Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 17
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o jednoj prostoriji odnosno dnevnoj sobi i trpezariji ujednom a kuhinja je odvojena pregradnim zidom, zasebna. To je inace apartman 6+1. Molim ako moze savjet kako rasporediti namještaj, gdje televiziju smjestiti na koji zid, možda kutna garnitura i gdje, stol manji ali na razvlačenje jer smo mi za sada tročlana obitelj a zbog gostiju treba 6 sjedalica, boje, zidovi mozda kamen. Muči me ustvari gdje staviti televiziju na koji zid. Šaljem slike u privitku. Inače izbacujemo sav namještaj a samo tepih ostaje a i ne mora. Kad su gosti maknem ga. Gdje slike kasnije staviti i kakve dimenzije, više vodoravne ili okomite. Napomena kuhinja je nova a vrata su desno na toj slici gdje je lamperija u toj sobi. Hvala unaprijed . App Evica
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 130
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, radi se o obiteljskoj kući u Ludbregu. Kroz nekoliko mjeseci krenuli bi u adaptaciju kuće. Stavili bi novu fasadu, novu stolariju na doljnjem katu kuće, uređenje interijera, te adaptacija kupaonica. Trebamo pomoć oko kompletnog uređenja, savjete stručnjaka, te izradu troškovnika za potrebe stambenog kredita i možda Fonda. Očekujem Vašu ponudu Lijep pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, planiram angažirati arhitekta kroz tjedan-dva za projekt adaptacije krova (izgradnja potkrovlja). Objekt je kuća koja se sastoji od drvenog dijela 4.50x10.00 m te nadograđenog zidanog dijela 2.80x7.50 ( na tom dijelu je betonska deka). Željela bih izgraditi tavan/potkrovlje. Treba li se izgraditi puna betonska deka preko cijele kuće i trebaju li stupovi te kakvu dozvolu zahtjeva ova vrsta rekonstrukcije? Dvoumim se između dvije izvedbe - da krov ostane u postojećem obliku, cijelom prednjom stranom da bude balkon (južna strana je), stepenište i ulaz da budu odostraga ta da se i garaža iskoristi. Krov može biti i u dvije visine(radi prozora) ili s (kao na slici ) ugrađenim dijelom. Kuća je jednim dijelom na međi. Sviđa mi se i moderna verzija sa kosim krovom! U prilogu šaljem fotografije (bijela kućica, ispod ovih bijelih pvc oplata je drvo) nacrt postojećeg stanja te primjere onoga što mi se sviđa. Nadam se da ćete se snaći u ovim konfuznim podacima. Srdačan pozdrav i hvala!
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno mi je unutrašnje preuređenje stana. Želim iskoristiti postojeći namještaj i prefarbati i pretapicirati postojeći. Potrebno nam je da nam arhitekt da idejno rješenje. Inače smo iz Dubrovnika i predstojeća 2-3 dana smo u Zagrebu pa očekujem da arhitekt dođe i vidi stan. Lokacija je križanje Vukovarske i Savske ulice (Cernička ulica). Bolje je da me se kontaktira na mobitel, nego na mail. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 55
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potreban mi je arhitekt za idejni projekt za adaptaciju većine stana, osim kuhinje. Stan je u Ilici, stara gradnja. Dakle, kuhinju nije potrebno renovirati. Prozori na cijelom stanu su novi. Potrebno je renoviranje kupatila, želim tuš kabinu umjesto ugrađene kade. WC je zaseban i treba ga renovirati. Potrebno je razvesti strujne instalacije, zazidati dvoja vrata, izbrusiti i prelakirati parket. Centralno grijanje je u funkciji. Bojler je u kupaoni, no trebalo bi ga promijeniti što vuče za sobom i atest za dimnjak. Stan će se iznajmljivati, ne uređujem ga za sebe. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 170
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je idejno rješenje za unutarnji dizajn obiteljske kuće koja će biti u funkciji turizma. Arhitekta bih angažirao kroz nekoliko tjedana. Objekt se nalazi u Maslenici i grubi radovi su pri kraju. Ovaj mjesec očekujem dovršetak krova i fasade. Potrebno je uređenje i organizacija namještaja u istom. Kuća se sastoji od tri stambene jedinice. U prizemlju dva apartmana cca 35 m2, a na katu jedna stambena jedinica sa cca m2 sa galerijom. Trenutno su samo zidovi i uskoro počinju radovi na instalaciji struje i vode. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 69
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imamo dvosoban stan s jednom kupaonicom, želimo ga preurediti u trosoban sa kupaonom+WC-om. Potrebno je srušiti zid od kuhinje i ograditi 2 zida za WC i drugu spavacu sobu, dio parketa iz sadasnje dnevne sobe upotrijebiti u novoj dnevnoj sobi koja je sada blagavaona. Imamo 3D dizajn završen, potrebno je napraviti troškovnik u dogovoru sa arhitektom te eventualno doraditi sve potrebne stvari, ukoliko to bude potrebno. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potreban mi je kroz mjesec dana arhitekt za idejno rješenje za adaptaciju postojećeg prostora (60 m2) u sklopu obiteljske kuće te proširenje na garažu (30 m2). Radi se dakle o katu obiteljske kuće koji će se adaptirati i širiti na garažu. Lokacija je Sveti Ivan Zelina. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 490
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, postojeći poslovni objekt ima 1. m2 BRP. Izrađen je Idejni projekt na koji je ishođena lokacijska dozvola. Po Idejnom projektu planirani objekt ima ukupno 1.,53 m21 BRP. Dakle, nadogradilo bi se i dogradilo malo manje od m2. Potrebno je izraditi glavni projekt s troškovnikom na temelju kojeg je moguće izvoditi radove. Dokumentacija mora biti kompletna za ishođenje građevinske dozvole. Geodetski projekt nije predmet ponude. Potvrde na glavni projekt ishodit će investitor. U glavnom projektu će se Idejni projekt minimalno izmijeniti. Idejni projekt dobit će se u dwg formatu. Adresa je k.č. , k.o. Korčula, Korčulanskih brodograditelja bb. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 68
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, šaljemo Vam tlocrt potkrovlja koje bismo podigli i prenamijenili u stambeni prostor. Željeli bismo dobiti 2 komotne dječje sobe, jednu bračnu manju sobu te walk in ormar sa posebnim ulazom te kupaonu, koja je pozicionirana na tlocrtu i nalazi se iznad postojeće kupaonice na prizemlju. Željeli bismo krovne prozore u svakoj prostoriji, zbog svijetlosti. Krovište će se kompletno zamijeniti i bit će na dvije vode, a visina bočnih zidova bila bi 1,5 m. Očekujem Vašu ponudu. Unaprijed zahvaljujemo,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu