Pitate se koliko će vas koštati postavljanje knaufa? Za vas smo prikupili približne cijene usluga kako biste mogli lakše planirati buduće projekte.

Izrada pregradnih zidova 2×1 GK ploča
Prosječna cijena 110 kn/m2
Raspon cijena 90130 kn/m2

Zidovi od gips kartona od gipsanih ploča izvrsno su rješenje za novu izgradnju i obnovu. Za ugradnju su dostupni klasični gipsani karton, masivni ormar-paneli, protupožarne ploče, vodonepropusne ploče i posebne ojačane izvedbe za veća opterećenja. Knauf za polaganje obično se izračunava po kvadratnom metru. Cijena uglavnom ovisi o korištenim materijalima, složenosti polaganja i slično. Cijene za izradu pregradnih zidova 2×1 GK ploča kreće se od 90 kn/m2 pa do 130 kn/m2.

Zatraži ponude!
Izrada obloge zida 1×1 GK ploča
Prosječna cijena 90 kn/m2
Raspon cijena 70110 kn/m2

Polaganje knaufa uključuje polaganje izolacije i uvrtanje ploča na podkonstrukciju. Paneli također moraju biti pravilno previjeni i polirani kako bi zid ostao gladak. Knauf za polaganje obično se izračunava po kvadratnom metru. Cijena uglavnom ovisi o korištenim materijalima, složenosti polaganja i slično. Cijene za izradu obloge zida 1×1 GK ploča kreće se od 70 kn/m2 pa do 110 kn/m2.

Zatraži ponude!
Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča
Prosječna cijena 105 kn/m2
Raspon cijena 80130 kn/m2

Spušteni strop uglavnom koristimo kada na stropu imamo puno instalacija koje želimo sakriti. Spušteni strop ima i druge prednosti, poput dodatne toplinske i zvučne izolacije. Cijena ovisi o debljini stropa, njegovoj površini i korištenim pločama. Izrada ravnog spuštenih stropa od 1×1 GK ploča košta u prosjeku 105 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za postavljanje knaufa

Suha gradnja (knauf), Knauf - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebat će izgradnja zida: - izgradnja zida od ciporeksa 0,2 x 2,6 x 0,1 (znači ovaj zid iznad koji se ruši zapravo se pomiče na drugu stranu). Zid koji se ruši: - rušenje zida od ciporeksa 0,5 x 2,6 x 0,1 (širina x visina x dužina) - rušenje zida od ciporeksa 0,2 x 2,6 x 0,1 Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 310
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za : 1.Termoizolacija unutarnji zidovi i stropovi. Okvirno - m2 unutarnji zidovi i 80m2 stropovi 2. Pregradni zid x 2 - 1 zid okvirno - 5 m2 (2m x 2.5m) - 1 zid okvirno - 3.75 m2 (1.5m x 2.5m). Radovi bi bili na jesen nakon što završimo elektroinstalacije. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa - Omiš
Omiš
Površina (u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je tlocrtne površine 95m2. Nagib krova je 25 stupnjeva. Radovi za koje tražim izvođača su: 1. Ugradnja knauf ploča s odgovarajućim nosačima između rogova koji su prosječnog razmaka oko 65-70 cm, a kako bi grede ostale vidljive u prostoru. 2. Ugradnja pregradnih zidova prema idejnom projektu kojeg šaljem u prilogu. Potrebno je da sve pregrade budu kvalitetne zvučne i toplinske izolacije. Za više informacija molim obratite mi se na e-mail: ivan.miljak@hotmail.com Lijep pozdrav,
Suha gradnja (knauf), Knauf majstor
Pag
Površina (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kuća se nalazi u Pagu. Potrebno bi bilo plafon koji je obučen u lamperiju (ispod koje je ter papir,najlon, staklena vuna) i ne bi ga skidali, postaviti knauf kojega ne bi ništa spuštali, jer je i tako plafon ne mjestima 1,80 visine.Molim ponudu za postavljanje gips ploča, koje već imam. Od materijala bi mi trebali profili. Hvala i lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 37
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna je obnova sobe ''knaufom'': STROP -Izjednačiti razinu stropa spuštanjem ca 20 cm s ostalim dijelom stropa 11, 00 m2 ZIDOVI -Oko 30% zidova je ne ožbukano ostalo ožbukano 25,00 m2;Ukupno: 36,00 m2 OSTALI radovi Izvući na knauf-ploču 2 prekidača za struju i 2 razvodne kutije. Postaviti u kanalice žice antene i interneta u ca 6 m dužine. Vratiti jedan radijator na ploču. Adresa je :Janka Leskovara 13,Zagreb.Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf radovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 75
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno unutarnje uređenje stana koji je roh bau površine 75 m2. Radovi uključuju : - Izradu " plivajućeg" cementnog estriha - Izradu pregradnih zidova od GK ploča (zid debljine 10cm). - Izradu spuštenog stropa. Za sve dodatne informacije me slobodno kontaktirajte. Očekujem Vašu ponudu. Lijep podrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf radovi
Vir
Površina (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebala bih oblaganje zidova i stropova knauf pločama bez izolacije za površinu cca m2 ili cijenu strojnog žbukanja za površinu cca 80m2 i postavljanje knauf ploča na plafone na već postojeću konstrukciju za površinu 40 m2. Objekat se nalazi na otoku Viru i to je apartman na katu kuće .Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u hodniku površine 9m2 koji ide u L oblik postavili bismo rasvjetu odnosno reflektore u strop. Zbog stolarije imamo prostora cca 5cm. U dućanu rasvjete su nam ponudili reflektore koji su tanji i idu u knauf te debljine. Uz to, odvod nape bi trebalo zatvoriti: dužina 1,5m i visina 0,5m. Molim Vašu ponudu. Unaprijed hvala!
Suha gradnja (knauf), Knauf radovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, napravio bih najjednostavniji pregradni zid između hodnika i spavaće sobe. Trenutno je tu ugradbeni ormar tako da je samo šperploča. Taj ugradbeni ormar čupam van te bih tu stavio neku jednostavnu pregradu. Izolacija nije potrebna. Na jednoj strani bi se ta pregrada naslonila na zid, a na drugoj na štok od vrata spavaće sobe. Dužina je 1,8 m, a visina 2,3 m. Lokacija je Knežija, Zagreb.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno izraditi: pregradni zid između knauf i betonskog zida 1,80*2,58, ugraditi ispunu od knaua u knauf zidu 2,04*1,75, na knauf nastavititi knauf sa ugrađenim vratima , element se naslanja oslonac plastičnog materijala, prozorski okvir 1,20*2,58. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.