Agape Art j.d.o.o.

Zagreb
Podne obloge, Soboslikarski radovi, Stolarija - namještaj po mjeri, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2021
4,5
8 ocjena

8 ocjena za tvrtku Agape Art j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Mario , prije 6 mjeseci

Majstor Dragan je vrlo pendantan i vrijedan, za svaku pohvalu i preporuku. Čista petica za Agape Art j.d.o.o.

5,0
Petra V. , prije 1 godinu

Sve korektno i po dogovoru. Posao je bio zahtjevan, a gospodin strpljiv i profesionalan tako da zaista nemam nikakav prigovor za Agape Art j.d.o.o.

5,0
Mirela M. , prije 1 godinu

Za radova sa knaufom sam odabrala firmu Agape Art j.d.o.o. Zadovoljna sam. Sve je odrađeno kako je dogovoreno. Svakako preporučavam.

Najljepše hvala i meni je bilo zadovoljstvo raditi za vas

5,0
Marija Z. , prije 1 godinu

Tražila sam izvođače za izradu spuštenih stropova i odabrala sam firmu Agape Art j.d.o.o. Jako sam zadovoljna. Sve je odrađeno kako je i dogovoreno. Cijena korektna.

Hvala vam i vi ste zaista klijent za sve pohvale...

1,0
Branko S. , prije 1 mjesec

Jako loše odradili radove, nestručno i bez računa. Sada ponovno moram angažirati majstora da skine sve i ponovno postavi. Ne preporučavam firmu Agape Art j.d.o.o.

5,0
Mario B. , prije 5 mjeseci

Dečki su odradili sve po dogovoru, jako smo zadovoljni

5,0
Tomislav P. , prije 6 mjeseci

Čista petica za firmu Agape Art.

5,0
Katica S. , prije 6 mjeseci

Firma Agape Art j.d.o.o. brzo i efikasno je odradila postavljanje podnih obloga. Odlična usluga!

privatno

Usluge: Knauf, Ličilac, Brušenje i lakiranje parketa, Sanacija parketa, Knauf pregradni zidovi, Soboslikarski radovi, Podne obloge, Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), PVC podovi, Bojanje škole ili vrtića, Postavljanje knaufa, Ličilački radovi, Vinil podovi, Ormari po mjeri, Postavljanje laminata, Spušteni stropovi, Knauf radovi, Ugradbeni ormari, Linoleum, Knauf majstor, Parketari, Postavljanje parketa, Kuhinje po mjeri, Bojanje zidova, Soboslikari, Bojanje fasade, Stolari

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 750 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Poštovani, radi se novoobnovljenom uredskom prostoru u kojem se trenutno još odvijaju radovi koji bi trebali biti gotovi do kraja ovog tjedna te nam je potrebno bojanje unutarnjih uredskih zidova. Dio ureda su zatvorene uredske prostorije a drugi dio je otvoreno sa staklenim stijenama, tako da ne će trebati bojati punu kvadraturu prostoru zbog toga i veće količine velikih prozora.

Ugradbeni ormar

 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovani, Moje ime je i trenutno sam u potražnji firme koja se bavi ugradbenim garderoberima. Ono što mi treba jeste jedan ugradbeni ormar sa dimenzijama cm visina, cm širina, 60cm dubina i jedan walk-in garderober u potkrovlju. Mere prostora u koji bi išao ugradbeni garderober su sledeće: - Visina lijevog visokog kuta = cm - Visina desnog visokog kuta = cm - Od lijevog visokog kuta do spuštenog kuta= cm - Od desnog visokog kuta do spuštenog kuta= cm - Od lijevog donjeg kuta do donjeg kuta= cm - Od desnog donjeg kuta do donjeg kuta= cm cm - Širina= cm Srdačan pozdrav,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 277 m2
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovani, Potrebno je obojati našom bojom tri lokala u tonu već postojeće boje zidova, mi smo sportska kladionica sport i bilo bi dobro da se bojanje radi van radnog vremena poslovnica koje je od 9h do 21h. Možemo se dogovoriti da se na dan bojanja radi skraćeno do 20h. Poslovnice su: - Omišalj - 27 m2 ukupne površine, procjena površine zidova 94,5 m2 adresa Baječ 2 - Rijeka Turnić 22,10 m2 ukupne površine, procjena površine zidova 77,35 m2 adresa Franje Čandeka 23/1 - Rijeka Primorska 30m2 ukupne površine, procjena površine zidova m2 adresa Primorska 22 Za sva pitanja stojim vam na raspolaganju. LP

Postavljanje podnih obloga

 • Vrsta podnih obloga: Pluto
 • Površina podova: 25 m2
 • Dobava podnih obloga: Da
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Potrebno je izvesti zvučnu izolaciju stana u stambenoj četverokatnici na predzadnjem (3) katu, Novi Zagreb, Sopot. Ideja je postavljanje (lijepljenjem) plutene obloge na sve zidne ii stropne površine (dnevni boravak/kuhinja /blagavaona - jedan prostor). Dodatno će se izolirati i pod, dodatnim slojem polistirena i/ili pluta te laminatnim ili vinilskim podnim oblogama.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina: 25 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Potrebno je izvesti zvučnu izolaciju stana u stambenoj četverokatnici na predzadnjem (3) katu, Novi Zagreb, Sopot. Ideja je postavljanje (lijepljenjem) plutene obloge na sve zidne ii stropne površine (dnevni boravak/kuhinja /blagavaona - jedan prostor). Alternativa je postavljanje sloja mineralne vune i knaufa. Dodatno će se izolirati i pod, dodatnim slojem polistirena i/ili pluta te laminatnim ili vinilskim podnim oblogama.

Ugradbeni ormar

 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Ormar širine , visine , dubine 51. S lijeve strane troja vrata, u sredini dole 3 ili 4 ladice do visine , zatim rupa u kojoj bi bio TV, visine i na vrhu ponovno 2 police s vratima. Desno takoder 3 vrata. S obje strane jedna jedna vrata su police, a druga dvoja za vjesalicu. S tim da ispod vjesalica jedna polica.

Ugradbeni ormar

 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

1. Uski ormar u hodniku, visina cm, cm širina, 39 dubina. S kliznim vratima i po mogućnosti par dubljih ladica. 2. Ormar za prostor u kojem stoji perilica. Klizna vrata, policu širine perilice iznad nje, a gore ormarići širine visine dubine 45 (za ručnike). 3. Klizna vrata s ogledalom, unutra bi trebala vješalica za kapute i neke police, to je dosta dubok prostor, cm, širina 98, visina

Ugradbeni ormar

 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Tražim ormar za spavaću sobu koja je malo nepravilnog oblika.Tlocrt je u prilogu. Dio ormara koji bi na dio zida koji je bio bi bijele boje klizni ormar, a drugi zid je cca 60 cm. Znači ormar tamo bi bio 60 cm + dubina ovog ormara od cm. Taj dio bio sa ogledalom. Taj kraći ormar cca cm. Htio bih da ima cijevi za vješalice na 2 razine. Vjerojatno i još jedna gornja polica. U ormaru od cm iskoristio bi za još jednu manju cijev u jedan dio ormara, cca 50 cm širina i da ima gore iznad toga dvije ili tri police. Ostatak bi bio samo sa policama, tj, stavili 3 ili 4 ladice. Ne treba dodatno osvijetljenje ili slično ,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 100 m2
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovani, nalazim se u Zagrebu u kvartu Savica. Stan kojeg bi trebalo bojiti ima 37 kvadrata i otprilike m^2 zidova koje treba bojiti. Budući da se boja u dijelovima stana sama odignula i počela pucati, vjerujem da stan dobrim dijelom treba struganje stare boje. Također, na jednom dijelu se nalazi rupa veličine dlana koju bi trebalo zagletati (držač za TV koji je stajao na tom mjestu je po uklanjanju izvukao i dio zida).

Ugradbeni ormar

 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Postovani, Trebam ugradbeni ormar ili ormar po mjeri za cipele u hodniku ( najeftniji i jednostavniji materijal) , ali koji je jako uskih dimenzija zbog prostora, ka i sirina sto nije velika. I potrebni bi bili ormarici viseci iznad vrata. Prostor za ormar nije sav iskoristiv zbog cijevi od grijanja, stoga mjere koje pisem nisu mozda najtocnije. Dubina 34 ( s tim da sam Mjerila do zida, a ispred su cijevi) , a sirina 47. Za ormarice iznad vrata: sirina 74, visiina: 58cm. U prilogu Vam saljem sliku prostora. Hvala!