Dizajn interijera - 10 ideja za male stanove

U malim stanovima svaki kvadratni metar je važan. Pripremili smo vam 10 ideja dizajnera interijera, koji su mali prostor učinili funkcionalnim i maksimalno iskorištenim. Tražite li pomno razrađene ideje za vaš stan, ispunite obrazac i potražite savjet stručnjaka za uređenje interijera.

1.Još jedan kat

Želite li stan na više katova? Uz još jedan kat - i to je moguće. Dobit ćete dodatni prostor koji možete iskoristiti za spavaću ili dnevnu sobu ili vlastitu fitness dvoranu.

Ideje za mali stan, Još jedan kat

2.Krevet na kat

Volimo krevete na kat, jerjoš jedan kat u stanu ili kući, stvara dodatan koristan prostor. Ne mora to biti nužno klasični krevet s dva ležaja na kat, već moderan visoki krevet ispod kojega se nalazi mnogo korisnog prostora. Pod ležajem možete postaviti radni prostor sa stolom, sjedećom garniturom ili ormarom za pohranu odjeće.

Ideja za izkoriščen prostor pod pogradom

3.Korisno iskoristite prostor pod stubama

Pod stubištem se nalazi mnogo neiskorištenog prostora u stanu. Ugradite tamo ormar za obuću, spremite pokrivače ili zimsku odjeću.

Dobro iskorišten prostor pod stubama

Zatraži besplatne ponude arhitekata

4.Sačuvajte prostor u kuhinji

Jednostavno pravilo za povećanje prostora: objesite na zid sve što više kuhinjskih potrepština. Dobit ćete mnogo slobodnog prostora u ormarićima ako objesite tave i lonce. Preporučujemo da to učinite i sa zdjelicama i čašama za vino, pa čak i noževima (pomoću magneta). Dobit ćete mnogo slobodnog prostora i uštedjeti na vremenu koje gubite u pretraživanju i prevrtanju ladica.

Mala kuhinja - objesite tave i lonce


5.Knjige postavite na police

Riješite se reklamnih revija i ostalih nepotrebnih papira. Knjige, CD-ove i DVD-ove postavite na police. Tako ćete u dnevnoj sobi dobiti više prostora.

Knjige postavite na police

6. Visoke police

Umjesto noćnih ormarića postavite police. Kupite jednostavne police i postavite ih na zid vodoravno

Obrnute police

7.Krevet - kauč (krevet na razvlačenje)

Umjesto sobe za goste, preporučujemo vam sjedeću garnituru koja se može razvući u krevet Kauč koji se razvlači u krevet je odlično rješenje za povremene goste.

Umjesto sobe za goste - kauč koji se razvlači u krevet

Zatraži besplatne ponude arhitekata

8. Iskoristite prostor pod krevetom

Prostor ispod kreveta ne mora samo skupljati prašinu, možete ga odlično iskoristiti. Ispod kreveta spremite kofere, posteljinu, pokrivače i debelu zimsku odjeću.

Sezonska i zimska odjeća sprema se ispod kreveta

9.Organizirajte prostor u ormaru

Dvaput godišnje riješite se stare odjeće i ponovno organizirajte ormar. Koristite vješalice koje zauzimaju manje prostora i objesite košulje jednu ispod druge, a tako objesite i hlače i marame i šalove.

Obesite oblačila in pridobite prostor v omari

10. Sušilica iznad perilice

Postavite sušilicu iznad perilice rublja u kupaonici ili u ugao u hodniku. Postavite ih tako jednu iznad druge i dobit ćete mnogo prostora.

Sušilica iznad perilice

Zatraži besplatne ponude arhitekata