima uređaja

Dobar dan, trebam ponudu za ugradnju Vivax klima uređaja 3,5W hlađenje/3,8W grijanje. Školski primjer ugradnje jer bi unutarnja jedinica u odnosu na vanjsku bila direktno u razmaku širine zida. Znači nema nekih vodova i pretjeranih cijevi. Doseg za montažu vanjske jedinice elegantan jer je odmah na balkonu pa nisu potrebne velike ljestve ili slične vratolomije. S poštovanjem, Ante

Servis klima uređaja

Trebali bi napraviti servis na klima uređaju Windy. Imali smo radove na zidu gdje se nalazila vanjska jedinica pa je bila uklonjena i natrag vraćena. Napunjena je plinom a i normalno je radila.  Više uopće ne hladi. Najvjerojatnije je plin iscurio zbog oštećenja cijevi, čak je moguće da djelatnici vani nisu dobro zavrnuli šarafe... trebalo bi u svakom slučaju provjeriti o čemu se radi. Molim Vas za:  1. Informativnu ponudu punjenja / eventualnog popravka/zamjene cijevi (servis) 2. Da li možemo platiti na rate? Vanjska jedinica se nalazi na drugom katu zgrade, visina cca. 6m pa su potrebne ljestve. Lokacija: Utrine, Novi Zagreb

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 37
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutarnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav! Trebam u Čakovcu klima uređaj za dvije sobe. Jedna je 22m2 a druga 15m2. Čujem da ima toga sa jednom vanjskom jedinicom i dvije unutarnje. Želio bih ponudu Japanskih firmi (proizvedenih u Japanu). Trebala bi biti sa svim tim filterima, čak i aktivnim ako to postoji i da ima ionizator. Neka bude tiha a koristila bi se 95% za hlađenje ako ne i svih %. Potrošnja da je barem A + Hvala i pozdrav!

Montaža klima uređaja

Trazi se usluga demontaze dvaju klima uradaja (stari 15ak godina, ostecene vanjske jednice) i montaze dvaju klima uredaja. Nova klima uredaji jos nisu kupljeni pa moze preporuka i/ili ponuda za iste. Razmislja se o klimi koja ima cca 3.5kW hladenje. Ako nema preporuka, kupit ce se sljedeca klima: https://www.elipso.hr/rashladni-uredaji/stacionarni-klima-uredaji/HISENSE-TG35VE00G/ Dodatne informacije: - klima uredaje treba postaviti za stan koji se nalazi na drugom katu - u privitku se salje fotografija koja prikazuje polozaj klima uredaja koje je potrebno zamijeniti - lokacija se nalazi u Andrijevicevoj ulici.