Zatraži besplatne ponude za nadstrešnicu u Dubrovniku

10 izvođača u blizini

Već 1.875 korisnika iz Dubrovnika pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih ponuđača nadstrešnica Dubrovnik, 2022

10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: drvene nadstrešnice, nadstrešnice za auto, nadstrešnice za terase, ograde, drvene ograde, aluminijske ograde, nadstrešnica za vrata, alu ograde, balkonske ograde, pergole, kovane ograde, metalne ograde, žičane ograde, pvc ograde, staklene ograde, metalne nadstrešnice.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: prozori, rolete, alu vrata, metalne nadstrešnice, nadstrešnice za auto, pvc vrata, nadstrešnice za terase, klizna sobna vrata, harmonika vrata, drveni prozori, alu stolarija, tende, plastični prozori, staklena vrata, krovni prozori, pvc prozori sa roletama i komarnicima.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: pergole, nadstrešnice, ograde za dvorište, žičane ograde, balkonske ograde, alu ograde, metalne nadstrešnice, drvene ograde, kamene ograde, panel ograde, pvc ograde, drvene nadstrešnice, ograde, metalne ograde, staklene ograde, nadstrešnice za auto.

Zatraži ponudu

NISHA d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: inox ograde, ograde za dvorište, drvene nadstrešnice, pvc ograde, metalne nadstrešnice, panel ograde, žičane ograde, aluminijske ograde, nadstrešnica za vrata, balkonske ograde, alu ograde, pergole, nadstrešnice za balkone, nadstrešnice za terase, drvene ograde, nadstrešnice.

Zatraži ponudu

METALI d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: pergole, alu ograde, staklene ograde, nadstrešnice, panel ograde, nadstrešnice za auto, balkonske ograde, aluminijske ograde, metalne ograde, drvene ograde, pvc ograde, žičane ograde, ograde, ograde za dvorište, kovane ograde, nadstrešnica za vrata.

Zatraži ponudu

EKVILIBRI d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: nadstrešnice za terase, pergole, staklene ograde, aluminijske ograde, kovane ograde, ograde za dvorište, nadstrešnica za vrata, žičane ograde, inox ograde, alu ograde, drvene ograde, nadstrešnice za balkone, pvc ograde, nadstrešnice, drvene nadstrešnice, panel ograde.

Zatraži ponudu

STEEL ART j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: alu ograde, aluminijske ograde, nadstrešnice za balkone, ograde za dvorište, nadstrešnice, drvene nadstrešnice, balkonske ograde, nadstrešnica za vrata, kamene ograde, metalne nadstrešnice, inox ograde, nadstrešnice za auto, pergole, ograde, kovane ograde, panel ograde.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje vrste nadstrešnica imaju najduži vijek trajanja?

  Kvalitetna drvena nadstrešnica, koja se pravilno održava, ima najduži vijek trajanja – čak do 50 godina, dok je vijek trajanja metalne nadstrešnice oko 30 godina.

 • Je li potrebna posebna dozvola za izgradnju nadstrešnice za automobile?

  Građevinska dozvola nije potrebna za nadstrešnice za jedan ili dva automobila, ali je potrebna za nadstrešnice veće od 20 m2.

 • Koje su prednosti nadstrešnice za automobil u odnosu na garažu?

  Nadstrešnica će zaštititi vaš automobil od vanjskih utjecaja, kao i garaža, a glavna prednost nadstrešnice je to što je jeftinija i jednostavnija za ugradnju.

 • Koji je materijal najprikladniji za izgradnju nadstrešnice?

  Nadstrešnice mogu biti drvene ili metalne tj. čelične. Obje vrste nadstrešnica imaju svoje prednosti i nedostatke. Drvene nadstrešnice jednostavnije se i brže izrađuju i ugrađuju, ali su osjetljivije na vremenske utjecaje i zahtijevaju više održavanja od metalnih ili čeličnih nadstrešnica. Metalne nadstrešnice su izdržljivije i dostupne u mnogo različitih oblika i boja. Ako ih pravilno održavate i drvene i metalne nadstrešnice imat će vrlo dug vijek trajanja, pa preporučujemo da nadstrešnicu odaberete prvenstveno po izgledu – odaberite onu koja će najbolje odgovarati vašem dvorištu i željama.

Nedavni upiti za nadstrešnice, Dubrovnik

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 20
 • Materijal: Drvena nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam nadstrešnicu za terasu ispred ulaza u kuću,dužina oko 7m i široka oko 3.5m. Jedan dio dolazi do kuće pa bih htjela da ide kao krov s kupama,također ostaje put dužine 10m i uzak pa bi možda i njega natkrila. Trebala bi savjet kako da sve izgleda. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Nadstrešnice za auto

 • Broj parkirnih mjesta: 4
 • Materijal: Metalna nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, treba mi nadstrešnica za 4/5 parkirnih mjesta ( vidi slike - dimenzija parkirališta cca13x 5 m) s tim da na prednjoj/ulaznoj strani u parkralište ne bude potpornog stupa kako se nebi izgubilo jedno parkirno mjesto. Dali je moguće takvo nešto izvesti s obzirom na duljinu od 13 metara? Koji je najbolji mogući pokrovni materijal s obzirom na minimalizaciju buke od kiše budući je stambeni prostor u neposrednoj blizini. Molim ponudu. Hvala!

Nadstrešnice za ulazna vrata

 • Materijal: Metalna nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani! Potrebna mi je nadstrešnica od aluminija ili inoxa iznad ulaznih vrata. Dimenzije su cca x cm s tim da bi sa desne strane od vrata zatvorila sa staklom dimenzija takoder x cm. Sa te strane je zid visine 90 cm,na koji bi stavila to staklo,do dijela koji je iznad vrata. Sa druge strane vrata je ograda na koju se moze nastaviti stup koji bi drzao nadstresnicu. Sve ostalo bih ostavila otvoreno, osim toga dijela desno od vrata. Molim da mi posaljete ponudu sto prije. Unaprijed se zahvaljujem. Lijep pozdrav!

Pergole

 • Površina pergole (u m2): 14
 • Materijal: Drvena pergola
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, Trenutno nisam dostupan na mob. U Hrvatsku se vracam sredinom travnja. Zivim u Dubrovniku gdje bi trebalo odraditi jedan ne tako zahtjevan posao. Naime, napravio sam 4 kamena stuba (totalni razmak od prvog do zadnjeg je cca 14 metara) i na njih bi trebalo postaviti drvene grede (otprilike 15 x 15cm), a na te grede staviti poprecno letvice duzine cca 1 metar a dimenzija (5 x 5 cm). Sve ove mjere "izbacujem" ovako na prvu, tj trebam jos sve provjeriti. Zelim najbolje moguce drvo kao sto je ariš, tik ili nesto u toj kvaliteti. U prilogu vam saljem slike stupova da dobijete predodzbu o cemu se radi. Ako je netko raspoloziv da dodje na lice mjesta, moj brat koji zivi u toj kuci moze dogovoriti cijeli posao u moje ime. Srdacan pozdrav

Pergole

 • Površina pergole: 18 m2
 • Materijal: Drvena pergola
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Treba mi ponuda za terasu 6x3m i za balkon 5x2m. Želio bih drvenu konstrukciju s nosivim gredama na rubovima koje su učvršćene u rostfraj nosače u temelju. Na sjevernoj strani poprečna nosiva grada može se pričvrstiti na belvedere a na južnoj strani bi trebala biti oslinjena samo na dvije krajnje nosive grede( stupa). Poprečne drvene polugrede trebale bi biti razmaknute 60-80cm tako da naizmjenično gore/dolje bude postavljena tenda 60cm široka ×5 po cijeloj širini s jedne na drugu stranu. I Taraca i balkon su izložene vjetru. Jugu, maestralu i buri.