Cijene usluga
Suha gradnja (knauf)
Postavljanje knaufa

Koliko košta postavljanje knaufa?

 • 90130 HRK/m2
  Izrada pregradnih zidova 2×1 GK ploča
 • 80130 HRK/m2
  Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča
Zatraži ponude

Pitate se koliko će vas koštati postavljanje knaufa? Za vas smo prikupili približne cijene usluga kako biste mogli lakše planirati buduće projekte.


Izrada pregradnih zidova 2×1 GK ploča

 • 90130 HRK/m2

Zidovi od gips kartona od gipsanih ploča izvrsno su rješenje za novu izgradnju i obnovu. Za ugradnju su dostupni klasični gipsani karton, masivni ormar-paneli, protupožarne ploče, vodonepropusne ploče i posebne ojačane izvedbe za veća opterećenja. Knauf za polaganje obično se izračunava po kvadratnom metru. Cijena uglavnom ovisi o korištenim materijalima, složenosti polaganja i slično. Cijene za izradu pregradnih zidova 2×1 GK ploča kreće se od 90 HRK/m2 pa do 130 HRK/m2.

Zatraži ponude

Izrada obloge zida 1×1 GK ploča

 • 70110 HRK/m2

Polaganje knaufa uključuje polaganje izolacije i uvrtanje ploča na podkonstrukciju. Paneli također moraju biti pravilno previjeni i polirani kako bi zid ostao gladak. Knauf za polaganje obično se izračunava po kvadratnom metru. Cijena uglavnom ovisi o korištenim materijalima, složenosti polaganja i slično. Cijene za izradu obloge zida 1×1 GK ploča kreće se od 70 HRK/m2 pa do 110 HRK/m2.

Zatraži ponude

Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča

 • 80130 HRK/m2

Spušteni strop uglavnom koristimo kada na stropu imamo puno instalacija koje želimo sakriti. Spušteni strop ima i druge prednosti, poput dodatne toplinske i zvučne izolacije. Cijena ovisi o debljini stropa, njegovoj površini i korištenim pločama. Izrada ravnog spuštenih stropa od 1×1 GK ploča košta u prosjeku 105 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za postavljanje knaufa

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebat će izgradnja zida: - izgradnja zida od ciporeksa 0,2 x 2,6 x 0,1 (znači ovaj zid iznad koji se ruši zapravo se pomiče na drugu stranu). Zid koji se ruši: - rušenje zida od ciporeksa 0,5 x 2,6 x 0,1 (širina x visina x dužina) - rušenje zida od ciporeksa 0,2 x 2,6 x 0,1 Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 310
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za : 1.Termoizolacija unutarnji zidovi i stropovi. Okvirno - m2 unutarnji zidovi i 80m2 stropovi 2. Pregradni zid x 2 - 1 zid okvirno - 5 m2 (2m x 2.5m) - 1 zid okvirno - 3.75 m2 (1.5m x 2.5m). Radovi bi bili na jesen nakon što završimo elektroinstalacije. Lijep pozdrav.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 95
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan je tlocrtne površine 95m2. Nagib krova je 25 stupnjeva. Radovi za koje tražim izvođača su: 1. Ugradnja knauf ploča s odgovarajućim nosačima između rogova koji su prosječnog razmaka oko 65-70 cm, a kako bi grede ostale vidljive u prostoru. 2. Ugradnja pregradnih zidova prema idejnom projektu kojeg šaljem u prilogu. Potrebno je da sve pregrade budu kvalitetne zvučne i toplinske izolacije. Za više informacija molim obratite mi se na e-mail: ivan.miljak@hotmail.com Lijep pozdrav,

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kuća se nalazi u Pagu. Potrebno bi bilo plafon koji je obučen u lamperiju (ispod koje je ter papir,najlon, staklena vuna) i ne bi ga skidali, postaviti knauf kojega ne bi ništa spuštali, jer je i tako plafon ne mjestima 1,80 visine.Molim ponudu za postavljanje gips ploča, koje već imam. Od materijala bi mi trebali profili. Hvala i lijep pozdrav.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 37
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna je obnova sobe ''knaufom'': STROP -Izjednačiti razinu stropa spuštanjem ca 20 cm s ostalim dijelom stropa 11, 00 m2 ZIDOVI -Oko 30% zidova je ne ožbukano ostalo ožbukano 25,00 m2;Ukupno: 36,00 m2 OSTALI radovi Izvući na knauf-ploču 2 prekidača za struju i 2 razvodne kutije. Postaviti u kanalice žice antene i interneta u ca 6 m dužine. Vratiti jedan radijator na ploču. Adresa je :Janka Leskovara 13,Zagreb.Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 75
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebno unutarnje uređenje stana koji je roh bau površine 75 m2. Radovi uključuju : - Izradu " plivajućeg" cementnog estriha - Izradu pregradnih zidova od GK ploča (zid debljine 10cm). - Izradu spuštenog stropa. Za sve dodatne informacije me slobodno kontaktirajte. Očekujem Vašu ponudu. Lijep podrav.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebala bih oblaganje zidova i stropova knauf pločama bez izolacije za površinu cca m2 ili cijenu strojnog žbukanja za površinu cca 80m2 i postavljanje knauf ploča na plafone na već postojeću konstrukciju za površinu 40 m2. Objekat se nalazi na otoku Viru i to je apartman na katu kuće .Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 12
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u hodniku površine 9m2 koji ide u L oblik postavili bismo rasvjetu odnosno reflektore u strop. Zbog stolarije imamo prostora cca 5cm. U dućanu rasvjete su nam ponudili reflektore koji su tanji i idu u knauf te debljine. Uz to, odvod nape bi trebalo zatvoriti: dužina 1,5m i visina 0,5m. Molim Vašu ponudu. Unaprijed hvala!

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, napravio bih najjednostavniji pregradni zid između hodnika i spavaće sobe. Trenutno je tu ugradbeni ormar tako da je samo šperploča. Taj ugradbeni ormar čupam van te bih tu stavio neku jednostavnu pregradu. Izolacija nije potrebna. Na jednoj strani bi se ta pregrada naslonila na zid, a na drugoj na štok od vrata spavaće sobe. Dužina je 1,8 m, a visina 2,3 m. Lokacija je Knežija, Zagreb.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 12
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno izraditi: pregradni zid između knauf i betonskog zida 1,80*2,58, ugraditi ispunu od knaua u knauf zidu 2,04*1,75, na knauf nastavititi knauf sa ugrađenim vratima , element se naslanja oslonac plastičnog materijala, prozorski okvir 1,20*2,58. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.