Zatraži besplatne ponude za izradu estriha u Zadru


Već 5.562 korisnika iz Zadra pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača za izradu estriha Zadar, 2022

4 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,8

Dom-gradnja j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ivana Č. , prije 1 godinu

Kontaktirala sam izvođača Dom-gradnja j.d.o.o.o i odmah smo se dogovorili za radove za estrih. Sve riješeno 15 minuti od proslijeđenog upita. Super usluga.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: bojanje škole ili vrtića, adaptacija stana, izrada glazure, žbukanje, estrih, renoviranje stana, soboslikarski radovi, ručno žbukanje, ličilac, cementni estrih, bojanje zidova, preuređenje stana, bojanje fasade, suhi estrih, adaptacija stana ključ u ruke, soboslikari.

Zatraži ponudu
5,0
Renata V. , prije 1 godinu

Izvođač je odradio posao prema dogovoru. Nemam primjedbi na njegov rad.

3,7
Vinko V. , prije 1 godinu

Cijena prema dogovoru. Izvođač kvalitetan. Podizvođač ispod prosjeka.

Promijeniti podizvođača.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ličilac, bojanje zidova, bojanje fasade, soboslikarski radovi, estrih, soboslikari, suhi estrih, izrada glazure, cementni estrih, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića.

Zatraži ponudu
5,0
Mirjana L. , prije 1 godinu

Izvođač je došao u rekordnom roku. Ttrebala sam uslugu iskopa odmah. Obavio je i dodatnu uslugu dovoza granulata. Cijena je bila kako je dogovoreno. Uglavnom preporučam firmu TIP TOP GRADNJA j.d.o.o.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, građevinski radovi, preuređenje stana, gradnja kuće po fazama, montažni bazeni, kamini za centralno grijanje, pergole, renoviranje stana, ugradbeni bazeni, izrada kamina, poliesterski bazeni, uređenje dvorišta, čišćenje apartmana, izgradnja bazena, nadstrešnice, nadstrešnice za terase.

Zatraži ponudu

BILIĆ GRADNJA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ličilac, ručno žbukanje, ličilački radovi, fasaderi, suhi estrih, bojanje fasade, cementni estrih, soboslikarski radovi, izrada glazure, popravak fasade, termo fasade, stiropor fasade, bojanje škole ili vrtića, fasader, bojanje zidova, obnova fasada.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Za što je prikladan suhi estrih?

  Suhi estrih prikladan je za ugradnju na stare drvene stropove ili za bilo koju vrstu obnove jer je puno lakši od mokrih estriha. Može se, u principu, koristiti u bilo kojoj prostoriji, ali ako se postavlja u kuhinju ili kupaonicu, mora se dodatno zaštititi prije polaganja poda kako bi postao vodootporan.

 • Za koje je prostore prikladan mokri (cementni) estrih?

  Cementni estrih prikladan je za veće prostorije i za prostorije u kojima se planira ugradnja podnog grijanja jer dobro provodi toplinu. Budući da je vodootporan, prikladniji je za polaganje u kuhinji i kupaonici od suhog estriha.

 • Koliko se suši mokri (cementni) estrih?

  Mokri estrih suši se nekoliko tjedana, ponekad više od mjesec dana.

 • Koja je prednost samorazlivajućeg estriha?

  Zbog svoje elastičnosti samorazlivajući estrih može biti 20% tanji od običnog estriha. Osobito se preporučuje ako postavljate podno grijanje jer zbog svoje ravnomjerne raspodjele pruža maksimalnu toplinsku učinkovitost. Samorazlivajući estrih izlijeva se cijevima po prostoriji i već se po njemu može hodati za 24 sata, potpuno je suh za tri do četiri tjedna.

 • Kako smanjiti mogućnost pucanja estriha?

  Mogućnost pucanja smanjuje se ojačavanjem estriha, što će osigurati odgovarajuću vlačnu čvrstoću estriha. Uz to, mogućnost pucanja smanjit će se miješanjem metalnih i polipropilenskih vlakana u smjesu estriha. Da bi se osigurala čvrstoća i kompaktnost estriha, također je potrebno da se estrih pravilno osuši.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.

Nedavni upiti za izradu estriha, Zadar

Cementni estrih

 • Okvirna površina podova: 22 m2
 • Ugradnja estriha: Ručna
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Postavljanje cementnog estriha na podu u kuhinji i zatvorenom balkonu (lođa) cca zajedno 22 kvadrata. Debljinu ne znam, ako se može zadržati u kuhinji na razni blagavaone, možda 3 cm, a na balkonu možda oko 4 cm. Ručno ili strojno ovisi o ponuđenoj cijeni i dostupnosti. Nakon skidanja postojećih pločica otišla je i sva podloga, što se na kraju ispostavilo kao problem keramičaru da sam nalije podlogu.