Hoće li vam uskoro trebati prijenosna klima? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.

Prijenosna klima
Prosječna cijena 3.000 kn
Raspon cijena 2.5003.500 kn

Prijenosni klima uređaj već ima sve elemente potrebne za rad, tako da je vrlo praktičan i prikladan za svaku prostoriju. Prijenosni klima uređaji manje su energetski učinkoviti i glasniji od montažnih klima uređaja, ali svejedno su učinkoviti. Instalacija prijenosnog klima uređaja je jednostavna – potrebno je samo ukloniti topli zrak iz prostorije kroz cijev. Cijena ovisi o njegovoj veličini, kvaliteti i izvedbi. Prijenosna klima košta u prosjeku 3.000 kn.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za prijenosne klime

Klima uređaji, Servis klime
Okrug Gornji
Pozdrav! Imam klima uređaj Gorenje, split sistem. Išao sam čistiti klima uređaj i nakon skidanja crijeva od kondenzata sa kade vidio sam da je isti u jako lošem stanju(raspalo se te sam isti bacio). Pokušao sam izvaditi iz otvora u zidu ali je zapelo. Volio bih ako se to može zamijeniti te usput klima provjeriti da li je sve u redu.(očistiti do kraja te pregledati) Napominjem da je klima ispravna osim kad sam je zimi koristio onda je iz vanjske jedinice kapala voda(kondenzat) svuda okolo po balkonu. Dakle volio bih je dovesti u radno stanje da izguram ovo ljeto pa ću nakon ljeta ili sljedeće godine ugraditi inverter klimu po vašoj preporuci.
Klima uređaji, Ugradnja klime
Škrljevo
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 60
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
Broj unutarnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebamo riješenje za grijanje/hlađenje stana odnosno prostora od dvije prostorije koje su medjusobno spojene, sve zajedno čini oblik slova L. Prioritet nam je grijanje i ušteda energije uz što povoljnije uređaj i montažu. Zavisno o preporuci bile bi jedna ili dvije unutarnje jedinice. Prostor se može doći pogledati ili dobiti fotografije i nacrt na e-mail. Klima bi trebala biti postavljena do slijedeće sezone grijanja. Unaprijed hvala na ponudi. LP
Klima uređaji, Pokretna klima
Jakovlje
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 45
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
Broj unutarnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
, ovim putem što mi je otprilike potrebno kod klime : inverter, oko 3,5 kw, grijanje, hlađenje, timer-ON-OFF, tihi ili noćni (sleep 20db ili tiše) rad, ugradnja i sl. Stavili bi sve negdje na južni ili istocni zid, koji je prijedlog bolji ? ukoliko je moguć rad klima uređaja pri niskim temperaturama do -15 °C. Po potrebi pošaljem slike. Molim ponudu i ukupnu cijenu. Plaćanje bi bilo u gotovini, odjednom. Slobodno se čujemo, te ako bude moguće ovaj tjedan. Hvala
Klima uređaji, Pokretna klima
Zagreb-Novi Zagreb
Na pvc stolariju koja nije zidana vec stijene (limenke u Zaprudu) bi trebali montazu vanjske jedinice i unutarnje s nosacima i pojacanjem. Pod pojacanje mislim na Šipke žetalne poprecne koje idu od ruba stolarije do ruba gdje je pojacanje od stijena pa na njih nosaci za klimu i vanjska jednica. Slobodno me kontaktirajte ako sam nejasna.
Klima uređaji, Klime
Pirovac
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 15
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 111
Broj unutarnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Najmanji uređaj koji hladi i grije, može i neki provjereni polovni, znam da ih ima.. Trošiću, Perišu? Ovaj će raditi 20 dana po 3 sata godišnje.. Što manja, uža, unutarnja jedinica jer ima samo jedno mjesto gdje može biti postavljen, iznad prozora do stropa na fotografiji, a tu nema puno mjesta ni visine.. .vanjska jedinica ide na ravni krov, do 5m cijevi.
Klima uređaji, Klima uređaj - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 80
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
Broj unutarnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zanima nas Daikin, Samsung, a prihvaćamo i drugi odgovarajući prijedlog. Dakle, kupnja i montaža. Cijene ! Želili bi predračun za srednju vrijednost Daikin split klima uređaja. Isto za Samsung, odnosno nešto treće što bi vi mogli preporučiti. Dakako s opisom pojedinog uređaja. Ukoliko bi se odlučili, mogli bi skratiti rok početka/završetka. U razmatranju imamo i pregled s mišljenjem Samsung split klima uređaja, starijeg, na istoj lokaciji Možete li brzo udovoljiti našem zahtjevu za dostavu ovih bitnih informacija? Bilo bi nam to potrebno. Hvala.
Klima uređaji, Klima uređaj
Zagreb-Susedgrad
Potrebno je ugraditi polovni klima uređaj na II. kat zgrade u Španskom, napraviti servis i dopuniti plinom. Molim Vas da mi ne šaljete TOPLO-HLADNO INSTALACIJE J.D.O.O. s obzirom da smo dva puta dogovorili postavljanje, ali se niti jednom nisu pojavili. Dogovor je bio u 12 sati. Satima su završavali prijašnji posao i bili u kvartu. Ista stvar i idući puta.
Zagreb
trebam generalni servis klima uređaja AEG starog 15 godina, zapravo uređaj radi, ali unutra je sve puno prašine. još jedna stvar, crijevo koje odvodi vodu-kondezat ide kroza ZID do odvoda ispod sudopera, želim da se to crijevo nekako dezinficira. kad bi se najranije moglo doći i koja bi bila cijena? također se ne smije zaprljati zid, nedavno je pokrečeno.
Varaždin
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 67
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 5
Broj unutarnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam savjet glede kupnje klima uređaja za stan od 67 kvadrata. Naš stan nalazi se na zadnjem katu zgrade sa ravnim krovom. Dnevna soba i kuhinja gledaju na zapad, dok su dvije sobe okrenute prema istoku. Zanima me, da li je potrebno ugraditi dva klima uređaja ili se kvalitetno hlađenje može postići i samo sa jednim(mono ili split) uređajem. Koje snage treba biti uređaj ili uređaji? Možete li navesti koje proizvođače preporučujete? Te ako nije problem okvirne cijene za uređaje i montažu? Unaprijed hvala
Marina
Postaviti 4 klima uređaja na pripremljenu predinstalacije (postavljeni vanjski nosači, cijevi i struja, odvodni kanali) - potrebno postaviti unutarnju i vanjsku jedinicu i spojiti te pustiti plin (1 već bila korištena i plin sabijen - premjestiti unutarnju jedinicu na drugo mjesto - već pripremljeno)