Zatraži besplatne ponude arhitekata u Zadru

130 izvođača u blizini
5 na raspolaganju

Već 4.410 korisnika iz Zadra pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih arhitekata Zadar, 2021

26 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

PLAN ART j.d.o.o.

4,5
6 ocjena
5,0
Vesna I. , prije 4 godine

Zadovoljna sam odabranom arhitekticom. Sve je 5!

5,0
Ankica Z. , prije 4 godine

Poštivanje roka, jednostavan i konkretan dogovor. Zadovoljni smo.

5+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2019

Usluge: projektanti, dizajn interijera, arhitekti, uređenje interijera, nacrti kuća, projekti kuća, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

LINEAR d.o.o.

4,9
5 ocjena
5,0
Marković N. , prije 3 godine

Sve pohvale za ekipu, jako profesionalni i brzi i prije nego smo očekivali, detaljni. Dostupni za sva pitanja i informacije. Preporuka svima. Bravo!

5,0
Miranda D. , prije 3 godine

Vrlo zadovoljan, dečki su sve odradili brzo i pošteno.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2018

Usluge: građevinska dozvola, arhitekti, projektanti, dizajn interijera, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija kuće, legalizacija, nacrti kuća, projekti kuća, legalizacija objekata, uređenje interijera.

Zatraži ponudu

UMMA d.o.o.

5,0
4 ocjene
5,0
Lorenta T. , prije 11 mjeseci

Što se tiče njihovog dijela posla (projekt za gradnju kuće) odrađen je jako dobro. Sve 5!

5,0
MARTINA R. , prije 11 mjeseci

Anažirali smo tvrtku UMMA d.o.o. za izradu projekta. Gospodin je jako ljubazna i pristupačan. Maksimalno angažiran. Izišao je u susret prilikom dogovora. Sastanci kao i sve ostalo prošli su u najboljem redu. Ja sam prezadovoljna.

5+
Godina na tržištu
Odabir klijenata 2020

Usluge: legalizacija pomoćnih objekata, arhitekti, projekti kuća, legalizacija, uređenje interijera, projektanti, legalizacija kuće, građevinska dozvola, legalizacija objekata, dizajn interijera, nacrti kuća.

Zatraži ponudu

LEPAR STUDIO j.d.o.o.

4,8
2 ocjene
5,0
Tina P. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna uslugom koju su mi pružili. Moje preporuke.

4,7
Gordana L. , prije 2 godine

Sve pohvale za točnost i stručnost odrađenog posla uz uvažavanje mojih ideja i zamisli. Dobila sam veći broj projekata od očekivanog.

5+
Godina na tržištu

Usluge: arhitekti, projektanti, legalizacija pomoćnih objekata, građevinska dozvola, projekti kuća, projektantski nadzor, građevinski nadzor, dizajn interijera, nadzor građevinskih radova, uređenje interijera, legalizacija, nacrti kuća, legalizacija objekata, legalizacija kuće.

Zatraži ponudu

MEGA POLIS d.o.o.

4,8
3 ocjene
5,0
Boris B. , prije 4 mjeseca

Sve ide svojim tokom. Zadovoljni smo suradnjom i za preporuku su.

5,0
Marijan J. Š. , prije 3 godine

Kvalieta usluge, brzina,dogovor ispoštovan i vrlo povoljna cijena. U svemu bio vrlo zadovoljan.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2018

Usluge: projekti kuća, projektanti, uređenje interijera, energetski certifikat za kuću, nacrti kuća, dizajn interijera, energetski certifikat za stan, energetski certifikatori, energetsko certificiranje, građevinska dozvola, arhitekti, energetski certifikat, izrada energetskog certifikata.

Zatraži ponudu

DAMING, d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Antun V. , prije 1 godinu

Ljubazan je i savjetuje neke bolje stvari. Super je.

20+
Godina na tržištu

Usluge: uređenje interijera, legalizacija kuće, gradnja kuće ključ u ruke, legalizacija pomoćnih objekata, dizajn interijera, projekti kuća, građevinske tvrtke, gradnja kuće, legalizacija, legalizacija objekata, adaptacija kuće, gradnja kuće po fazama, građevinski radovi, projektanti, nacrti kuća, arhitekti.

Zatraži ponudu

Ivona Zausnigg

5,0
1 ocjena
5,0
Damir P. , prije 3 godine

Lako se dogovarati sa osobama poput Ivone. Pedantna i točna.

Usluge: arhitekti, uređenje interijera, energetski certifikat za kuću, energetski certifikat za stan, energetsko certificiranje, legalizacija, legalizacija objekata, građevinska dozvola, energetski certifikat, projektanti, legalizacija kuće, nacrti kuća, projekti kuća, izrada energetskog certifikata, legalizacija pomoćnih objekata, dizajn interijera.

Zatraži ponudu

DENMAR d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Hrvoje P. , prije 1 godinu

Bili su susretljivi. Dobra komunikacija. Brzo su se javili, izišli na teren i sve je prošlo bez ikakvih problema.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: dizajn interijera, uređenje interijera, građevinska dozvola, projekti kuća, projektanti, nacrti kuća, arhitekti.

Zatraži ponudu

ACES d.o.o.

4,3
1 ocjena
20+
Godina na tržištu
20+
Broj zaposlenih

Usluge: mjernik, arhitekti, dizajn interijera, geometar, geodeti, energetski certifikatori, energetski certifikat, geodetski snimak, legalizacija pomoćnih objekata, parcelacija, izrada energetskog certifikata, uređenje interijera, energetsko certificiranje, etažiranje, legalizacija, energetski certifikat za kuću.

Zatraži ponudu
5,0
Mislav Č. , prije 2 godine

Zadovoljan sam, sve je bilo u redu.

5,0
Sara K. , prije 2 godine

Prezadovoljna sam, sve pohvale.

Usluge: uređenje interijera, projektanti, nacrti kuća, građevinska dozvola, projekti kuća, arhitekti, dizajn interijera.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koja je razlika između klasičnog i tipskog plana kuće?

  Klasični plan kuće je plan koji arhitekt izrađuje posebno za vas, po vašem ukusu, a tipski plan je plan koji već postoji i prema kojem je već izgrađeno nekoliko kuća. Možete birati između mnogih standardnih planova, a arhitekt može odabrani plan u određenoj mjeri prilagoditi vašim željama. Tipski je plan jeftiniji od klasičnog, ali cijena plana povećat će se proporcionalno vašim zahtjevima za intervencijama u njemu.

 • Koji su dokumenti potrebni za izdavanje građevinske dozvole i kako doći do njih?

  Prije svega, potrebno je angažirati ovlaštenog geodeta koji će izvršiti sve pripremne radove za izradu odgovarajućih geodetskih dokumenta potrebnih za glavni projekt. Glavni projekt koji će izraditi arhitekt najvažniji je dokument za dobivanje građevinske dozvole.

 • Što je glavni projekt?

  Glavni projekt je skup međusobno usklađenih projekata koji prikazuje tehničko rješenje građevine, njezin položaj u prostoru i služi kao dokaz da građevina ispunjava sve zakonom propisane zahtjeve. Glavni projekt sadrži: arhitektonski projekt, građevinski projekt – projekt konstrukcije, projekt vodovoda i odvodnje, elektrotehnički projekt i strojarski projekt.

Nedavni upiti za arhitekte, Zadar

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ili prostora (m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban mi je arhitekt za prenamjenu postojećeg prostora od cca kvadrata. Trenutno se na navedenoj adresi nalaze poslovni prostori (autopraonica, kafić i uredi na prvom katu). Prostor bi prenamjenio u stanove ili hostel, ovisno o mogućnostima gradnje, ali bi prostor svakako maksimalno proširio. Za sve informacije dostupan sam telefonski

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 149
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, prije 10 godina kupili smo kucu 14,9x10m, prizemna, pod plocom. Sastoji se od 2 spavace sobe, hodnik, wc, trapezarija, dnevni boravak, spajza I garaze. Kuca ima gradevinski dozvolu. Zelja nam je podici kat I na, njemu raditi dva stana. Imam idejni projekt( koji je izradio arhitekt... prijatelj koji ne zivi u Hrv), mogu vam poslati slike projekta. Potreban mi je glavni arhitekt koji ce preuzeti postojeci. Molim ponudu. Lp .

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora (m2): 215
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Izgradnja samostojećeg objekata, podrum(garaža za jedno auto, dvije manje prostorije(vešeraj i ostava) te mali WC; stepenice koje vode do stana) u prizemlju veći stan oko 90m², predulaz gdje bi bile stepenice od podruma, kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak, kupitilo i WC te 4 sobe. Na katu dva manja stana, stepenište za ulaz s vanjske strane kuće, odvojen ulaz od prizemlja.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 200 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Na postojecem zemljistu (6 cestica ukupno nesto vise od m2) vec su 3 stambena objekta (2 legalizirana i 1 s uporabnom dozvolom). Plan je 1 legaliziran objekt prenamjeniti u pomocni objekt( broj 1 na slici) a ostala 2 srusiti (2 i 3 na slici - s tim da je 3 dvojni objekt) i na toj poziciji , nakon objedinjavanja cestica, izgraditi modernijeg tipa pravokutnu samostojecu kucu s ravnim krovom (ujedno da ima i izlaz na krov) Pr + P1 od kojih bi svaki kat imao brutto m2 (ukupno m2). Sirina cestice u gornjem dijelu gdje bi se gradilo je 14m pa sam objekt nebi smio biti siri od 8m a dug 12 - 13m. U prizemlju bi se nalazio boravak, blagovaona, kuhinja, ostava u kuhinji, 1 soba, 1 kupaona, stubiste za na kat te manji prostor za perilicu/susilicu. Na katu bi bile 2 vece sobe (od kojih jedna ima tus i wc u sklopu), 2 manje sobe, kupaona i 1 garderoba. Ponuda bi trebala sadrzavati i plan o uklanjanju 2 objekta.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora: 55 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molila bi pomoc ta uredjenje ovog stana u prilogu.Radi se o mladjoj muskoj osobi. Stan je drugaciju u odnosu na prvi projekt.Kuhinja je sad gdje je trebala biti dnevna soba (vida je na zidu koji dijeli sa spavacom sobom) a dnevna soba je sad ex mala soba i kuhinja.Ostao je samo nosivi zid,duz.cm (na koji smo mislili staviti TV).Zeljela bi neke ideje za urddjenje.Ustvari bi to bilo iznenadjenje i pomoc mom necaku kojem je ovo prva nekretnina i kojoj se jako veseli. Srdacan pozdrav ZELJKA(

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 220 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, U pitanju je kuća 70m2 donji kat, gornji kat m2 dvoetazni stan i m2 eksterijeru koji bi obuhvacao saunu, hidromasaznu kadu= mini spa, kuća se nalazi na otoku Preko- Ugljan od Zadra 2o minuta trajektom. Molim vas ponude za svaki dio zasebno(prizemlje, dvoetazni stan i eksterijer) za početak prizemlje(turisti najam) tlocrt imamo, treba nam idejno rjesenje i 3d vizualizacije. Prijedlog boja i materijala te vrste podnih, zidnih i stropnih obloga Prijedlog karakterističnih komada namještaja, opreme, rasvjetnih tijela i sl. 3D Vizualizacija: 1. Izrada digitalnog 3D modela definiranog idejnog rješenja 2. Izrada reprezentativnih realističnih 3D prikaza prostora. Lp,

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora: 111 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Riječ je o novogradnji koja je još u procesu izgradnje. Sastoji se od 3 spavaće sobe, dvije kupaone, velikog open space prostora u kojem je kuhinja, blagovanje i dnevni boravak, Još u samom procesu izgradnje bi htjeli intervenirati minimalno u tlocrt tako da u hodnicima imamo prostora za ugradbene ormare u kojima bi stajale jakete, cipele, sredstva za čišćenje,poseljina,... Željeli bi samostalno odabrati parket koji bi bio u cijelom stanu, osim u kupaonicama i kuhinji, odabrati sanitarije i pločice za dvije kupaonice. Svu stolariju u stanu bi htjeli napraviti po mjeri, od čega su nam posebno bitni ormari u hodniku i kuhinja. Kontakt mailom.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 300 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dvojna obiteljska kuća 10mx10m, ukupne površine cca m2 koja se sastoji od suterena, prizemlja i kata sa ravnim krovom. Svaka etaža po m2. U prilogu okvirni prijedlog. Potrebna je kompletna dokumentacija za građevinsku dozvolu. Gradilište se nalazi u Zadru u građevinskoj zoni sa direktnim pristupnim putem i priključcima struje i vode. Nema kanalizacije pa je potrebna septička jama.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Ne
 • Površina objekta ili prostora: 50 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radi se o manjoj kući jednokatnici (50ak m2 neto), sa dvije manje spavaće, dnevnim i kuhinjom, kupatilom te ulaznim dijelom i vanjskom terasom po mogućnosti natkrivenom. Zemljište se u procesu kupnje, čeka se riješenje papira od strane prodavatelja. Bitno mi ke da je ulazni dio bar malo odvojen i od svih prostorija da je najprosttanija kuhinja, sobe nisu od prevelike važnosti no neka je jedna glavna druga moze biti i manja (dječja odn gostinjska)

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 90 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Stara rusevna kucica u dva dijela ,na L .jedan dio je ravni krov ,jedna veca prostorija i jedna manja ,koju bi trebalo rusiti.( tu manju da se dode do kame og zida kao krajnje granice)drugii dio je sa dva odvojena prostora,dvije sobe predviden kosi krov.Iza ovig dijela do starog zida ima oko metar i 50 prostora,usko ,dugacko.u kutu tog L- a je prazan prstor,tipa malenoga dvorista cija je granica rusevni ,stari kameni zid. Isored jednog i drugog je dvosriste. Sve je ukupne povrsine m2( dvosriste i te dvije odvojene " kucice".