Zatraži besplatne ponude za zimski vrt u Zadru


Već 6.050 korisnika iz Zadra pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih ponuđača zimskih vrtova Zadar, 2022

5 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

OŠLJAK TRADE, d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Alen L. , prije 12 mjeseci

Sve pohvale, brz, stručan, nema nikakvih zamjerki. Preporačamo ga !

Hvala

10+
Godina na tržištu

Usluge: zatvaranje balkona, motor za garažna vrata, kip garažna vrata, zatvaranje terase, sekcijska garažna vrata, podizna garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, ostakljivanje terase, garažna vrata, rolo garažna vrata, zimski vrt.

Zatraži ponudu

DUAL d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Namik K. , prije 4 mjeseca

Gđa. Lucija je vrhunski prodavač, strpljiva, komunikativna i što je vrlo važno jako stručna i profesionalna, ocjena plus 5. Samo tako nastavite.

5,0
Drago H. , prije 2 godine

Rok isporuke 15 dana. Cijena najpovoljnija u odnosu na druge ponudjace. Za sada suradnja i ocjena odličan.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: sjenila, tende, sobna vrata, ulazna vrata, vrata, klizna sobna vrata, prozori, protuprovalna vrata, harmonika vrata, aluminijske ograde, pvc prozori sa roletama i komarnicima, pvc vrata, plastični prozori, krovni prozori, pvc stolarija, staklena vrata.

Zatraži ponudu
5,0
Nena M. , prije 3 godine

Izvođacč je u dogovorenom roku ugradio stolariju. U cijeni je također bio i odvoz stare stolarije i sve je korektno odrađeno.

Nemaju završnu obradu, gletanje tj. zidarske radove.

4,3
Mirko D. , prije 9 mjeseci

Držao se dogovorene cijene. Posao je obavljen u dogovorenom roku.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: komarnici, ulazna vrata, pvc vrata, venecijaneri, drvena vrata, zatvaranje balkona, drveni prozori, prozori, tende, drvena stolarija, vanjske žaluzine, krovni prozori, rolete, zimski vrt, protuprovalna vrata, zatvaranje terase.

Zatraži ponudu

LIPIĆ d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ostakljivanje terase, zatvaranje terase, zimski vrt, zatvaranje balkona.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: vanjske žaluzine, ostakljivanje terase, zatvaranje terase, žaluzine, zatvaranje balkona, rolo zavjese, rolete, komarnici, zimski vrt, grilje, tende, venecijaneri, sjenila.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: zatvaranje terase, zimski vrt, ostakljivanje terase, zatvaranje balkona.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Predstavlja li zimski vrt gubitak topline?

  Ako zimski vrt nije pravilno planiran i izgrađen, te izrađen od kvalitetnih materijala, predstavlja značajan gubitak topline za naš dom. Tako se ljeti može pregrijati, zimi prehladiti, a u njemu se nakuplja kondenzat. No, moderni zimski vrtovi, koji su dobro i profesionalno izvedeni, energetski su učinkoviti i sa stajališta potrošnje energije predstavljaju dobru investiciju. Pravilnom montažom, pravilnim ostakljivanjem i pravilnim prozračivanjem zimskog vrta možemo smanjiti troškove grijanja doma za čak 30 posto.

 • Na što trebam obratiti pozornost prilikom postavljanja zimskog vrta?

  Najvažnija stvar pri projektiranju i izgradnji zimskog vrta je odabir kvalitetnih materijala koji će izbjeći stvaranje toplinskih mostova i posljedični gubitak topline. Trebate dobro termoizolacijsko ostakljenje, kvalitetne rolete i odgovarajuću ventilaciju. Obratite pozornost i na odgovarajući izbor mjesta: trebao bi biti okrenut prema jugoistoku ili jugozapadu, po mogućnosti u blizini stambenog prostora (dnevni boravak, blagovaonica) i dovoljno daleko od ceste.

 • Koje je mjesto najprikladnije za zimski vrt?

  Najprikladnije mjesto za zimski vrt je jugoistočna ili jugozapadna strana kuće. Na južnoj strani prostor bi bio prevruć i bilo bi potrebno dodatno zasjeniti, dok se na sjevernoj strani ne bi dovoljno zagrijalo. Dobro je da nije u neposrednoj blizini ceste ili na drugi način izložen pretjeranoj buci jer je u ovom slučaju potrebno je dodatno zvučno izolacijsko staklo. Moramo uzeti u obzir i unutarnji raspored prostorija: zimski vrtovi najbolje odgovaraju prostorijama u kojima provodimo veći dio dana: u dnevnom boravku i kuhinji, a manje uz spavaću i dječju sobu.

 • Trebam li građevinsku dozvolu za izgradnju zimskog vrta?

  Poljoprivredni tunel s pokrovom koji nije krut, najveće visine 2,5 m i širine 6 m možete graditi bez građevinske dozvole i glavnog projekta. Za veće projekte potrebna vam je građevinska dozvola.