Zatraži besplatne ponude za bazen u Dubrovniku


Već 1.435 korisnika iz Dubrovnika pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača bazena Dubrovnik, 2021

LARDO d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni bazeni, bazeni na napuhavanje, adaptacija stana ključ u ruke, izrada kupaonice, drveni bazeni, bazeni za dvorište, bazeni, postavljanje pločica, hidromasažni bazen, keramičar, male kupaonice, nadzemni bazen, adaptacija stana, moderne kupaonice, preuređenje stana, izgradnja bazena.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: nadzemni bazen, renoviranje stana, poliesterski bazeni, montažni bazeni, bazeni, preuređenje stana, adaptacija stana, drveni bazeni, bazeni na napuhavanje, izgradnja bazena, adaptacija stana ključ u ruke, hidromasažni bazen, bazeni za dvorište, ugradbeni bazeni.

Zatraži ponudu

LACUS BAZENI d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: nadzemni bazen, drveni bazeni, bazeni za dvorište, montažni bazeni, bazeni na napuhavanje, poliesterski bazeni, izgradnja bazena, ugradbeni bazeni, bazeni, hidromasažni bazen.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako pravilno održavati bazen tijekom zime?

  Opća pravila za održavanje bazena tijekom zime su: držite vodu u bazenu (najmanje pola, a najviše dvije trećine visine otvora skimera), zaštitite dijelove osjetljive na hladnoću, ne probijajte led u bazenu i nikada u njemu ne ostavljajte predmete. Dobro održavan bazen ljeti će biti puno primamljiviji i imat će puno duži vijek trajanja.

 • Moram li bazen izolirati?

  Zbog klimatskih uvjeta u Hrvatskoj, bazenima je potrebna i hidroizolacija i toplinska izolacija. I u vanjskom i u zatvorenom bazenu provodi se izolacija školjke bazena. Razina toplinske izolacije vanjskog bazena ovisi o dobu godine i o tome je li vodena površina izolirana ili prekrivena. Preporučujemo da se za detalje obratite našim stručnjacima.

 • Je li potrebna građevinska dozvola za izgradnju bazena?

  Građevinska dozvola je potrebna za bazene veće od 100 m2. Za sve manje bazene ne treba vam građevinska dozvola.

 • U kojem se slučaju pri gradnji bazena ostvaruje pravo na nepovratna sredstva iz fondova programa “Konkurentnost turističke industrije”?

  Ministarstvo turizma nudi do 50.000 kuna bespovratnih sredstava za sve vanjske bazene veće od 30 m2 i sve unutarnje bazene veće od 20 m2.