Zatraži besplatne ponude za izradu estriha u Dubrovniku


Već 1.696 korisnika iz Dubrovnika pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača za izradu estriha Dubrovnik, 2022

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

OBRAZ GRAĐENJE d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Darijo N. , prije 1 mjesec

Oduševljena izvedbom radova firme "OBRAZ GRAĐENJE d.o.o.".

5,0
Admir S. , prije 9 mjeseci

Izvođač je bio veoma susretljiv i profesionalan. Posao odrađen u predviđenom roku.

Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: keramičar, krovopokrivački radovi, estrih, adaptacija stana ključ u ruke, suhi estrih, izrada glazure, renoviranje stana, cementni estrih, krovopokrivači, gradnja kuće, gradnja kuće po fazama, limeni pokrovi, građevinski radovi, knauf pregradni zidovi, adaptacija stana, postavljanje krova.

Zatraži ponudu
5,0
Pero P. , prije 2 godine

Profesionalnost za svaku pohvalu.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: preuređenje kupaonice, preuređenje stana, postavljanje keramike, postavljanje pločica, moderne kupaonice, adaptacija stana, izrada kupaonice, adaptacija stana ključ u ruke, renoviranje kupaonice, keramičari, adaptacija kupaonice, keramičar, male kupaonice, renoviranje stana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: gradnja kuće, adaptacija kuće, građevinske tvrtke, građevinski radovi, gradnja kuće ključ u ruke, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu

TECHNIC ONE j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: suhi estrih, knauf radovi, postavljanje keramike, adaptacija stana ključ u ruke, keramičari, adaptacija stana, postavljanje pločica, keramičar, postavljanje knaufa, knauf, preuređenje stana, renoviranje stana, knauf pregradni zidovi, izrada glazure, spušteni stropovi, knauf majstor.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Za što je prikladan suhi estrih?

  Suhi estrih prikladan je za ugradnju na stare drvene stropove ili za bilo koju vrstu obnove jer je puno lakši od mokrih estriha. Može se, u principu, koristiti u bilo kojoj prostoriji, ali ako se postavlja u kuhinju ili kupaonicu, mora se dodatno zaštititi prije polaganja poda kako bi postao vodootporan.

 • Za koje je prostore prikladan mokri (cementni) estrih?

  Cementni estrih prikladan je za veće prostorije i za prostorije u kojima se planira ugradnja podnog grijanja jer dobro provodi toplinu. Budući da je vodootporan, prikladniji je za polaganje u kuhinji i kupaonici od suhog estriha.

 • Koliko se suši mokri (cementni) estrih?

  Mokri estrih suši se nekoliko tjedana, ponekad više od mjesec dana.

 • Koja je prednost samorazlivajućeg estriha?

  Zbog svoje elastičnosti samorazlivajući estrih može biti 20% tanji od običnog estriha. Osobito se preporučuje ako postavljate podno grijanje jer zbog svoje ravnomjerne raspodjele pruža maksimalnu toplinsku učinkovitost. Samorazlivajući estrih izlijeva se cijevima po prostoriji i već se po njemu može hodati za 24 sata, potpuno je suh za tri do četiri tjedna.

 • Kako smanjiti mogućnost pucanja estriha?

  Mogućnost pucanja smanjuje se ojačavanjem estriha, što će osigurati odgovarajuću vlačnu čvrstoću estriha. Uz to, mogućnost pucanja smanjit će se miješanjem metalnih i polipropilenskih vlakana u smjesu estriha. Da bi se osigurala čvrstoća i kompaktnost estriha, također je potrebno da se estrih pravilno osuši.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.

Nedavni upiti za izradu estriha, Dubrovnik

Cementni estrih

 • Okvirna površina podova: 38 m2
 • Ugradnja estriha: Strojna
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

kat u prizemlju kuće. u Dubrovniku. Prilaz kamionom sa pumpom za strojni estrih omogućen odozdo, sa betoniranog puta normalne širine. Uspon za cijev do stana je cca 15-20 m. Stan površine 38 m2, tri prostorije i kupaonica. Pod je solidan i ravan, u istom nivou. Pod je armiranobetonski te je na njega postavljena izolacija XPS 3 cm i u jednoj prostoriji EPS 10 cm, tako da se dobio pod jednake visine. Cijev za estrih može se provući kroz jedan od prozora ili na kraju, kroz ulazna vrata.