Zatraži besplatne ponude za bazen u Dubrovniku


Već 1.807 korisnika iz Dubrovnika pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača bazena Dubrovnik, 2022

LARDO d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni bazeni, hidromasažni bazen, preuređenje stana, renoviranje kupaonice, montažni bazeni, poliesterski bazeni, izgradnja bazena, keramičar, drveni bazeni, postavljanje keramike, moderne kupaonice, nadzemni bazen, renoviranje stana, izrada kupaonice, adaptacija stana ključ u ruke, bazeni na napuhavanje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: nadzemni bazen, adaptacija stana, bazeni, bazeni za dvorište, izgradnja bazena, adaptacija stana ključ u ruke, renoviranje stana, montažni bazeni, hidromasažni bazen, bazeni na napuhavanje, preuređenje stana, drveni bazeni, poliesterski bazeni, ugradbeni bazeni.

Zatraži ponudu

LACUS BAZENI d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: nadzemni bazen, montažni bazeni, poliesterski bazeni, bazeni za dvorište, hidromasažni bazen, bazeni, bazeni na napuhavanje, ugradbeni bazeni, izgradnja bazena, drveni bazeni.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako pravilno održavati bazen tijekom zime?

  Opća pravila za održavanje bazena tijekom zime su: držite vodu u bazenu (najmanje pola, a najviše dvije trećine visine otvora skimera), zaštitite dijelove osjetljive na hladnoću, ne probijajte led u bazenu i nikada u njemu ne ostavljajte predmete. Dobro održavan bazen ljeti će biti puno primamljiviji i imat će puno duži vijek trajanja.

 • Moram li bazen izolirati?

  Zbog klimatskih uvjeta u Hrvatskoj, bazenima je potrebna i hidroizolacija i toplinska izolacija. I u vanjskom i u zatvorenom bazenu provodi se izolacija školjke bazena. Razina toplinske izolacije vanjskog bazena ovisi o dobu godine i o tome je li vodena površina izolirana ili prekrivena. Preporučujemo da se za detalje obratite našim stručnjacima.

 • Je li potrebna građevinska dozvola za izgradnju bazena?

  Građevinska dozvola je potrebna za bazene veće od 100 m2. Za sve manje bazene ne treba vam građevinska dozvola.

 • U kojem se slučaju pri gradnji bazena ostvaruje pravo na nepovratna sredstva iz fondova programa “Konkurentnost turističke industrije”?

  Ministarstvo turizma nudi do 50.000 kuna bespovratnih sredstava za sve vanjske bazene veće od 30 m2 i sve unutarnje bazene veće od 20 m2.