Cijene projektiranja ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.

Projektiranje (po satu rada)
Prosječna cijena 280 kn/sat
Raspon cijena 230330 kn/sat

Riječ je o okvirnim satnicima koje u Hrvatskoj naplaćuju ovlašteni arhitekti i projektanti. Uz satnicu se može navesti i cijena projektiranja po kvadratnom metru ili po postotku ukupne građevinske investicije. Izvođači će vam za projektiranje (po satu rada) naplatiti od 230 kn/sat do 330 kn/sat.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za projektiranje

Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, namjera nam je u sklopu postojeće kuće napraviti pomoćni objekt koji bi sadržavao prostor za roštilj te sanitarije za kamp u domaćinstvu . Trabalo bi također isplanirati i projektirati bazen u sklopu toga u masliniku, čestice su vezane , a ukupna površina iznosi 15. m2. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 26
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani , radi se o objektu koji je kao što vidite iz priloženog napravljen odranije, uz njega je napravljen bazen koji je vidljiv na geodetskoj snimci i pomoćni objekat tlocrtne površine 26 m kvadratnih koji nije vidljiv na snimci. Potrebno je izraditi glavni projekt te glavnom projektu pridodati projekt za bazen kao i za novoizgrađeni pomoćni objekat.. Pretpostavljam da cete trebati i skice s dimenzijama postojećih objekata i rasporedom prostorija kako bi se mogao izraditi projekt . Za sve dodatne upite stojim Vam na raspolaganju.. Molim ponudu. Hvala
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 110
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, preuređujemo stan od m2,, stan je moderno uređen, trebaju mi nove ideje oko dječjih soba. Imam na galeriji sobu od curice, ima krevet i radni ormar, ali bih nešto dodala i mijenjala bih boje. A kasnije mi bismo napravili dva apartmana za još jedna prostor od m2 od kojeg bismo napravili dva apartmana, ali prvo bih svoj stan završila pa krenula na apartmane. Molim ponudu, hvala.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 500
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potreban mi je arhitekt za dizajn interijera. Radi se o prostoru potpuno izgrađenom i opremljenom koji će se koristiti kao sala za svatove. Prvotno je prostor bio zamišljen kao tip američkih ureda s otvorenim tlocrtom međutim nikad se nije koristio u tu svrhu. Potrebno je predložiti dizajn prostora ( boja zidova, ukrasi po zidovima i u prostoru) kako bi sala bila elegantna i svečana a i "topla". Molim Vašu ponudu, hvala.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, tražim arhitektu koji će na temelju geodetskog projekta, i sukladno mojim nacrtima napraviti glavni projekt za gradnju. Radi se o skladišno-uredskom prostoru. Skladišni dio bi trebao imati m2 , dok uredski 40m2. Skice imam pa nakon što dobijem ponude ću iste priložiti. Lijepi pozdrav
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 220
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Skromna obiteljska kuća. Zamišljena površina 10X11m. Na dva kata, gdje je u prizemlju kupaonica, kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak kao "open space", a isto u prizemlju garaža i iza spremište. Na katu kupaonica i četiri spavaće sobe (bračna i tri dječje). Klasičan krov bez balkona na katu. Lokacija bi bila u Zagrebu, Gornje Vrapče, ulica Zvršje. Teren je na fronti 20m i u dubinu 35m, minimalnog nagiba orijentiran prema jugu. Molim ponudu. Hvala.
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 51
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o stanu koji je u našem vlasništvu. Trenutno ne živimo u njemu. Stan je nedavno renoviran. Trenutno je potpuno prazan i treba mi savjet oko rasporeda namještaja za kuhinju, dnevni boravak i jednu spavaća soba. Imamo dvoje male djece pa bismo trebali savjet oko njihove sobe. Molim Vašu ponudu, hvala.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imam građevinsku česticu 1/1 od m2 u Šibeniku predio Mažurice. Želio bi ishodovati građevinsku dozvolu i započeti gradnju obiteljske kuće. Kuća bi bila prizemnica, ispod toga da je garaža i podrum, teren je u padu suprotno od ceste, ali ne mogu ništa planirati dok Vi ne vidite štto je moguće graditi. Molim ponudu, hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u fazi smo uređenja kuća, kompletno svega, od novih kupaonica do uređenja prostora. Kuća se sastoji od dvije etaže od 75 metara kvadratnih. Donji dio bi bio dnevni prostor, od kuhinje, blagavaonice, i dnevne sobe, te male gostinjske sobe. Godnji dio ima jednu manju kupaonicu te prostor potkrovlja za urediti spavaće sobe, ujedno dolazi u obzir srušiti postojeće stanje te na novo pregraditi sobe. Molim Vas za okvirnu ponudu projektiranja i osmišljavanja prostora. Hvala.
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Obiteljska kuća u kojoj znamo gdje se nalazi ugradbeni ormati, sjedeća garnitura, tv, kamin, blagavonski stol, šank, sudoper, pećnica, kreveti ali zbog indirektne rasvjete, i problem visine stropa hoćemo vizualizaciju prostora sa prijedlozima rješenja koja nas muče i zbog kojeg tražimo ponudu (npr.kuhinjski elementi podvučeni su pod noseći zid dubine 80 cm). Molim ponudu. Hvala