O nama

Tko smo mi?

Trebam.hr je vodeći hrvatski portal za povezivanje klijenata koji trebaju različite usluge s odgovarajućim pružateljima usluga.

Ako gradite kuću, renovirate stan ili trebate neku drugu uslugu, na pravoj ste adresi! Pokrivamo više od 100 djelatnosti, od soboslikara, električara, arhitekata, dizajnera interijera, klesara, … te fotografa i dizajnera web stranica. Za sve što trebate - poznajemo osobu koja može ispuniti vaše želje.

S druge strane – ako ste tvrtka koja želi više vremena posvetiti svom poslu, a manje pronalaženju kupaca, mi ćemo vam pomoći! Pobrinut ćemo se da uvijek imate dovoljno posla i da se vaše poslovanje može nesmetano razvijati i rasti.


Kako funkcionira naša usluga?

Jednostavno! Posjetite na našu web stranicu, pronađite uslugu koja vam je potrebna i ispunite kratki obrazac. Na ovaj način šaljete upit na temelju kojeg Vas povezujemo s odgovarajućim pružateljima usluga.

Kad kažemo odgovarajućim, to i mislimo. Osim što pružaju uslugu koja vam treba, dostupni su i nalaze se u vašoj blizini. U roku od nekoliko dana dobit ćete do 6 ponuda te slobodno odaberite izvođača koji vam najviše odgovara.

Naravno, isto vrijedi i za pružatelje usluga. Sami birate vrstu posla i dobivate upravo one klijente koji vam odgovaraju.

Zašto?

Svjesni smo da pronalazak pravog izvođača za vaš projekt postaje sve zahtjevniji zadatak. S druge strane, izvođači također imaju problema s pronalaskom kupaca koji trebaju upravo ono što oni nude. Oba problema imaju jednostavno rješenje - Trebam.hr.

Rješenje je Trebam.hr.

Mi imamo dovoljno potrebnih informacija i kontakata i možemo povezati kupca i izvođača koji se savršeno slažu. Mi vas povezujemo, a vi se samo dogovarate o detaljima provedbe.


Što je naš cilj?

Naša vizija je stvoriti platformu koja će predstavljati središnju bazu svih pouzdanih pružatelja usluga u Hrvatskoj, a koju će kontaktirati svi kojima je potrebna bilo kakva usluga. Gradnja kuće, renoviranje doma ili sitni svakodnevni poslovi s nama će postati ugodan projekt, a ne stresno iskustvo u kojem ćete morati paziti na svaki korak.

O nama

Trebam.hr posluje od 2015. godine. Za to vrijeme povezali smo više od 400.000 kupaca s odgovarajućim izvođačima. Tijekom godina surađivali smo s tisućama pružatelja usluga, zapošljavamo 10 ljudi i možemo se pohvaliti Googleovom prosječnom ocjenom zadovoljstva korisnika od 4,9.

Trebam.hr djeluje pod okriljem tvrtke Informa studio d.o.o. sa sjedištem u Ljubljani (Slovenija). Tvrtka je aktivna na hrvatskom (Trebam.hr), slovenskom (Primerjam.si), južnoafričkom (Procompare.co.za), rumunjskom (Necesit.ro) i mađarskom (Tudjukki.hu) tržištu. U budućnosti se tvrtka planira proširiti i na druge zemlje.
Puni naziv: TREBAM d.o.o. za trgovinu i usluge

Skraćeni naziv: TREBAM d.o.o.

Sjedište tvrtke: Glavice 647b, 21230 Sinj

Registrirano kod: Trgovački sud u Splitu, Tt-14/6145-4
MBS: 060322960
MB: 4321669
OIB: 81629265923

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Transakcijski račun (IBAN): HR61 2402 0061 1007 2515 1 otvoren pri Erste & Steiermärkische Banka d.d., Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka, Hrvatska, SWIFT: ESBCHR22

Članovi uprave: Jure Kodžoman i Luka Klemenc